- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.681
İlk çocukta bende aynı kafadaydimİlk çocuk olunca benim kafa rahat bana ikiside olur nede olsa ikisinden de yok
Valla senin ki yine istiyormuş benim oğlan kardeş istemiyor hiç bir şekilde... Eve bebek girmesine bile dayanamiyor. Ne yapacağız bilmiyorumSjsjjsjsjsjBence de öyledir. Bende kız istiyorum diye çevremdeki lerden kız hissediyorum diyenler oluyor, benim oğlum da illahi erkek istiyor.iki tana kız yeğenim var . Neymiş 'tek erkek oymuş herkes kızmış'
Seninki küçük ondandırValla senin ki yine istiyormuş benim oğlan kardeş istemiyor hiç bir şekilde... Eve bebek girmesine bile dayanamiyor. Ne yapacağız bilmiyorum
Ahh bakalım ne kaldı şurada öğrenmeye direnAynen ilkinde bende o kafadaydim. Eskiden yüzük falı muhabbeti vardı ilki erkek ikinci kız çıkıyordu bende hep. İlki tuttubakalım ikinci tutar mı
İnşallah sağlıkla hayırlısı hangisi ise o olsun erkek olursa evde üç erkek senin için zihnimde bile cümbüş oldu düşününceİlk çocukta bende aynı kafadaydimama bunda da artık fark etmez diyor... İnsan bir kız evladı da olsun istiyor ama önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması... Oğlan olursa da kaderim diyeceğim
Allah gönlüne göre versin canım. Benim 2oglum var. 3erkekli evde prenses gibiyim :) oğullarım paylaşamıyor beni ki babaları çok ilgili ama bana çok düşkünler ve hiç kiyamiyorlar. Bende simdikini kız hissettim hep ama bakalım 2oglumda kız kardeş istiyor çok inşallah sağlıkla gönlümüze göre olsun. 7temmuz doğum günümde gitcem bende doktora d.gunu hediyesi olsun bana cinsiyetBenim ilki erkek herkes bu kız gibi diyorlar ama bence ben istiyorum diye diyorlarbir oğlum daha olursa takarım hunimi artık kocamla evde üç oğlan çocuğu hayat çok zor olue
Umarım benimki de büyüdükçe kardeşini kabullenebilirSeninki küçük ondandırBenimkisi 5 yaşında kreşte herkesin kardeşi var benim yok , karnında hiç büyümüyor zaten diye söylenip duruyor
Ne cümbüş ama ve benim oğlum babasının kopyası... Bu da oğlan olursa bu da onun kopyası olurİnşallah sağlıkla hayırlısı hangisi ise o olsun erkek olursa evde üç erkek senin için zihnimde bile cümbüş oldu düşününce
Ben şu an hizmetçi konumundayım umarım büyüdüğünde durum değişirAllah gönlüne göre versin canım. Benim 2oglum var. 3erkekli evde prenses gibiyim :) oğullarım paylaşamıyor beni ki babaları çok ilgili ama bana çok düşkünler ve hiç kiyamiyorlar. Bende simdikini kız hissettim hep ama bakalım 2oglumda kız kardeş istiyor çok inşallah sağlıkla gönlümüze göre olsun. 7temmuz doğum günümde gitcem bende doktora d.gunu hediyesi olsun bana cinsiyet
Evet canım genellikle 14 15 de ne denirse kesin olarak söyleniyorEvett benimde kız gibi demisti doktor hangi haftadada kesinlesirki 14 15. Haftalar mı ??
Bir de bu sene kız senesi demiştik yalan oldu.Onu bende bilmiyorum benim etrafımda kız yok tüm arkadaş grubum erkek çocuklu şuan hepsi tüm duasını bana bağladı ama benim hissiyat erkek
Ay hadi inşallah ikisini de tatmış olursun. Sağlıkla kucağına al inşallahBenim ilki erkek herkes bu kız gibi diyorlar ama bence ben istiyorum diye diyorlarbir oğlum daha olursa takarım hunimi artık kocamla evde üç oğlan çocuğu hayat çok zor olue
Benim doktorum şimdiden istediğin kadar gez bebişe asla zarar vermez tadını çıkar çok güneşte kalma dedi. Ben 9. Haftadayım haftasonu yurtdışına çıkacağım. Doktorum benim yerime de gez diyorKızlar merhaba, 10. Haftada özel araç ile uzun yol seyahat sizce riskli mi? Gerekirse 2 3 günde gitmeyi planlıyorum ve aracı ben kullanacağım? Dr a da soracağım umarım izin verir
Yaa ben de özellikle kavun karpuz haşlanmış mısır ve tantuniBen de tavuktan tiksindim ya koktu. Ben genelde meyve aşeriyorum Bi de haşlanmış mısır
Aha benim gibi gibi tantuni aşeren bir kişi daha ama her yerde değil gidip memlekette hep yediğim yerdeYaa ben de özellikle kavun karpuz haşlanmış mısır ve tantuni
valla benim Mersin e gitmem biraz zor öğrenciliğim orada geçmişti artık bulduğum tantuniyi yiyorumAha benim gibi gibi tantuni aşeren bir kişi daha ama her yerde değil gidip memlekette hep yediğim yerdeiple kurban bayramı çekiyorum gitmek için
Simdi nasilsin? Ates olmadikca vermiyorlar birsey malesef.Ateş yok kuzu sağlık ocağına gittim ıhlamur iç dedi
Hayırlısıyla inşallah canımAy hadi inşallah ikisini de tatmış olursun. Sağlıkla kucağına al inşallah
Bugün daha iyiyim canımSimdi nasilsin? Ates olmadikca vermiyorlar birsey malesef.
Geçmiş olsun canım dikkat et... En hasta olunacak zamanlar. İki gündür klima açık hastanede benim boğazda şiştiBugün daha iyiyim canım