2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar kasiklarinizdan belinize giren ağri oluyor mu hic sancı gibi aslında bugün arabada da sarsildim onunla alakasi da olabilir normal midir ki

Günaydın kizlaar. Bugün 11 de muayenem var.
Size bir şey soracağım benim özel sigortam var SSK dan yararlanamiyorum progestan kullanıyorum 5 günde bitiyor ve özel sigorta karsilamadigimdan 5 günde bir 104 TL veriyorum. Ssk li olanlar için de aynı mı bu durum?SSK karşılıyor mu

11 e ne kalmış çok heyecanlı güzel şeyler duy inşallah bizim de ilaç erken bitiyor tabi bizim yazdırsan para ödenmiyor ama onda her kutuyu 3x1 kullanıyor gibi yazdıklarından arka arkaya alamıyorsun bizde kullanıp yazma süresi gelince yazdırıp verdiğimiz parayı geri alıyoruz eczaneden

Oglusuma da goturcem bu sefer tepkisini merak ediyorum

Ben ağızdan olanı kullanıyorum eşimden yararlaniyorum 2 kutuya 20 lira vermiştim

Ne güzel 2 gündür kusmuyordum simdi kahvaltidan kalktim güzelce yapmıştım birde kalkmamla kusmam bir oldu hepsi gitti
Komik olacak ama ben bu olaya bir imreniyorum anlatamam kusabilen insanlara hayranlıkla bakıyorum benim midem bulansa kasıyor kasıyor terletiyor yok ne yapsam da çıkmaz asla

Doktorum amniosentez dışında hiç bir test güvenmiyormuş kesin sonuç istiyorsan amniosentez yap dedi o da çok maliyetli 7000 tl gibi bir şey dedi doktor. Kafam iyice karıştı siz hangi testi yapacaksınız ? Ve hangi şirketlerle görüştünüz benim bu konuda hiç bilgim yok

Komik olacak ama ben bu olaya bir imreniyorum anlatamam kusabilen insanlara hayranlıkla bakıyorum benim midem bulansa kasıyor kasıyor terletiyor yok ne yapsam da çıkmaz asla
Benim de öyle nerdeyse tüm gün devam ediyor bulantım ama kusmuyorun ki bu iyi bir şeymiş. Doktor günde 4 kere kusarsan hastaneye gidip serom taktirman gerek dedi. Ki ben günde anca bir öğün yiyebiliyorum bi kusarsam hepsi gider zaten. Bu bulantı geçmiyor geçmiyor

Eskiden benimde öyleydi ama bu hamilelikle her sey daha bi kolaylaştı bizimki yediklerimi beğenmedi demekki şimdi yeniden karnımızı doyurmamız gerekiyor

Günaydın kizlar... Uyandığımdan beri ishal karın ağrısı var. Ve işe geldim her şeyden midem bulaniyor şu an
Oof sende mi o salgina yakalandın yoksa hepimizi mahvetti o ya. 1 2 gun surer canım cok sürmüyor korkma.muz ye patetes haslama ye potasyum kaybediyorsun cok. Bol su ic eve gondermezler mi git dinlen bugun oyle nasil calisilir ya ben ayakta duramiyordum. Cok gecmis olsunn

Oglusuma da goturcem bu sefer tepkisini merak ediyorum
Ben götürdüm gecen kontrole kardesim cıktı dedi. Ekrani kastediyordu. Doktorda dur daha hemen çıkmasın büyüsün icerde dedi hepimiz bastik kahkahayı cok eğlenceli oluyor heyecanlaniyorlar görünce ekrandan kalp sesini duyunca falan. Doktordan ciktik anne karnini ac bi kardesim e bakayim dedi durdu sanırım karnimi saydam hayal etti o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…