2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Valla ben kız da olsa erkekte olsa üç dusunmuyorum... Zaten eşim ikinciye bile sıcak bakmıyordu o yüzden kız da olsa erkekte olsa kabulum napayım

İnşallah canım. Aynen benim için de kız erkek fark etmez sağlıkla kavuşalım yeterli
Oğlumu ilk gören kız zannediyor ve istisnasız herkes “bunun arkası kız” muhabbeti yapıyor bakalım dedikleri gibi mi olacak
Yine erkek olsa bi yandan canıma minnet sorular bildiğimiz yerden gelecek ve giysidir oyuncaktır ev dolu kız olsa bi de kızımız oldu ne güzel diyeceğim ikisine de çok sevinirim şahsen ama eşim hani şu video vardı ya 3. De kız olacakmış onu öğrenince hay ben böyle şansa hareketi yapan bi adam, onun gibi tepki verebilir yine mi erkek diye

Merhaba kızlar,
İş yerime vermek için hamilelik beyanı almaya gittim doktoruma. 11+4 dedi o yüzden ikili tarama yapabiliriz dedi, onu da yaptırdık kızlar ense kalınlığı 1.2 mm çıktı diğer değerleri de iyi, kan verdim 5 gün sonra sonucu çıkacakmış :) ultrasonda kocaman olmuştu pıt pıt kalbi atıyordu yerim onu

Ben de sordum cinsiyeti görünüyor mu diye yok daha küçük dedi, herhalde 11 haftalık diye, 1 hafta sonra gitsem belki de görünürdü

Kızlar selam, Benim sabah uyanınca ki bulantılarım çok kötü (bildiğiniz kramp giriyor ) yemek yedikçede aynı durum her şey kokuyor böyle iyi gelen şeyler var mı bir de ben hiç uyuyamıyorum sanki içimde enerji patlaması var 2-3 saat mak.uyuyabiliyorum (geceleri çok çıkıyorum tuvalete belki ondan )
Bir de bugün kontrol vardı doktor 30.haftaya kadar coraspirin kullanmaya devam edeceksin dedi vitaminleri kesti bir ay sonra kan ve Demir ilaçlarına başlatacağım dedi böyle olan var mı
Bir de hem devletteki hemde özeldeki doktorum kız gibi dedi umarım herkes için hayırlısı neyse o olsun :)

Bende öğretmen magduruyum öğretmen olacaktım bankacı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…