- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 32
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.941
Dün yatmadan 2 progestani bu sefer rahimden değil ağızdan aldım onun mu etkisi oldu bilmiyorum ama sabah çok şükür kahveye dönmüş kanamamMerhaba. Nasıl olduğunu merak ettim. Kanama durdu mu iyi misiniz inşallah
Kahverengi olmuş şükür korkma geçiyor inşallah kese bozulmuş olsa kanama durmazdı, sen daha rahat ol. Geçmiş olsunDün yatmadan 2 progestani bu sefer rahimden değil ağızdan aldım onun mu etkisi oldu bilmiyorum ama sabah çok şükür kahveye dönmüş kanamamdoktor rahimden al ağızdan baş donmesi yapar demişti bende bir öğün ağızdan mi alsam dedim dene baş dönmesi yapmazsa alabilirsin demişti.
Salı randevum var inşallah kese zarar gormemistir
Ben 3 haftadır kullanıyorum hep ağızdan hiç baş dönmesi yapmadı bende.Sendede yapmazda kanaman hemen biter inşallah
kanamam azaldı kahverengi olduya o kadar rahatladım kiKahverengi olmuş şükür korkma geçiyor inşallah kese bozulmuş olsa kanama durmazdı, sen daha rahat ol. Geçmiş olsun
Ben ne olur ne olmaz diye uyurken ağızdan aldım. 2+2+2 toplam 6 adet aldığım için belki ağır belir. Doktora soracağım bir öğünü ağızdan alayım diye.Ben 3 haftadır kullanıyorum hep ağızdan hiç baş dönmesi yapmadı bende.Sendede yapmazda kanaman hemen biter inşallah
Bak keseye ciddi sıkıntı gelse bu hem azalmaz hem kahverengileşmezdi hadi inşallah güzel olacak sonuç sen ne olur hiç kalkma iş yapma inşallah yardım eden birileri vardır, merak edip takip etmek için de sık tuvalete gitme güzelce dinlen
İnşallah canım ,sağolsun annem var bebek gibi bakıyor ,eşimde çocukla ilgileniyor.korkudan oturmiyorum bileBak keseye ciddi sıkıntı gelse bu hem azalmaz hem kahverengileşmezdi hadi inşallah güzel olacak sonuç sen ne olur hiç kalkma iş yapma inşallah yardım eden birileri vardır, merak edip takip etmek için de sık tuvalete gitme güzelce dinlen
Geceden beri aklımdasın gerçekten bizim gibi burada tek misin ailen var mı bilmeyince de bu kanama ile ne oldu diye düşünmeden edemedim çok şükür benim bile içim rahatladıİnşallah canım ,sağolsun annem var bebek gibi bakıyor ,eşimde çocukla ilgileniyor.korkudan oturmiyorum bileo kadar kanadı ki çok korktum durmayacak diye çok mutluyum şükürler olsun
Anladım canım şimdi nasılsın?Evet canım,Ertuğrul bey 1 hafta yokmuş zaten
Eksik olma canımGeceden beri aklımdasın gerçekten bizim gibi burada tek misin ailen var mı bilmeyince de bu kanama ile ne oldu diye düşünmeden edemedim çok şükür benim bile içim rahatladıaman oturma yat yeterki şu sıkıntılı zamanlar geçsin inşallah şu bebiş kendine bir yer açabilir de geçer şu sıkıntıylar
Kahverengi kanama var canim azaldı çok sukur.o bile rahatlattı beniAnladım canım şimdi nasılsın?
Aman çok iyi o zaman hadi bakalım inşallah şu sorunlar da düzelir deEksik olma canımburalıyım ben. Hepsi yanımda o yönden şanslıyım
8 haftalıgım canım.Canim kac haftalıksın sen
Kahveye döndü canım şükür. Kesenin üstünde bir ayrılma gördü doktor salı günü tekrar bakicaz canim
Ben de antalyadayım sıcak çarpıyordur akşam hatta gece çıkın çok sıcak.Kızlar günaydınnasılsınız?hersey okuyorum ama yazmak gücüm yok.bugin 10 hafta başladı ve hala bulantım ve kusma devam ediyor. Yaşlıyım o yüzden mi daha zor geceriyorum anlamadım Antalyada yaşıyorum denize bile gitmedim .evden 1-2 kere kopek gezdirmeye sadece çıkıyorum. 1kere annemle AVM gidelim dedik offff çok fena. Tansiyon düştü başım dönüyor otobüste bulantı başladı çok kötüyüm çok...