- 11 Nisan 2022
- 3.039
- 2.688
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.621
Serum yaparlar. Hamileye serum içine bi şey katmıyorlar. Vücuda su giriyor bir süre toparlanırsın en azından yemeğini yiyip rahat uyuyabilirsin. Ama acil bakmayabilir kadın doğumcuya yönlendirrbilirGünaydın kızlar
Çok kötü grip oldum, her yerim kırılıyor. Bugün de kulağıma vurmaya başladı. Sizce acile gitsem bakarlar di mi, hamile diye geri gönderirler mi?
Devlet hastanesine gideceğim, orada da kadın doğumcuyu bulabilir miyim acabaSerum yaparlar. Hamileye serum içine bi şey katmıyorlar. Vücuda su giriyor bir süre toparlanırsın en azından yemeğini yiyip rahat uyuyabilirsin. Ama acil bakmayabilir kadın doğumcuya yönlendirrbilir
hangi test bu yaptıracağınız ?Doğrudur bilmiyorum… Benim beklediğim böyle birşey değildi.. Ben kendimde benzer şeyler çalışıyorum..
Ben şimdi bi hastalık için yurtdışına örnek göndereceğiz. Yaklaşık 2 bin yakıj gen tarayacak.. zaten cihaz yapıyor.. teknoloji bu kadar ilerlemişken sadece 3 tane kromozom hasarına bakmasın bir kaç gene bakması bana mantıklı gelmedi..
Şimdi bi örnek buldum. Delesyonlara bakıyorlar. Delesyon çıkması risk olup olmayacağını her zaman göstermiyor… Gene bilsenizde önlem almak için yetersiz…
Ben kendi bilgim ile böyle bir sorgulama yaptım…
Ama sizin bakış açınızda çok doğru.. En azından aldırmayacaksam bile doğum süreci ve sonraki aşamaları kontrol etmek isterdim… Elimden geleni yapıp yapamayacağımı düşünürdüm. O bebek aldırmak bana doğru gelmiyor… İmtahan dünyası …
Bunu Amerika ve almayan 2. Dünya savaşında yaptı. Hastalıklı çocukları ötonazi gibi öldürdü… Ama sonuç engelli çocuk ve nadir hastalıklı çocukların doğuşu arttı. Doğanın dengesine de müdahale…
Bilmiyorum derin sorgulama yapınca bir noktaya varamıyorum. Net olup ilerlemek gerekiyor galiba…
Haftaiçi Saat 5 e kadar kadın doğumcular hastanede olur. Ama sıra cok olabilir. Gitmeden mhrs den randevu alabilirsinDevlet hastanesine gideceğim, orada da kadın doğumcuyu bulabilir miyim acaba
Canım benim bir arkadaşımın da kalp şeklinde sağlıklı iki evladı var Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tutunur yavrun sana sıkı sıkıEvet öyle ama 5 yaşında oğlum var 32 haftalık doğdu .doğumdan sonra Rahmin kalp şeklinde yine erken dogurursun var dediler tedavi ol demediler,.ikinci çocuk düşününce hamile kalmadan doktora gittim benim böyle bir problemim var erken doğum olmaması için ne yapabilirim diye. Hiç birşey yapamazsin o da erken olur dediler. 3 ay önce Hamile kaldım düşük sebebiyle kürtaj oldum yine tedavisi demediler tam 3 doktor söyledi bunu.
Şimdi hamile kalıp kanamam olunca bu da düşük olursa rahmi düzeltiriz dediler.dedim ki herhalde tekrarlayan düşük de öneriyorlar bu yöntemi. Şimdi iki farklı doktora daha gittim ikisi de keşke müdahale edilseydi daha önce diyor.
Ya insanlar birden hamile kalıyor.ben sora sora hamile kaldım ve bu durumda olmak cok zoruma gidiyor
Günaydın valla yatıyorum halaGünaydın kızlar ben yine yoğun bir güne başladım... Sabah yediden beri ayaktayım daha yeni oturdum. Sizler nasılsınız?
Canım ben de saman nezlesi var günde 100 defa hapşırıyorum henüz yerinde bebişKızlar ya size ne dicem az önce lavabodaydim otururken birden hapsirdim bebegin oldugu yer saniyelik ama baya bi acıdı. Bi sey olmamistir dimi ya ya ilk kez oldu böyle bi sey cok endiselendim. Hapşırık krizi gibi bi sey oldu simdi hapşırınca canim acımıyor ama
Geçmiş olsun canım acilde bişey yapmazlar sen polikliniğe git en iyisi erken gidersen sıra bulursun inşallahGünaydın kızlar
Çok kötü grip oldum, her yerim kırılıyor. Bugün de kulağıma vurmaya başladı. Sizce acile gitsem bakarlar di mi, hamile diye geri gönderirler mi?
hep kız hissediyorum ilk günden beri sağlıklı olsun önemli olan o ama kız hissediyorumÇok uykuya kız bebek diyolar öyle mi acaba yaşayıp göreceğiz
Kolayliklar canim.Bende gece kızımdan sebep cok gec yattım ayilmaya calisiyorum.Günaydın kızlar ben yine yoğun bir güne başladım... Sabah yediden beri ayaktayım daha yeni oturdum. Sizler nasılsınız?
Bal limon cok az toz zencefil karıştır macun gibi ysp ye.. ates var mi? Ates varsa asla bekleme doktora gitSelam kızlar, boğazım şiş öksürüyorum yutkunmak acı verici.
Baksalarda bişey yazmazlar kuzu sen dogal yollara başvur oncelik ates yoksa.Günaydın kızlar
Valla bizim hastaneler hiç tatile giremiyorGünaydın valla yatıyorum halamalum tatile girdi okullar.
Aynen canım ama devlet memuru olucna zor... Birde sürekli eğiliyorum ayaktayım hasta yatıyor sürekli... Bazen yatan hastalardan daha kötü hissediyorum kendimiKolayliklar canim.Bende gece kızımdan sebep cok gec yattım ayilmaya calisiyorum.
Herkes uykudan bahsediyor nerde bizde gündüz uykusu bi uyuyayım dedim içim gecmis gözümü oydu uyuma diye uyutmuyor kibende ayakta cok kaldim misafirim vardı gece kasiklarim bacaklarım agridi sanirim cok yoruldum ayakta kaldim. Ilk gebelik prenseslikmis valla neyse saglikli olsunlarda napalim. Sende çalışmasan on numara olacak cok mutsuzsun yaa . Ozel olsa kesin birakirdin simdiye. Az daha sabret kuzu napcan
Klima mı çarptı ki eşim de aynı şuanSelam kızlar, boğazım şiş öksürüyorum yutkunmak acı verici.
İnşallah canım .bebeğim iyi tutunmuş öyle söyledi doktorCanım benim bir arkadaşımın da kalp şeklinde sağlıklı iki evladı var Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tutunur yavrun sana sıkı sıkı
İlk aylar daha sakin yerlere verme imkanları yok mu canim seni ya.cok ayakta kalman doğru muymus ozeldeki doktoruna sorsaydin.Günaydın kızlar ben yine yoğun bir güne başladım... Sabah yediden beri ayaktayım daha yeni oturdum. Sizler nasılsınız?
Ne yazık ki öyle bir şey yok canım... Servise hasta yatmadiginda ya da işin bittiginde oturuyorsun işte. Böyle gidecek bakalım gittiği yere kadarİlk aylar daha sakin yerlere verme imkanları yok mu canim seni ya.cok ayakta kalman doğru muymus ozeldeki doktoruna sorsaydin.