2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sjsjjsjsjsj Bence de öyledir. Bende kız istiyorum diye çevremdeki lerden kız hissediyorum diyenler oluyor, benim oğlum da illahi erkek istiyor.iki tana kız yeğenim var . Neymiş 'tek erkek oymuş herkes kızmış'
Valla senin ki yine istiyormuş benim oğlan kardeş istemiyor hiç bir şekilde... Eve bebek girmesine bile dayanamiyor. Ne yapacağız bilmiyorum

Valla senin ki yine istiyormuş benim oğlan kardeş istemiyor hiç bir şekilde... Eve bebek girmesine bile dayanamiyor. Ne yapacağız bilmiyorum
Seninki küçük ondandır Benimkisi 5 yaşında kreşte herkesin kardeşi var benim yok , karnında hiç büyümüyor zaten diye söylenip duruyor

İlk çocukta bende aynı kafadaydim ama bunda da artık fark etmez diyor... İnsan bir kız evladı da olsun istiyor ama önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması... Oğlan olursa da kaderim diyeceğim
İnşallah sağlıkla hayırlısı hangisi ise o olsun erkek olursa evde üç erkek senin için zihnimde bile cümbüş oldu düşününce

Benim ilki erkek herkes bu kız gibi diyorlar ama bence ben istiyorum diye diyorlar bir oğlum daha olursa takarım hunimi artık kocamla evde üç oğlan çocuğu hayat çok zor olue
Allah gönlüne göre versin canım. Benim 2oglum var. 3erkekli evde prenses gibiyim :) oğullarım paylaşamıyor beni ki babaları çok ilgili ama bana çok düşkünler ve hiç kiyamiyorlar. Bende simdikini kız hissettim hep ama bakalım 2oglumda kız kardeş istiyor çok inşallah sağlıkla gönlümüze göre olsun. 7temmuz doğum günümde gitcem bende doktora d.gunu hediyesi olsun bana cinsiyet

Ben şu an hizmetçi konumundayım umarım büyüdüğünde durum değişir hayırlısı olsun canım hakkında şimdiden

Onu bende bilmiyorum benim etrafımda kız yok tüm arkadaş grubum erkek çocuklu şuan hepsi tüm duasını bana bağladı ama benim hissiyat erkek
Bir de bu sene kız senesi demiştik yalan oldu. Şaka bir ya Allahım hepimize herkese sağlıklı evlatlar versin sağlıkla büyüyebilmeyi nasip etsin en en en önemlisi o

Benim ilki erkek herkes bu kız gibi diyorlar ama bence ben istiyorum diye diyorlar bir oğlum daha olursa takarım hunimi artık kocamla evde üç oğlan çocuğu hayat çok zor olue
Ay hadi inşallah ikisini de tatmış olursun. Sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar merhaba, 10. Haftada özel araç ile uzun yol seyahat sizce riskli mi? Gerekirse 2 3 günde gitmeyi planlıyorum ve aracı ben kullanacağım? Dr a da soracağım umarım izin verir
Benim doktorum şimdiden istediğin kadar gez bebişe asla zarar vermez tadını çıkar çok güneşte kalma dedi. Ben 9. Haftadayım haftasonu yurtdışına çıkacağım. Doktorum benim yerime de gez diyor

Aha benim gibi gibi tantuni aşeren bir kişi daha ama her yerde değil gidip memlekette hep yediğim yerde iple kurban bayramı çekiyorum gitmek için
valla benim Mersin e gitmem biraz zor öğrenciliğim orada geçmişti artık bulduğum tantuniyi yiyorum ama basbayağı tantuni yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…