- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.661
Cinsiyeti belli olanları tabloya ekleseniz Pembis Hayaller Yoğunluk hangisi çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlum 3 yaşında yarim gün başlamıştı. Evde sürekli tv izlemek istiyordu. Tabi açılmadıkça ağlamalar vs bizde ilgileniyorduk ama öğleden sonra 2 -2.5 saat gitti baya iyi olmuştu. Babaanne bakıyorsa yarim gün gidebilir kendi yas grubuyla oynamasina fırsat olurAynen canım bende o yüzden vicdan yapıyorum zaten daha yaşı küçük diye
Ya onu bende düşündüm aslında ama babannesinin orada arkadaşları var onlarla oynuyor... Ama önümüzdeki dönem kısa süreli de olsa gitmesini planlayacagim bakalımBenim oğlum 3 yaşında yarim gün başlamıştı. Evde sürekli tv izlemek istiyordu. Tabi açılmadıkça ağlamalar vs bizde ilgileniyorduk ama öğleden sonra 2 -2.5 saat gitti baya iyi olmuştu. Babaanne bakıyorsa yarim gün gidebilir kendi yas grubuyla oynamasina fırsat olur
Çok mantıklı bizim düşük sonrası gebelik planlayanlar topiği erkek egemen mesela hep mavi kalpCinsiyeti belli olanları tabloya ekleseniz Pembis Hayaller Yoğunluk hangisi çok merak ediyorum
Ay aynı eşimi de son gün çarptı ben de grip sandım bana da bulaşır diye bir odadan çıkarmadım adamıEvet okulun son günü klima çarptı muhtemelen
Fetal dna testi…hangi test bu yaptıracağınız ?
Benim önceki erkek olduğundan kız çok istiyorum ama sanki erkek dönemine denk geldikÇok mantıklı bizim düşük sonrası gebelik planlayanlar topiği erkek egemen mesela hep mavi kalp
Ben denemeye başlayalı hep erkek dönemiydi çevrem hep erkek çocukBenim önceki erkek olduğundan kız çok istiyorum ama sanki erkek dönemine denk geldik
Ablam kızların dan kalan kocaman bir gardırop kız kıyafeti saklıyor benim için. Bakarken ağzımın suyu akıyor nasip olur mu Allah'ım şu an durumum sağlıkdan başkasını düşünmeme fırsat vermiyor ama bir yandan da düşünmeden edemiyorumBen denemeye başlayalı hep erkek dönemiydi çevrem hep erkek çocuk
Canım daha ogrenenlerinde haftamız küçük olduğu için kesin değil diye eklemiyorum 14. Haftadan itibaren ekleyeceğim eğer kesin varsa beni etiketleyip söyleyin kızlar ekleyeyimCinsiyeti belli olanları tabloya ekleseniz Pembis Hayaller Yoğunluk hangisi çok merak ediyorum
Ya herkes erkek diyor bu kız çocuklarını kim doğuruyor Allah aşkına bize de taktik versinlerBen denemeye başlayalı hep erkek dönemiydi çevrem hep erkek çocuk
Ay buna da insanın ağzının suyu akmaz mı dibi düşmez mi ama işte nasip yeterki sağlıklı olsunlar benim büyük yok ama kız kardeşim cinsiyet belli olsun tüm maaşını bizim bebeye yatırır bıraksam şimdi bile başlayacak da zor tutuyorumAblam kızların dan kalan kocaman bir gardırop kız kıyafeti saklıyor benim için. Bakarken ağzımın suyu akıyor nasip olur mu Allah'ım şu an durumum sağlıkdan başkasını düşünmeme fırsat vermiyor ama bir yandan da düşünmeden edemiyorum
Onu bende bilmiyorum benim etrafımda kız yok tüm arkadaş grubum erkek çocuklu şuan hepsi tüm duasını bana bağladı ama benim hissiyat erkekYa herkes erkek diyor bu kız çocuklarını kim doğuruyor Allah aşkına bize de taktik versinler
Evett benimde kız gibi demisti doktor hangi haftadada kesinlesirki 14 15. Haftalar mı ??Canım daha ogrenenlerinde haftamız küçük olduğu için kesin değil diye eklemiyorum 14. Haftadan itibaren ekleyeceğim eğer kesin varsa beni etiketleyip söyleyin kızlar ekleyeyim
Teyzeden şanslı bebelerimizAy buna da insanın ağzının suyu akmaz mı dibi düşmez mi ama işte nasip yeterki sağlıklı olsunlar benim büyük yok ama kız kardeşim cinsiyet belli olsun tüm maaşını bizim bebeye yatırır bıraksam şimdi bile başlayacak da zor tutuyorum
Çok şükür çok şükür bizim de şansımız böyle abla yada kardeşe sahip olmakTeyzeden şanslı bebelerimiz
İlk çocuk olunca benim kafa rahat bana ikiside olur nede olsa ikisinden de yokBenim ilki erkek herkes bu kız gibi diyorlar ama bence ben istiyorum diye diyorlar bir oğlum daha olursa takarım hunimi artık kocamla evde üç oğlan çocuğu hayat çok zor olue
Sjsjjsjsjsj Bence de öyledir. Bende kız istiyorum diye çevremdeki lerden kız hissediyorum diyenler oluyor, benim oğlum da illahi erkek istiyor.iki tana kız yeğenim var . Neymiş 'tek erkek oymuş herkes kızmış'Benim ilki erkek herkes bu kız gibi diyorlar ama bence ben istiyorum diye diyorlar bir oğlum daha olursa takarım hunimi artık kocamla evde üç oğlan çocuğu hayat çok zor olue
Aynen ilkinde bende o kafadaydim. Eskiden yüzük falı muhabbeti vardı ilki erkek ikinci kız çıkıyordu bende hep. İlki tuttu bakalım ikinci tutar mıİlk çocuk olunca benim kafa rahat bana ikiside olur nede olsa ikisinden de yok