2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar çok soruyorum ama ben farklı bir doktora gittim ya. progestani 2 den 4 e çıkardı doktor.sabah 2 akşam 2 rahimden.
Eşimin içine sinmedi çok değil mi diye birde ilk defa gittiğim için.
Günde 4 alan varsa yazarsa sevinirim
Ben aynı doktorda sabah iki akşam iki alıyorum fazlası geri dökülüyor zaten

Kızlar ben kontrolden çıktım ama malesef hiç aydınlatıcı şeyler duymadım. Kalp şeklinde rahim olduğundan rahmin bir tarafi gelişmemiş dedi.malesef net bir şey söyleyemiyoruz bu gibi durumlarda dedi.iyi tutunmuş,kalp atışını duyduk ama rahme müdahaleden sonra hamilelik olsaydı daha iyi olurdu, düşük olmasada erken doğum riski yaratıyor dedi.
Kahroluyorum ya kürtaj yapıldığında normal de bu konuda uyarılması gerekiyormuş. Kalp şeklinde rahmin düzeltilmesi için.neden tedavi varken ben bu duruma sokuldum .kendimde vicdan yapıyorum 😔 hamileligim boyunca ben rahat edemiyecegim düşük riski geçse de erken doğum riskinden huzursuz olacağım offf.
Canim doktor ihtimalden bahsetmiş yani olmayabilirde Rabbim büyük. Doktorlar her ihtimali söylüyor biliyoruz ki.Sen icini ferah tut stres herseyi etkiliyor .. Insallah yolunda ve gününde olur hersey saglikla al kucagina🤲

Hanımlar selam nasılsınız hersey yolundadır umarım 🤲 söyle bir baktim ne cok sohbet birikmiş okuyamadığım gözümden kaçanlar oldu muhakkak.Guzel haberler alanlarin gözü aydin daim olsun.Bir onceki gebeligim kalp durması ile sonuçlandığı için kötü haber okuyacağım diye çok korkarak açıyorum bazen sayfalari🙁
Benim canım sagliksiz birşey çekiyor deli gibi noddle körili. Bi indo me yesem mi diyorum sonra deli olma otur diyorum hoş evdede yok bulunmax nerden aklima geldiyse🤪 cok lazim gibi

Kızlar ya size ne dicem az önce lavabodaydim otururken birden hapsirdim bebegin oldugu yer saniyelik ama baya bi acıdı. Bi sey olmamistir dimi ya ya ilk kez oldu böyle bi sey cok endiselendim. Hapşırık krizi gibi bi sey oldu simdi hapşırınca canim acımıyor ama
Olmaz sanirim birşey bebegin orada oldugunu nasil anladin peki. Benim de bugun bikac saniyelik asiri bi batma oldu karnımda

Hanımlar selam nasılsınız hersey yolundadır umarım 🤲 söyle bir baktim ne cok sohbet birikmiş okuyamadığım gözümden kaçanlar oldu muhakkak.Guzel haberler alanlarin gözü aydin daim olsun.Bir onceki gebeligim kalp durması ile sonuçlandığı için kötü haber okuyacağım diye çok korkarak açıyorum bazen sayfalari🙁
Benim canım sagliksiz birşey çekiyor deli gibi noddle körili. Bi indo me yesem mi diyorum sonra deli olma otur diyorum hoş evdede yok bulunmax nerden aklima geldiyse🤪 cok lazim gibi
Canım kötü bişey istediğinde annem hep ' vücudun mikrobada ihtiyacı var' derdi.Canim çekse kesin yerdim 😜😜😜

Of benim de hep sağlıksız şeyler çekiyor. Kağan Kocatepe haftada 1 defa canınız çektiği Fastfood yiyebilirsiniz demişti. Ayda 1 yesem yeter 😂
Kızlar ya size ne dicem az önce lavabodaydim otururken birden hapsirdim bebegin oldugu yer saniyelik ama baya bi acıdı. Bi sey olmamistir dimi ya ya ilk kez oldu böyle bi sey cok endiselendim. Hapşırık krizi gibi bi sey oldu simdi hapşırınca canim acımıyor ama
Oluyor öyle canım korkma

Kızlar ben kontrolden çıktım ama malesef hiç aydınlatıcı şeyler duymadım. Kalp şeklinde rahim olduğundan rahmin bir tarafi gelişmemiş dedi.malesef net bir şey söyleyemiyoruz bu gibi durumlarda dedi.iyi tutunmuş,kalp atışını duyduk ama rahme müdahaleden sonra hamilelik olsaydı daha iyi olurdu, düşük olmasada erken doğum riski yaratıyor dedi.
Kahroluyorum ya kürtaj yapıldığında normal de bu konuda uyarılması gerekiyormuş. Kalp şeklinde rahmin düzeltilmesi için.neden tedavi varken ben bu duruma sokuldum .kendimde vicdan yapıyorum 😔 hamileligim boyunca ben rahat edemiyecegim düşük riski geçse de erken doğum riskinden huzursuz olacağım offf.

Canım bak çok güzel anlatmış izle

Bu aynı ben ne kusma ne tiksinme arada uyku hali dışında normalim. Aynı sizinki gibi sırt üstü yatıyor ve kıpırdıyor 😂 çok uğraştı doktor yan dönmedi. Sağlıkla doğarlar inşallah
Benimde aynı bulantı tiksinme yok ama uykudan gözümü açamıyorum o kadar çok uyuyorum ki uzansam uyuyakalıyorum

Günaydın kızlar
Çok kötü grip oldum, her yerim kırılıyor. Bugün de kulağıma vurmaya başladı. Sizce acile gitsem bakarlar di mi, hamile diye geri gönderirler mi?

X