- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.961
Maşallah canım bende kıza benzettim niyeyseGunaydın kızlar. Bugun 12+2 kontrol vardı ama 12+6 gorunuyor. Herseyı bellı ama kendını göstermedi yavrum ben oyle meraklı olunca dr uzun uzun baktı da yok oynamadıDr ben kız gibi hissediyorum ama bayramdan sonra gel netlesır dedi
Mınıcık bır kız gıbı cıdden , hamilelikte hıssettıgın cıkar dıyorlarda benım çıkmıyor yaMaşallah canım bende kıza benzettim niyeyse
Yaaa maşallah.Gunaydın kızlar. Bugun 12+2 kontrol vardı ama 12+6 gorunuyor. Herseyı bellı ama kendını göstermedi yavrum ben oyle meraklı olunca dr uzun uzun baktı da yok oynamadıDr ben kız gibi hissediyorum ama bayramdan sonra gel netlesır dedi
Insallah cok guzel haberler alırsin canim Rabbim korusun ikinizideKahveye döndü canım şükür. Kesenin üstünde bir ayrılma gördü doktor salı günü tekrar bakicaz canim
Sevindim canım hayırlısıyla bir şey olmaz inşallahKahverengi kanama var canim azaldı çok sukur.o bile rahatlattı beni
Salı günü bakicaz kesenin durumuna. İnsallah bebeğim zarar gormemistir.
Yaş 30 u geçince bu oranlar hep yüksek çıkıyor. Sağlıkla doğar inşallah kan sonucu çıksın ona göre düşünürsünüzKızlar bende hastaneye gittim bugün 12 haftalık olduk ama 2 gün önden gidiyor bebisimiz ve kız olduğunu söylediçok şükür bir kızım vardı iki tane olacak
Ama morelim bozuk döndüm ense kalınlığı 2.0 çıktı sinir bizim için 2.5 dedi ama içim hiç rahat değil kan sonuçları temiz çıkar inşallah risk görünürse fetal DNA yaptırin dedi morelim çok bozuk çok kötüyüm dua edin ne olur çok fazla uzulunce bebeğime de bişey olacak diye korkuyorum
Sonuçlar çıkmadan moralini bozma canım hem sınırın altında çıkmış sonuçta.saglikla gelsin kızınKızlar bende hastaneye gittim bugün 12 haftalık olduk ama 2 gün önden gidiyor bebisimiz ve kız olduğunu söylediçok şükür bir kızım vardı iki tane olacak
Ama morelim bozuk döndüm ense kalınlığı 2.0 çıktı sinir bizim için 2.5 dedi ama içim hiç rahat değil kan sonuçları temiz çıkar inşallah risk görünürse fetal DNA yaptırin dedi morelim çok bozuk çok kötüyüm dua edin ne olur çok fazla uzulunce bebeğime de bişey olacak diye korkuyorum
Haftaya Perşembe inşallah güzel çıkar teşekkür ederim canımSonuçlar çıkmadan moralini bozma canım hem sınırın altında çıkmış sonuçta.saglikla gelsin kızınne zaman çıkacakmıs sonuclar
Merhaba 12+6yız şuan ortalama 1 haftadir falan gündüz bulantılarım geçti çok acikirsam sabahlari kalkar kalkmaz su icersem veya çok yersem biraz oluyor öncesinde çok kötüydü 3 kilo verdim hicbisey yiyemiyordum oturup agladigimi hatirliyorumEvvela sikinti yasayan bacilarimin hepsine sifa diliyorum. Okuyunca gercekten uzuluyorum. Rabbim tez zamanda sifa versin
Herkesin derdi kendine buyukmus ya simdi benim derdimin sorusuna geciyorum. Bulantisi kusmasi gecen var mi? Ne zaman geciyor bu meret? Ben 9+2 yim. Tam geciyo oh rahatliyorum azaldi dedigim an simdi yine hareketlenmeye basladi sevgili midem.
Allahini seven mujde versin
Benimde normalde bulantım olmuyo bı çay içiyorum midem kalkıyo vallaMerhaba 12+6yız şuan ortalama 1 haftadir falan gündüz bulantılarım geçti çok acikirsam sabahlari kalkar kalkmaz su icersem veya çok yersem biraz oluyor öncesinde çok kötüydü 3 kilo verdim hicbisey yiyemiyordum oturup agladigimi hatirliyorum
Sevindim canım kanamanın azalmasına. Hepimiz dua ediyoruz sende içini ferah tut Allah'ın izniyle geçecek bu günler. Bebeğini de görünce rahatlarsınKahverengi kanama var canim azaldı çok sukur.o bile rahatlattı beni
Salı günü bakicaz kesenin durumuna. İnsallah bebeğim zarar gormemistir.
Aslinda bi 3-4 gundur iyiye gidiyordum, bulanti ilacimi once teke dusurdum, ardindan sabah da bi icmeyeyim bakalim dedim, demez olaydim dengem bozuldu. Eskisi kdar kotu degilim ama cikariyorum. Kahvalti yaptim, cikardim. Aksam soylemesi ayip fettuchini alfredo yedim keyifle ama snra cikardim. Salatalik, havuc, yesil elma yiyorum sadece ve karnim asla doymuyo. Dun gece acliktan uyuyamadim. Kocam aklima soktu, caniniz cekmesin, etsiz cigkofte soyledim gece lavasa sardim yedim. Karnim doydu, asla kusmadim. Misil misil uyudum.Merhaba 12+6yız şuan ortalama 1 haftadir falan gündüz bulantılarım geçti çok acikirsam sabahlari kalkar kalkmaz su icersem veya çok yersem biraz oluyor öncesinde çok kötüydü 3 kilo verdim hicbisey yiyemiyordum oturup agladigimi hatirliyorum
Ben hamileliklerimde çabuk kilo aliyorum.mesela bu hamileligimi 5. Haftada kalçamin genişlemesi den suphelenerek ogrendim.ben de hep kilo verenlere özenirdim ama ikinci hamileliğim bulantili geçti o daha kötü birşey mis.her şey kokuyordu ve sürekli midem bulanıyordu. Gerçekten yaşayınca anladım. Şükür şimdiki hamileliğimde bulantı kusma hiç yasamadim.Kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okuyorum da valla ben kilo alanlara çok seviniyorum ve azıcık da olsa kıskanıyorum :) ben hamileliğimde 4 kilo verdim nerdeyse 13. Haftaya gircez ama bulantılarım asla bitmedi yediğim her şey çıkıyor bütün her şey kokuyor umarım geçer
Yaaa, cok gecmis olsunKızlar nasılsınız yazdıklarınızı okuyorum da valla ben kilo alanlara çok seviniyorum ve azıcık da olsa kıskanıyorum :) ben hamileliğimde 4 kilo verdim nerdeyse 13. Haftaya gircez ama bulantılarım asla bitmedi yediğim her şey çıkıyor bütün her şey kokuyor umarım geçer
Maşallah Atatürk gibi çıkmış silüetiEki Görüntüle 3088692 11.haftamızdayız doktorum bi cinsiyet tahmininde bulundu ama kesin değil dedi sizce kız mı erkek mi
Bende yurtdışında doğum yapmıştım hiçbişe vermiyorlardı. Burda progestan hap kullanıyorum günde 2 defa bide haftada bir iğne. Türkiye’den gelen olursa doktorunuza danışıp ilaçtan getirtin bence. İnşallah hiçbişe olmaz sağlıkla gelirler bebişlerimizAllah razı olsun canım. Yok tanımıyorum kimseyi. Ben Allahima emanet ettim inşallah birsey olmaz