2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kızlar
Çok kötü grip oldum, her yerim kırılıyor. Bugün de kulağıma vurmaya başladı. Sizce acile gitsem bakarlar di mi, hamile diye geri gönderirler mi?
Serum yaparlar. Hamileye serum içine bi şey katmıyorlar. Vücuda su giriyor bir süre toparlanırsın en azından yemeğini yiyip rahat uyuyabilirsin. Ama acil bakmayabilir kadın doğumcuya yönlendirrbilir

Serum yaparlar. Hamileye serum içine bi şey katmıyorlar. Vücuda su giriyor bir süre toparlanırsın en azından yemeğini yiyip rahat uyuyabilirsin. Ama acil bakmayabilir kadın doğumcuya yönlendirrbilir
Devlet hastanesine gideceğim, orada da kadın doğumcuyu bulabilir miyim acaba

hangi test bu yaptıracağınız ?

Canım benim bir arkadaşımın da kalp şeklinde sağlıklı iki evladı var Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tutunur yavrun sana sıkı sıkı

Canım ben de saman nezlesi var günde 100 defa hapşırıyorum henüz yerinde bebişumarım çok sıkı tutunur yoksa bu şiddete karın kaslarım bile dayanmıyor

Günaydın kızlar
Çok kötü grip oldum, her yerim kırılıyor. Bugün de kulağıma vurmaya başladı. Sizce acile gitsem bakarlar di mi, hamile diye geri gönderirler mi?
Geçmiş olsun canım acilde bişey yapmazlar sen polikliniğe git en iyisi erken gidersen sıra bulursun inşallah

Günaydın kızlar ben yine yoğun bir güne başladım... Sabah yediden beri ayaktayım daha yeni oturdum. Sizler nasılsınız?
Kolayliklar canim.Bende gece kızımdan sebep cok gec yattım ayilmaya calisiyorum.
Herkes uykudan bahsediyor nerde bizde gündüz uykusu bi uyuyayım dedim içim gecmis gözümü oydu uyuma diye uyutmuyor ki bende ayakta cok kaldim misafirim vardı gece kasiklarim bacaklarım agridi sanirim cok yoruldum ayakta kaldim. Ilk gebelik prenseslikmis vallaneyse saglikli olsunlarda napalim. Sende çalışmasan on numara olacak cok mutsuzsun yaa . Ozel olsa kesin birakirdin simdiye. Az daha sabret kuzu napcan

Günaydın kızlar
Baksalarda bişey yazmazlar kuzu sen dogal yollara başvur oncelik ates yoksa.
Bal limon toz zencefil macun gibi yap ye.
Yinede bi poliklinigie git ama cok kotuysen tabi

Aynen canım ama devlet memuru olucna zor... Birde sürekli eğiliyorum ayaktayım hasta yatıyor sürekli... Bazen yatan hastalardan daha kötü hissediyorum kendimi eve gittiğimde de uyuyabilsem sorun yok evde de üç yaşında bir oğlan bekliyor onun peşinde kosturmaktan ne ara sabah oluyor anlamiyorum... Bu ara gece de uyumuyor sıpa. İkiye kadar uğraşıyoruz uyusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…