2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tabi ki bilgilerimi onerilerimi paylasirim memnuniyetle
Benim yağım böyle erimis mum gibi ama teninle buluşunca aninda eriyor emilimi guzel vicik vicik degildi kavanoza hazirlamislar. Hatta geçenlerde paylaşmıştım detayi 2018 de yptirmistim ben, senin için de tekrar paylaşayım.
Ben memnun kaldim şahsen

Eklentiler

• Screenshot_20220627-202426_Gallery.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 63
Hayır canim korkulacak bir sey degil bos mide sarı safra kusturuyor 2 hafta bende ayni durumu yasadim şimdi çok sükür geçti mide kramplari hep oluyor ama

Yaa ben de kızımda tam bir turşu canavarı olmuştum tabii korkutmak gibi olmasin son aylara dogru o kadar şişmiştim ki ayakkabı giyemiyordum turşu fena şişirmişti

Ben ilk hamileligimde lierac kullandım.
Şimdi yine ondan aldım karnımda sadece 1 cizgi çatlak oldu o da doğumdan sonra olmuş ne zmn oldu farkında değilim.baldirlarimda biraz oldu ama genelde karnıma sürmüştüm kremi.sanirim karnımı korudu

Çatlak kremi sorulmuş ben de memnun kaldığımı yazayım oğluma hamileyken lierac ve palmer’s kullanmıştım birlikte. Her gün duştan sonra hafif nemliyken sürüyordum. Karnım füze gibiydi doğumdan sonra her yeri çatlak içinde göreceğim diye ödüm kopuyordu ama sıfır çatlak Bence kremler işe yaradı çünkü bacaklarıma sürmemiştim oralar çatladı mesela

Aynen canım benimde öyle oldu lierac kullanmıştım bacak kısmına dikkatli surmemistim bacakdan catladim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…