2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Masallah 🧿 Ben bio oil aldim, henuz erken ama ara ara suruyorum ve fakat asla sevmedim. Kolonya gibi dokuluyor olusu hic kullanisli gelmedi bana. Ben sanirim daha krem formullu seyler seviyorum. Senin hazirlartigin sey de mi yag? Yoksa daha kremsi bisiy mi?
Bu arada daha onceki gebeliklerinde bu anlamda bir urun kullanip da memnun olanlarin onerilerini okumak biz acemileri sevindirir ☺️
Tabi ki bilgilerimi onerilerimi paylasirim memnuniyetle😊
Benim yağım böyle erimis mum gibi ama teninle buluşunca aninda eriyor emilimi guzel vicik vicik degildi kavanoza hazirlamislar. Hatta geçenlerde paylaşmıştım detayi 2018 de yptirmistim ben, senin için de tekrar paylaşayım.
Ben memnun kaldim şahsen

Eklentiler

• Screenshot_20220627-202426_Gallery.jpg
    Screenshot_20220627-202426_Gallery.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 63
kızlar selam, 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı. şu an 10. haftadayım. bugün mideniz bulanmasın ama sabah hem bulantı hem öğürme aynı anda karnıma krampların girmesi bir oldu ve sarı su kustum. Başına gelen var mı? korkulacak birşey mi? :KK43:
Hayır canim korkulacak bir sey degil bos mide sarı safra kusturuyor 2 hafta bende ayni durumu yasadim şimdi çok sükür geçti mide kramplari hep oluyor ama

Bende Migrosta Kuhne markası salatalık turşusu bağımlılık oldum 🤣🤣🤣1 kavanoz 5dk yiyebilirim offff o kadar lezzetli. Tatlı hı yemiyorum ve istemiyorum normalde haribo jelibonsuz 1 gün yaşayamam şimdi hiç bakmıyorum o tarafta 🤣🤣🤣
Yaa ben de kızımda tam bir turşu canavarı olmuştum 😍 tabii korkutmak gibi olmasin son aylara dogru o kadar şişmiştim ki ayakkabı giyemiyordum turşu fena şişirmişti 🤭😅😅

Slm 7 ocakta gelicek inş benimde bebişim. Daha cinsiyetini öğrenmedim. Şuana kadar çatlak oluşmadı ama erken tabi onun içindede. Önlemek için neler kullanıyorsunuz. Öneri istiyorum şuan ara ara bebe yağı sürüyorum sadece.
Ben ilk hamileligimde lierac kullandım.
Şimdi yine ondan aldım karnımda sadece 1 cizgi çatlak oldu o da doğumdan sonra olmuş ne zmn oldu farkında değilim.baldirlarimda biraz oldu ama genelde karnıma sürmüştüm kremi.sanirim karnımı korudu

Çatlak kremi sorulmuş ben de memnun kaldığımı yazayım 🥰 oğluma hamileyken lierac ve palmer’s kullanmıştım birlikte. Her gün duştan sonra hafif nemliyken sürüyordum. Karnım füze gibiydi doğumdan sonra her yeri çatlak içinde göreceğim diye ödüm kopuyordu ama sıfır çatlak 👍🏻 Bence kremler işe yaradı çünkü bacaklarıma sürmemiştim oralar çatladı mesela 🥴

Çatlak kremi sorulmuş ben de memnun kaldığımı yazayım 🥰 oğluma hamileyken lierac ve palmer’s kullanmıştım birlikte. Her gün duştan sonra hafif nemliyken sürüyordum. Karnım füze gibiydi doğumdan sonra her yeri çatlak içinde göreceğim diye ödüm kopuyordu ama sıfır çatlak 👍🏻 Bence kremler işe yaradı çünkü bacaklarıma sürmemiştim oralar çatladı mesela 🥴
Aynen canım benimde öyle oldu lierac kullanmıştım bacak kısmına dikkatli surmemistim bacakdan catladim .

X