- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.601
Ben aynı doktorda sabah iki akşam iki alıyorum fazlası geri dökülüyor zatenKızlar çok soruyorum ama ben farklı bir doktora gittim ya. progestani 2 den 4 e çıkardı doktor.sabah 2 akşam 2 rahimden.
Eşimin içine sinmedi çok değil mi diye birde ilk defa gittiğim için.
Günde 4 alan varsa yazarsa sevinirim
Alllahim şunun tatlisligina bak masallahEki Görüntüle 3086505 ilk defa güzel bı ultrason fotoğrafimi çekti doktor çok heyecanlıyım
Canim doktor ihtimalden bahsetmiş yani olmayabilirde Rabbim büyük. Doktorlar her ihtimali söylüyor biliyoruz ki.Sen icini ferah tut stres herseyi etkiliyor .. Insallah yolunda ve gününde olur hersey saglikla al kucaginaKızlar ben kontrolden çıktım ama malesef hiç aydınlatıcı şeyler duymadım. Kalp şeklinde rahim olduğundan rahmin bir tarafi gelişmemiş dedi.malesef net bir şey söyleyemiyoruz bu gibi durumlarda dedi.iyi tutunmuş,kalp atışını duyduk ama rahme müdahaleden sonra hamilelik olsaydı daha iyi olurdu, düşük olmasada erken doğum riski yaratıyor dedi.
Kahroluyorum ya kürtaj yapıldığında normal de bu konuda uyarılması gerekiyormuş. Kalp şeklinde rahmin düzeltilmesi için.neden tedavi varken ben bu duruma sokuldum .kendimde vicdan yapıyorumhamileligim boyunca ben rahat edemiyecegim düşük riski geçse de erken doğum riskinden huzursuz olacağım offf.
Olmaz sanirim birşey bebegin orada oldugunu nasil anladin peki. Benim de bugun bikac saniyelik asiri bi batma oldu karnımdaKızlar ya size ne dicem az önce lavabodaydim otururken birden hapsirdim bebegin oldugu yer saniyelik ama baya bi acıdı. Bi sey olmamistir dimi ya ya ilk kez oldu böyle bi sey cok endiselendim. Hapşırık krizi gibi bi sey oldu simdi hapşırınca canim acımıyor ama
Hepimizin güzeller güzeli bebişleri.Ne görsem buraya atasim geliyo çok keyifli sizlerle sohbet etmek vallahiAlllahim şunun tatlisligina bak masallah
Canım kötü bişey istediğinde annem hep ' vücudun mikrobada ihtiyacı var' derdi.Canim çekse kesin yerdimHanımlar selam nasılsınız hersey yolundadır umarımsöyle bir baktim ne cok sohbet birikmiş okuyamadığım gözümden kaçanlar oldu muhakkak.Guzel haberler alanlarin gözü aydin daim olsun.Bir onceki gebeligim kalp durması ile sonuçlandığı için kötü haber okuyacağım diye çok korkarak açıyorum bazen sayfalari
Benim canım sagliksiz birşey çekiyor deli gibi noddle körili. Bi indo me yesem mi diyorum sonra deli olma otur diyorum hoş evdede yok bulunmax nerden aklima geldiysecok lazim gibi
Girme kanimaaaCanım kötü bişey istediğinde annem hep ' vücudun mikrobada ihtiyacı var' derdi.Canim çekse kesin yerdim
O zaman düz mantik evde makarna yap kremaya köri koy sosla bı güzel yeGirme kanimaaa
Ayni tadı vermiyo korili yaptim yiyemedm geçen. Zaten bu saatte sansim da azaldı banabi ve getirdenO zaman düz mantik evde makarna yap kremaya köri koy sosla bı güzel ye
Tahmin ettimOlmaz sanirim birşey bebegin orada oldugunu nasil anladin peki. Benim de bugun bikac saniyelik asiri bi batma oldu karnımda
Of benim de hep sağlıksız şeyler çekiyor. Kağan Kocatepe haftada 1 defa canınız çektiği Fastfood yiyebilirsiniz demişti. Ayda 1 yesem yeterHanımlar selam nasılsınız hersey yolundadır umarımsöyle bir baktim ne cok sohbet birikmiş okuyamadığım gözümden kaçanlar oldu muhakkak.Guzel haberler alanlarin gözü aydin daim olsun.Bir onceki gebeligim kalp durması ile sonuçlandığı için kötü haber okuyacağım diye çok korkarak açıyorum bazen sayfalari
Benim canım sagliksiz birşey çekiyor deli gibi noddle körili. Bi indo me yesem mi diyorum sonra deli olma otur diyorum hoş evdede yok bulunmax nerden aklima geldiysecok lazim gibi
Oluyor öyle canım korkmaKızlar ya size ne dicem az önce lavabodaydim otururken birden hapsirdim bebegin oldugu yer saniyelik ama baya bi acıdı. Bi sey olmamistir dimi ya ya ilk kez oldu böyle bi sey cok endiselendim. Hapşırık krizi gibi bi sey oldu simdi hapşırınca canim acımıyor ama
Kızlar ben kontrolden çıktım ama malesef hiç aydınlatıcı şeyler duymadım. Kalp şeklinde rahim olduğundan rahmin bir tarafi gelişmemiş dedi.malesef net bir şey söyleyemiyoruz bu gibi durumlarda dedi.iyi tutunmuş,kalp atışını duyduk ama rahme müdahaleden sonra hamilelik olsaydı daha iyi olurdu, düşük olmasada erken doğum riski yaratıyor dedi.
Kahroluyorum ya kürtaj yapıldığında normal de bu konuda uyarılması gerekiyormuş. Kalp şeklinde rahmin düzeltilmesi için.neden tedavi varken ben bu duruma sokuldum .kendimde vicdan yapıyorumhamileligim boyunca ben rahat edemiyecegim düşük riski geçse de erken doğum riskinden huzursuz olacağım offf.
Benimde aynı bulantı tiksinme yok ama uykudan gözümü açamıyorum o kadar çok uyuyorum ki uzansam uyuyakalıyorumBu aynı ben ne kusma ne tiksinme arada uyku hali dışında normalim. Aynı sizinki gibi sırt üstü yatıyor ve kıpırdıyorçok uğraştı doktor yan dönmedi. Sağlıkla doğarlar inşallah
Bende geçen 4 saat uyumuşumBenimde aynı bulantı tiksinme yok ama uykudan gözümü açamıyorum o kadar çok uyuyorum ki uzansam uyuyakalıyorum
Benimde aynı bulantı tiksinme yok ama uykudan gözümü açamıyorum o kadar çok uyuyorum ki uzansam uyuyakalıyorum
Çok uykuya kız bebek diyolar öyle mi acaba yaşayıp göreceğizBende geçen 4 saat uyumuşumöğlen
Sanırım kız benim Ya ben erkek diyorum bi herkes kız diyor. tatlı görsem kaçarım canım hiç almıyor . Sürekli uyuyorum kese solda . Erkek ismi bile seçmiştimÇok uykuya kız bebek diyolar öyle mi acaba yaşayıp göreceğiz
Araştırırken bende izlemiştim canım bu videoyu.2.23 dk da bahsetmiş ya canım perde de varsa ameliyat gerekebilir diye.bende perde de varmış maalesef.
Canım bak çok güzel anlatmış izle