- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.081
Hadi gözün aydin.Ikili tarama yapildi mi? Cinsiyet icin bisey dedi mi?Kızlar muayeneye gitmiştik şükür her sey yolundaymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydin.Ikili tarama yapildi mi? Cinsiyet icin bisey dedi mi?Kızlar muayeneye gitmiştik şükür her sey yolundaymis
Bende de oldu 2 3 kere oldu ama sabah aç karnına su içinde olmuştu cikarticak bişe olmadığı için o yüzden telaş etmemiştimkızlar selam, 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı. şu an 10. haftadayım. bugün mideniz bulanmasın ama sabah hem bulantı hem öğürme aynı anda karnıma krampların girmesi bir oldu ve sarı su kustum. Başına gelen var mı? korkulacak birşey mi?
Miden boşsa safra cikarmissindir diye düşünüyorum . Allah kolaylik versinkızlar selam, 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı. şu an 10. haftadayım. bugün mideniz bulanmasın ama sabah hem bulantı hem öğürme aynı anda karnıma krampların girmesi bir oldu ve sarı su kustum. Başına gelen var mı? korkulacak birşey mi?
Canim ben kizima hamileyken silk blue ic camasirlarindan almıştım xl asiri rahat ettim son ay bile kullandim cok kilon yoksa bedeninden 2 beden büyükfln al bi dene. Bim de falan da vardi sanirim düz onlar desensiz birsey Zaten hep beyaz almistim memnun klmistimKızlar normal iç çamaşırlarının lastikleri karnımı çok sıkıyor rahat edemiyorum, birkaç tane şu karın panelli olanlardan aldım ama malum bazen bir güne bile yetmiyor birkaç tanesi eskiden ebebekte satılıyordu anne için, normal iç çamaşırı gibiydi yani karın panelli değildi ama lastikleri sıkmıyordu çok rahattı ikili ikili satılıyordu renkli renkli, fiyatları da çok uygundu ama şimdi bulamadım. Var mı kullanıp rahat ettiğiniz bi şeyler
Canım ben dedim erkek dimi diye direkt pipi gözüme takıldı sonra bakti erkege benziyo ama kesin bi sey için erken dediSevindim canım cinsiyetle alakali bir şey söyledi mi?
Ben 2li tarama yaptirmicam canim doktor da imza aldi bizden kendi rızamızla yaptirmicagimiza dairHadi gözün aydin.Ikili tarama yapildi mi? Cinsiyet icin bisey dedi mi?
Çok sağol canım Baktım internetten A101’de varmış, bize yakın bir tanesine gideyim mağazada yoksa internetten söylerim en olmadıCanim ben kizima hamileyken silk blue ic camasirlarindan almıştım xl asiri rahat ettim son ay bile kullandim cok kilon yoksa bedeninden 2 beden büyükfln al bi dene. Bim de falan da vardi sanirim düz onlar desensiz birsey Zaten hep beyaz almistim memnun klmistim
Cok esnek onlar dene canim . Önü fiyonklu falan olmucak dümdüz ince yumusak bir kumasi var onlari al.Rica ederimÇok sağol canım Baktım internetten A101’de varmış, bize yakın bir tanesine gideyim mağazada yoksa internetten söylerim en olmadı
Ben sana ultrason resmi atayım bakalım benimkini de tahmin edebilecek misin ben anlayamıyorumCanım ben dedim erkek dimi diye direkt pipi gözüme takıldı sonra bakti erkege benziyo ama kesin bi sey için erken dedi
Gecmis olsunkızlar selam, 2 haftadır mide bulantılarım başlamıştı. şu an 10. haftadayım. bugün mideniz bulanmasın ama sabah hem bulantı hem öğürme aynı anda karnıma krampların girmesi bir oldu ve sarı su kustum. Başına gelen var mı? korkulacak birşey mi?
Masallah Ben bio oil aldim, henuz erken ama ara ara suruyorum ve fakat asla sevmedim. Kolonya gibi dokuluyor olusu hic kullanisli gelmedi bana. Ben sanirim daha krem formullu seyler seviyorum. Senin hazirlartigin sey de mi yag? Yoksa daha kremsi bisiy mi?Biraz daha karnım ciksin baslarim ben karisim yagim var arifoglunda hazirlatmistim.kızımda hiç catlak olmamıştı
Allah yardimciniz olsun. Simdi okuyorum mesajinizi. Allerji fena bisiy. Naptiniz? Acile giderdim ben sanirim saat itibariyle ama hic bilwmiyorumArkadaşlar çok fena alerjim tuttu boğaz ağrısı burun akıntısı hapşırma şimdi acile gidicem eşimi bekliyorum direk kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa dahiliyeye mi biliyor musunuz
Ben bebe yağı kullandım canım hamileliğim boyunca çok şükür hiç çatlağım olmadiMasallah Ben bio oil aldim, henuz erken ama ara ara suruyorum ve fakat asla sevmedim. Kolonya gibi dokuluyor olusu hic kullanisli gelmedi bana. Ben sanirim daha krem formullu seyler seviyorum. Senin hazirlartigin sey de mi yag? Yoksa daha kremsi bisiy mi?
Bu arada daha onceki gebeliklerinde bu anlamda bir urun kullanip da memnun olanlarin onerilerini okumak biz acemileri sevindirir
Valla ben benzetemedim ama hissim kız dedi canımKizlar sizce ne? Bir şey gören var mı
Bende Migrosta Kuhne markası salatalık turşusu bağımlılık oldum 1 kavanoz 5dk yiyebilirim offff o kadar lezzetli. Tatlı hı yemiyorum ve istemiyorum normalde haribo jelibonsuz 1 gün yaşayamam şimdi hiç bakmıyorum o taraftaAynen bende valla sürekli süs biber acı turşu biber yiyorum bence senden de bi erkek geliyor gibi Allah bilir ama belirtiler o yönde
Benimki de aynı sol taraftaİlk defa duyuyorum bunu ben . İnternetten baktım şimdi 6.haftada ;
-Plasenta ultrasonda sağ tarafta belirdi ise embriyo XY kromozomlarına sahip olur. Yani bebek erkek olacak demektir.
-Plasenta sol tarafta beliriyorsa XX kromozomuna sahip olur. Bu da kız bebek anlamına gelir.
Eee iyi de plasenta nerde nasıl anlıyoruz ki
6 haftalık goruntum bu
Başladım Rossmann da aldımKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Başlamadıysanız ne zaman başlamak gerekiyor?