- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.721
Valla ben kız da olsa erkekte olsa üç dusunmuyorum... Zaten eşim ikinciye bile sıcak bakmıyorduBenim eşim de ikinci de erkek olursa bir daha çocuk yapmayalım, ikincisi kız olursa 3.yü de yapalım diyorikincisi de erkek olursa 3’e cesaret edemezmiş çünkü 3. de erkek olursa ne yaparız korkunç bir şey diyor
Ama benim hissim yine erkek
İnşallah canım. Aynen benim için de kız erkek fark etmez sağlıkla kavuşalım yeterliAllah herkese istediğini versin çok aminBenim oğlum var bir de kızım olsun istiyorum sağlıklı olsun da farketmez diyorum geri de kendimi suçluyorum (bir de cinsiyet ayrımı yapıyorsun çok ayıp) onca sene uğraştım olsun diye çok şükür Rabbime
Kızda ısrarlı canım doktor 2 gün oncede kız deei bugunde kız dediHayırlı olsun canımCinsiyetini görebildi mi peki
Kız diyor canım doktor 2 seferdir kız dedi bakalımCinsiyete bir şey söyledi mi canim
Aha bir kız diyen nadiren de olsaKızda ısrarlı canım doktor 2 gün oncede kız deei bugunde kız dedi
Erkek miiiİkili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız 1.33 gayet iyi burun kemiğimiz oluşmuşve cinsiyetimizi de gördük galiba sizce kızlar çok net degilmi
EvettErkek miii
Erkek gibiİkili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız 1.33 gayet iyi burun kemiğimiz oluşmuşve cinsiyetimizi de gördük galiba sizce kızlar çok net degilmi
EvettErkek gibi
Tabi bilgilerini ver canımİnşallah iyi düşünmek istiyorum iki hafta var daha kontrolecanım beni de listeye eklesen
Bu bebiste erkek benceCinsiyet tahmininiz var mı? :)
Benim de canım gül reçeli çekti eşimin iş arkadaşı ispartali sipariş etmişlerse gelmiş.yemek için akşamı bekliyorumAha benim gibi gibi tantuni aşeren bir kişi daha ama her yerde değil gidip memlekette hep yediğim yerdeiple kurban bayramı çekiyorum gitmek için
Bende öğretmen magduruyumYa Allah yardımcın olsun canım... Çok zor oluyor bu halde servisste çalışmak... Sürekli yatış alıyoruz biz de. Keşke başta ogretmeni mi dinlemeyip matematik öğretmeni olsaydımonların işi de çok zor ama çok uzun süre ayakta kalıp bir sürü hssyalikla muhatap oluyoruz .. canım şu 24. Haftada ki idari izin olayı kalktı mı bilgin var mı?
Ayy Allahım bilmiyorum aşermek farklı bişey demekki ama güllü bişey şu halimle hiç sevmiyorumBenim de canım gül reçeli çekti eşimin iş arkadaşı ispartali sipariş etmişlerse gelmiş.yemek için akşamı bekliyorum