2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aynen canım bende o yüzden vicdan yapıyorum zaten daha yaşı küçük diye
Benim oğlum 3 yaşında yarim gün başlamıştı. Evde sürekli tv izlemek istiyordu. Tabi açılmadıkça ağlamalar vs bizde ilgileniyorduk ama öğleden sonra 2 -2.5 saat gitti baya iyi olmuştu. Babaanne bakıyorsa yarim gün gidebilir kendi yas grubuyla oynamasina fırsat olur

Ya onu bende düşündüm aslında ama babannesinin orada arkadaşları var onlarla oynuyor... Ama önümüzdeki dönem kısa süreli de olsa gitmesini planlayacagim bakalım

Ben denemeye başlayalı hep erkek dönemiydi çevrem hep erkek çocuk
Ablam kızların dan kalan kocaman bir gardırop kız kıyafeti saklıyor benim için. Bakarken ağzımın suyu akıyor nasip olur mu Allah'ım şu an durumum sağlıkdan başkasını düşünmeme fırsat vermiyor ama bir yandan da düşünmeden edemiyorum

Ay buna da insanın ağzının suyu akmaz mı dibi düşmez mi ama işte nasip yeterki sağlıklı olsunlar benim büyük yok ama kız kardeşim cinsiyet belli olsun tüm maaşını bizim bebeye yatırır bıraksam şimdi bile başlayacak da zor tutuyorum

Teyzeden şanslı bebelerimiz

Benim ilki erkek herkes bu kız gibi diyorlar ama bence ben istiyorum diye diyorlar bir oğlum daha olursa takarım hunimi artık kocamla evde üç oğlan çocuğu hayat çok zor olue
İlk çocuk olunca benim kafa rahat bana ikiside olur nede olsa ikisinden de yok

Benim ilki erkek herkes bu kız gibi diyorlar ama bence ben istiyorum diye diyorlar bir oğlum daha olursa takarım hunimi artık kocamla evde üç oğlan çocuğu hayat çok zor olue
Sjsjjsjsjsj Bence de öyledir. Bende kız istiyorum diye çevremdeki lerden kız hissediyorum diyenler oluyor, benim oğlum da illahi erkek istiyor.iki tana kız yeğenim var . Neymiş 'tek erkek oymuş herkes kızmış'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…