- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 32
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.641
Allah kolaylık versin canım .servise az hasta yatsın aminNe yazık ki öyle bir şey yok canım... Servise hasta yatmadiginda ya da işin bittiginde oturuyorsun işte. Böyle gidecek bakalım gittiği yere kadar
O yaş öyle canim 5 ,6 ay a duzelir nispeten uykuları ayni saatte yatirmaya calis gunduz uyumasini nasil birakti biraz duzeldi uykulari benim kızımin 4 yasında bnmkide. Canlari saolsun. Allah yardimcin olsun işinde zor tabi kolay değil.Ben işi biraktim ama ev isi bitmiyor simdideAynen canım ama devlet memuru olucna zor... Birde sürekli eğiliyorum ayaktayım hasta yatıyor sürekli... Bazen yatan hastalardan daha kötü hissediyorum kendimieve gittiğimde de uyuyabilsem sorun yok evde de üç yaşında bir oğlan bekliyor onun peşinde kosturmaktan ne ara sabah oluyor anlamiyorum... Bu ara gece de uyumuyor sıpa. İkiye kadar uğraşıyoruz uyusun diye
Amin canım sağolasınAllah kolaylık versin canım .servise az hasta yatsın amin
Valla gündüz uykusuna devam ediyor ben birektitmak istiyorum ama kayınvalidem baktığı için o gündüz uyutmak istiyor yoruluyor sanırım. Benim ev de ayrı bir alemde katlanacak çamaşırlar silinecek dolaplar yikanacak çamaşırlar beni bekliyorO yaş öyle canim 5 ,6 ay a duzelir nispeten uykuları ayni saatte yatirmaya calis gunduz uyumasini nasil birakti biraz duzeldi uykulari benim kızımin 4 yasında bnmkide. Canlari saolsun. Allah yardimcin olsun işinde zor tabi kolay değil.Ben işi biraktim ama ev isi bitmiyor simdide
Kayınvalide ev işine yardım etse, cocuga sen baksan daha iyiymiş, en azından beraber uyurdunuzValla gündüz uykusuna devam ediyor ben birektitmak istiyorum ama kayınvalidem baktığı için o gündüz uyutmak istiyor yoruluyor sanırım. Benim ev de ayrı bir alemde katlanacak çamaşırlar silinecek dolaplar yikanacak çamaşırlar beni bekliyor
Ben o saatlerde işte oluyorumKayınvalide ev işine yardım etse, cocuga sen baksan daha iyiymiş, en azından beraber uyurdunuz
Ev işini takma evde de olsan bitmiyor.Yoruluyordur kayınvaliden hakli da bence..Valla gündüz uykusuna devam ediyor ben birektitmak istiyorum ama kayınvalidem baktığı için o gündüz uyutmak istiyor yoruluyor sanırım. Benim ev de ayrı bir alemde katlanacak çamaşırlar silinecek dolaplar yikanacak çamaşırlar beni bekliyor
Benim allerjim var tonla seye, surekli hapsiriyorum. Ust uste defalarca, yarinlar yokmuscasina :)Kızlar ya size ne dicem az önce lavabodaydim otururken birden hapsirdim bebegin oldugu yer saniyelik ama baya bi acıdı. Bi sey olmamistir dimi ya ya ilk kez oldu böyle bi sey cok endiselendim. Hapşırık krizi gibi bi sey oldu simdi hapşırınca canim acımıyor ama
Cinsiyeti bilmek çok iyi değil mi ya bebek bebek demekten oğluma kızıma terfi oluyorArkadaşlar bugün 2li tarama için gittim doktor hiç tereddütsüz erkek dedi. Devlette gittiğim doktor da erkek demişti. Daha 12+2 deyim çok hızlı öğrendikiçimden hep kız geçiyordu bir tuhaf oldum ama yine de çok güzel bir his sağlıkla gelir inşallah oğluşum
İnşallah canım ya bende öyle temenni ediyorum... Bakalım en olmadı seneye kreşe yazdiracagim ama daha üç yaşında kreşe de kıyamıyorumEv işini takma evde de olsan bitmiyor.Yoruluyordur kayınvaliden hakli da bence..
Kışa birakir zaten o uykuyu bak gör. Aksamda 9 bucuk en gec yatırırsin.
Cocuklar rutini seviyor cabuk alışır
Valla güzel bir his geçen cuma da erkek dedi doktor ama hala içimde umut vardıCinsiyeti bilmek çok iyi değil mi ya bebek bebek demekten oğluma kızıma terfi oluyor
Ben yeni dönem anaokuluna vericem Allah nasip ederse. Yani daha küçük bakani varken tüm gün sandalye tepesine mahkum etme yavruyu.İnşallah canım ya bende öyle temenni ediyorum... Bakalım en olmadı seneye kreşe yazdiracagim ama daha üç yaşında kreşe de kıyamıyorum
Ateş yok kuzu sağlık ocağına gittim ıhlamur iç dediBal limon cok az toz zencefil karıştır macun gibi ysp ye.. ates var mi? Ates varsa asla bekleme doktora git
Evet okulun son günü klima çarptı muhtemelenKlima mı çarptı ki eşim de aynı şuan
Hayırlı olsun canım :) Kac haftalıktı. Kızımda da hicbirsey tutmamıstı ne hislerim ne takvimlerSelam kizlar Dr %90 erkek dedi . Göstermedi baya uğraştırdı . Elleri ayakları sürekli hareket halinde ense kalınlığı 1 çıktı . Ben çok istemesemde ikili tarama yapalım dedi .bu arada çin takvimi yine yanlış çıktı bende :)
Benım kızımda hiç uyku hali olmadı ama şimdikinde epey var bakalık haftasonu gidicez öğreniriz inşallahÇok uykuya kız bebek diyolar öyle mi acaba yaşayıp göreceğiz
Aynen canım bende o yüzden vicdan yapıyorum zaten daha yaşı küçük diyeBen yeni dönem anaokuluna vericem Allah nasip ederse. Yani daha küçük bakani varken tüm gün sandalye tepesine mahkum etme yavruyu.