- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.701
Günaydın kızlar... Ben yine yoğun bir güne başladım Sizler napiyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bende öyle hem gribim hem nöbetçiyim servis bomba gibi ex olmasını beklediğimiz hastalarımız var bu nöbet biter mi bilmiyorumGünaydın kızlar... Ben yine yoğun bir güne başladım Sizler napiyorsun?
Ya Allah yardımcın olsun canım... Çok zor oluyor bu halde servisste çalışmak... Sürekli yatış alıyoruz biz de. Keşke başta ogretmeni mi dinlemeyip matematik öğretmeni olsaydım onların işi de çok zor ama çok uzun süre ayakta kalıp bir sürü hssyalikla muhatap oluyoruz .. canım şu 24. Haftada ki idari izin olayı kalktı mı bilgin var mı?Günaydın bende öyle hem gribim hem nöbetçiyim servis bomba gibi ex olmasını beklediğimiz hastalarımız var bu nöbet biter mi bilmiyorum
Malesef kalktı doğurana kadar burdayız gibiYa Allah yardımcın olsun canım... Çok zor oluyor bu halde servisste çalışmak... Sürekli yatış alıyoruz biz de. Keşke başta ogretmeni mi dinlemeyip matematik öğretmeni olsaydım onların işi de çok zor ama çok uzun süre ayakta kalıp bir sürü hssyalikla muhatap oluyoruz .. canım şu 24. Haftada ki idari izin olayı kalktı mı bilgin var mı?
Bugün ikili testimiz var çok heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım cinsiyetini de gösterir belki minnoşum tam 12+0 iz bugünYa Allah yardımcın olsun canım... Çok zor oluyor bu halde servisste çalışmak... Sürekli yatış alıyoruz biz de. Keşke başta ogretmeni mi dinlemeyip matematik öğretmeni olsaydım onların işi de çok zor ama çok uzun süre ayakta kalıp bir sürü hssyalikla muhatap oluyoruz .. canım şu 24. Haftada ki idari izin olayı kalktı mı bilgin var mı?
11+6 şuan :) erkek olduğunu öğrendiğinde beri diyordum . Kızımda da kız demiştim ikisinde çıktıHayırlı olsun canım :) Kac haftalıktı. Kızımda da hicbirsey tutmamıstı ne hislerim ne takvimler
Ben şimdi çıktım ikili testten yine zor pozisyon aldı bizimki ölçümler güzel çıktı şükür ki 10 gün sonrada sonuçlar çıkacakmış 12+3 e uyumlu dedi 5 gün önden gittiBugün ikili testimiz var çok heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım cinsiyetini de gösterir belki minnoşum tam 12+0 iz bugün
İns canımBugün ikili testimiz var çok heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım cinsiyetini de gösterir belki minnoşum tam 12+0 iz bugün
Hayırlı sonuçlar gelsin inşallahBugün ikili testimiz var çok heyecanlıyım umarım güzel haberler alırım cinsiyetini de gösterir belki minnoşum tam 12+0 iz bugün
Cinsiyete bir şey söyledi mi canimBen şimdi çıktım ikili testten yine zor pozisyon aldı bizimki ölçümler güzel çıktı şükür ki 10 gün sonrada sonuçlar çıkacakmış 12+3 e uyumlu dedi 5 gün önden gitti
Hayırlı olsun canım Cinsiyetini görebildi mi pekiBen şimdi çıktım ikili testten yine zor pozisyon aldı bizimki ölçümler güzel çıktı şükür ki 10 gün sonrada sonuçlar çıkacakmış 12+3 e uyumlu dedi 5 gün önden gitti
Gaz sancısı olabilir ben iki gündür kıvranıyorumKızlar selam bugün karnım ağrıyor benim doktora da gitmek istemiyorum anca bir hafta dayanabiliyorum bebeği görmeden adam hakkımda hiç iyi şeyler düşünüyor galiba hafif hafif sancımsı bir ağrım var normal mi ki acep
Çok şükür canımBen şimdi çıktım ikili testten yine zor pozisyon aldı bizimki ölçümler güzel çıktı şükür ki 10 gün sonrada sonuçlar çıkacakmış 12+3 e uyumlu dedi 5 gün önden gitti
Benim eşim de ikinci de erkek olursa bir daha çocuk yapmayalım, ikincisi kız olursa 3.yü de yapalım diyor ikincisi de erkek olursa 3’e cesaret edemezmiş çünkü 3. de erkek olursa ne yaparız korkunç bir şey diyorİlk çocukta bende aynı kafadaydim ama bunda da artık fark etmez diyor... İnsan bir kız evladı da olsun istiyor ama önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması... Oğlan olursa da kaderim diyeceğim
Gaz gibi değil canım alttan alttan ağrıyorGaz sancısı olabilir ben iki gündür kıvranıyorum
Belki bebiş yerini büyütüyordurGaz gibi değil canım alttan alttan ağrıyor
Allah herkese istediğini versin çok amin Benim oğlum var bir de kızım olsun istiyorum sağlıklı olsun da farketmez diyorum geri de kendimi suçluyorum (bir de cinsiyet ayrımı yapıyorsun çok ayıp) onca sene uğraştım olsun diye çok şükür RabbimeBenim eşim de ikinci de erkek olursa bir daha çocuk yapmayalım, ikincisi kız olursa 3.yü de yapalım diyor ikincisi de erkek olursa 3’e cesaret edemezmiş çünkü 3. de erkek olursa ne yaparız korkunç bir şey diyor
Ama benim hissim yine erkek
İnşallah iyi düşünmek istiyorum iki hafta var daha kontrole canım beni de listeye eklesenBelki bebiş yerini büyütüyordur