2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ilk haftalarda univetsite doktoruna gidiyordum banada yarim kalpseklinde yarim bir perde var sezeryan olablirsin bu yuzden demisri daha sonra doktorumu degistirdim hic sorun gorunmuyor cocuk kendine zaten yer açar sen merak etme icin rahat olsun dedi suan 16.hafta oldu hersey yolunda bazi doktorlar en kötusunu soyluyor illa ki kafaniza takmayin rahat olmaya calisin

Yaa cok teşekkür ederim inşallah zamanında sağa salim alırsınız kucağıniza. Ben bu hamilelik için 4 farklı doktora gittim ya önceki düşük olduğundan ya da gerçekten perde ve basıklıgin şeklini ciddi ölçüde gorduklerinde mi bilmem ama merak etme demedi hiçbiri .

Evet belki sizin ki tam perde olabilir ama yinede genelde bebek kendine yer acar diyorlar benim ilk haftalar inanin okadar korkuttular ki doktorlar önce dış gebelik dediler sonra heterotopik gebelik hem rahimde hem tüpte dediler sonra normal gebelik tüpteki kist dediler haftalarca doktora gittim geldim maalesef oh hamileyim diyemedim bende bir türlu artik son dna testimide yaptirdim rahatladim bende sonunda umarin sizinde hersey yolundadir herkes saglikla bebegni kucagina alir

İnşallah bende en sonunda boşuna korkmusum derim Rabbim bana göstersin o günleri olumlu yorumların için çok teşekkür ederim.ozellikle doktorunun yorumlari içimi ferahlatti.

Ayy seninde mi eşin asker canım

Hiç üzülmeyin… İmkanlar artık çok geniş… Rabbim size verdiyse sonrasında sağlıkla sıhhatle elinize almayı da nasip edecektir…
Siz şimdi erken doğum olursa yoğun bakım ünitesinolan hastaneleri araştırın önleminizi alın ve sakin kalın.. etrafta o kadar çok prematüre bebek var ve sağlıklılar ki hiç endileşenecek bir durum değil…

Aynen bende aynı fikirdeyim. Ama yapılan testler bunun cevabını vermiyor. Mesela sma bakmıyor, als bakmıyor, lizozomal nadir hastalıkların hepsinde bebekler yatağa mahkum çoğuna bakılmıyor. Yani aslında yapılan testler göstermeliklermiş. Bana o yüzden doğru gelmedi… Ben nadir hastalıklar ile ilgili ders vermemiş olsam ve bu konu ile ilgili yazmamış olsam zaten buraya böyle birşey yazmam…
Doğadaki olaylar öyle ama biz insanız. Bugün annenin yaşamaz diye yuvadan attığı emzirmediği bebeği biz aylardır yedirdiğimiz için topaç gibi oldu ve diğerlerinden daha sağlıklı…
Biz fıtraten hayvanlar gibi dürtüsel karar veremiyoruz bizim güdülerimiz var. Zaten yaşayamayacak olan düşük ile veya doğum sırasında ölüyor ama yaşama hakkını verem biz değiliz ki. Yaptığımız 20 tane delesyon ile gen ifadesi bile değil sağlıklı olduguna karar verelim. Fenil keton üri bile 2 delesyon sonucu oluşuyot. Tek delesyona bakılsa birşey ifade etmiyor… Yani güven veren parametreler değiller…
Ben bunu belirttim..

Canım sakin ol artık bu saatten sonra yapacak bir şey yok dikkat edeceksin bol bol ve dua edeceksin... İnşallah Allah'ın izniyle sıkıntısız kucağına alacaksın

Benim ilk bebeğimde prematüre.yogunbakimi iyi bildiğim hastane var bende dediğiniz gibi doğumu orada yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

Anladım canım inşallah düzelecek her şey sen moralini bozma... Moral çok önemli. İnsan kendini toparlayamiyor bazen ama bazı şeyler için elimizden gelen yok ne yazık ki
Meryem suresine tutunacagim. Bebek bekleyenler için çok iyi bir dua diyorlar.

Kızlar çok soruyorum ama ben farklı bir doktora gittim ya. progestani 2 den 4 e çıkardı doktor.sabah 2 akşam 2 rahimden.
Eşimin içine sinmedi çok değil mi diye birde ilk defa gittiğim için.
Günde 4 alan varsa yazarsa sevinirim

Ben günde 6 alıyordum.2 ay boyunca 3 kere 2 şer koydum. Bu hafta 3 e indik. Zaten bir kısmı dışarı dökülüyor. Alacağını alıyordur diyerek devam ettim. Tüp bebek olduğu için. Sonuçta kullandım. Ayrıca iğne olarak sabah aksam vuruyorum. Kullan ihmal etme

Tamam canım sağol içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…