2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın bende öyle hem gribim hem nöbetçiyim servis bomba gibi ex olmasını beklediğimiz hastalarımız var bu nöbet biter mi bilmiyorum
Ya Allah yardımcın olsun canım... Çok zor oluyor bu halde servisste çalışmak... Sürekli yatış alıyoruz biz de. Keşke başta ogretmeni mi dinlemeyip matematik öğretmeni olsaydım onların işi de çok zor ama çok uzun süre ayakta kalıp bir sürü hssyalikla muhatap oluyoruz .. canım şu 24. Haftada ki idari izin olayı kalktı mı bilgin var mı?

Malesef kalktı doğurana kadar burdayız gibi

Bugün ikili testimiz var çok heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım cinsiyetini de gösterir belki minnoşum tam 12+0 iz bugün

Bugün ikili testimiz var çok heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım cinsiyetini de gösterir belki minnoşum tam 12+0 iz bugün
Ben şimdi çıktım ikili testten yine zor pozisyon aldı bizimki ölçümler güzel çıktı şükür ki 10 gün sonrada sonuçlar çıkacakmış 12+3 e uyumlu dedi 5 gün önden gitti

Kızlar selam bugün karnım ağrıyor benim doktora da gitmek istemiyorum anca bir hafta dayanabiliyorum bebeği görmeden adam hakkımda hiç iyi şeyler düşünüyor galiba hafif hafif sancımsı bir ağrım var normal mi ki acep

İlk çocukta bende aynı kafadaydim ama bunda da artık fark etmez diyor... İnsan bir kız evladı da olsun istiyor ama önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması... Oğlan olursa da kaderim diyeceğim
Benim eşim de ikinci de erkek olursa bir daha çocuk yapmayalım, ikincisi kız olursa 3.yü de yapalım diyor ikincisi de erkek olursa 3’e cesaret edemezmiş çünkü 3. de erkek olursa ne yaparız korkunç bir şey diyor

Ama benim hissim yine erkek

Allah herkese istediğini versin çok amin Benim oğlum var bir de kızım olsun istiyorum sağlıklı olsun da farketmez diyorum geri de kendimi suçluyorum (bir de cinsiyet ayrımı yapıyorsun çok ayıp) onca sene uğraştım olsun diye çok şükür Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…