- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.101
Sağol canım herkes kız diyor his olarak bakalımValla ben benzetemedim ama hissim kız dedi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım herkes kız diyor his olarak bakalımValla ben benzetemedim ama hissim kız dedi canım
Tabi ki bilgilerimi onerilerimi paylasirim memnuniyetleMasallah Ben bio oil aldim, henuz erken ama ara ara suruyorum ve fakat asla sevmedim. Kolonya gibi dokuluyor olusu hic kullanisli gelmedi bana. Ben sanirim daha krem formullu seyler seviyorum. Senin hazirlartigin sey de mi yag? Yoksa daha kremsi bisiy mi?
Bu arada daha onceki gebeliklerinde bu anlamda bir urun kullanip da memnun olanlarin onerilerini okumak biz acemileri sevindirir
Hayır canim korkulacak bir sey degil bos mide sarı safra kusturuyor 2 hafta bende ayni durumu yasadim şimdi çok sükür geçti mide kramplari hep oluyor amakızlar selam, 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı. şu an 10. haftadayım. bugün mideniz bulanmasın ama sabah hem bulantı hem öğürme aynı anda karnıma krampların girmesi bir oldu ve sarı su kustum. Başına gelen var mı? korkulacak birşey mi?
Yaa ben de kızımda tam bir turşu canavarı olmuştum tabii korkutmak gibi olmasin son aylara dogru o kadar şişmiştim ki ayakkabı giyemiyordum turşu fena şişirmiştiBende Migrosta Kuhne markası salatalık turşusu bağımlılık oldum 1 kavanoz 5dk yiyebilirim offff o kadar lezzetli. Tatlı hı yemiyorum ve istemiyorum normalde haribo jelibonsuz 1 gün yaşayamam şimdi hiç bakmıyorum o tarafta
Bir erkek daha geliyor galiba bu sene erkek senesi mi nedir hadi hayırlısıCanım ben dedim erkek dimi diye direkt pipi gözüme takıldı sonra bakti erkege benziyo ama kesin bi sey için erken dedi
Canim böyle tahmin edemedim dur becerebilirsem bizim görüntüyü atayim. Bende daha nettiKizlar sizce ne? Bir şey gören var mı
Yaa ben de çok yiyorum ondanBende Migrosta Kuhne markası salatalık turşusu bağımlılık oldum 1 kavanoz 5dk yiyebilirim offff o kadar lezzetli. Tatlı hı yemiyorum ve istemiyorum normalde haribo jelibonsuz 1 gün yaşayamam şimdi hiç bakmıyorum o tarafta
Bacaklarını kapatmış sanki ama kız gibi geldi bana daKizlar sizce ne? Bir şey gören var mı
Ay evet çok belli erkek buBak iki bacağının arasında okla gösterdiği yer
Eki Görüntüle 3090408
Aynen belli bayaAy evet çok belli erkek bu
Ben ilk hamileligimde lierac kullandım.Slm 7 ocakta gelicek inş benimde bebişim. Daha cinsiyetini öğrenmedim. Şuana kadar çatlak oluşmadı ama erken tabi onun içindede. Önlemek için neler kullanıyorsunuz. Öneri istiyorum şuan ara ara bebe yağı sürüyorum sadece.
Aynen canım benimde öyle oldu lierac kullanmıştım bacak kısmına dikkatli surmemistim bacakdan catladim .Çatlak kremi sorulmuş ben de memnun kaldığımı yazayım oğluma hamileyken lierac ve palmer’s kullanmıştım birlikte. Her gün duştan sonra hafif nemliyken sürüyordum. Karnım füze gibiydi doğumdan sonra her yeri çatlak içinde göreceğim diye ödüm kopuyordu ama sıfır çatlak Bence kremler işe yaradı çünkü bacaklarıma sürmemiştim oralar çatladı mesela
Tamam benim oglanda direk pipisini göstermiştiCanim böyle tahmin edemedim dur becerebilirsem bizim görüntüyü atayim. Bende daha netti
Bilmiyorum valla canım doktor da yorum yapmadı bakalımBacaklarını kapatmış sanki ama kız gibi geldi bana da
Bacagin nereleri catliyo canim eklem yerleri miAynen canım benimde öyle oldu lierac kullanmıştım bacak kısmına dikkatli surmemistim bacakdan catladim .
Canım üniversitedeyken baldirimin üst tarafı catlamisti.hamilelikten sonra pek çatlak olmadı baldirim alt tarafında popoma yakın çatlak oldu. Oralar malum pek krem sürmek için yetisemiyorsunBacagin nereleri catliyo canim eklem yerleri mi
Bu kez bacaklarımıza da sürelim hiç aklıma gelmedi benim de boşu boşuna çatlamış olduAynen canım benimde öyle oldu lierac kullanmıştım bacak kısmına dikkatli surmemistim bacakdan catladim .
Giden gitti yinede yenisi eklenmesin diye surucez mecbur. Göbeğimiz de olmasın da bacakdaki çok dikkat çekmiyor yineBu kez bacaklarımıza da sürelim hiç aklıma gelmedi benim de boşu boşuna çatlamış oldu