- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 32
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.881
Sen onu vajinal yapmaya calis o zaman canim cok rahat edersin. Ondada akiyor korkma akinti sanma bi muddet sonra çamaşırın kirleniyor beyaz beyaz akiyorVajinalda agizdanda dedi tercih senin ben vajinal yapamıyorum itemiyorum. Ama deneyeceğim inşallah çünkü cok felaketti evde kimse yoktu resmen kalkamadım yerimden
Geçmiş olsun canım çok dikkat et... Allah yardımcınız olsun inşallahKızlar ben ölüp gitcem herhalde artık. Kanamam durdu hastaneden çıktım diye sevinirken.krese giden oğlumdan ishal kusma salgını bulaştı. Alttan üstten çıkartırken kanamam gelmeye başladı yine. Hastaneye yattım damarlarım çekilmiş kusmaktan dediler 5. İgnede buldular damarımı. Bünyem psikolojim bitti artık
kızlar dikkat edin heryerde var bu salgın.Ozellikle kanaması olanlar çok dikkat
Rabbim şifa versin inşallah canımKızlar ben ölüp gitcem herhalde artık. Kanamam durdu hastaneden çıktım diye sevinirken.krese giden oğlumdan ishal kusma salgını bulaştı. Alttan üstten çıkartırken kanamam gelmeye başladı yine. Hastaneye yattım damarlarım çekilmiş kusmaktan dediler 5. İgnede buldular damarımı. Bünyem psikolojim bitti artık
Ah canim yaa cok gecmis olsun.Kızlar ben ölüp gitcem herhalde artık. Kanamam durdu hastaneden çıktım diye sevinirken.krese giden oğlumdan ishal kusma salgını bulaştı. Alttan üstten çıkartırken kanamam gelmeye başladı yine. Hastaneye yattım damarlarım çekilmiş kusmaktan dediler 5. İgnede buldular damarımı. Bünyem psikolojim bitti artık
Gaz mi yapti?Hamileliği ogrendigimden beri 2 kez bulgur yedim.Mide fesati geçirdim daha tövbe ya ne kadar rahatsız ediyo insani
Kiz o kese değildir cok mu zayifsin .Kızlar bebeginizin kesesini gorebiliyor musunuz ben bu sabah uyandim uzanırken göbeğime baktım sol tarafimda yumurta kadar bı şişlik vardı ay çok mutlu oldumtabi sonra gitti yerini geri değişti demekki
Ay öyle söyleme Allah şifa versin inşallah hementoplan inşallahKızlar ben ölüp gitcem herhalde artık. Kanamam durdu hastaneden çıktım diye sevinirken.krese giden oğlumdan ishal kusma salgını bulaştı. Alttan üstten çıkartırken kanamam gelmeye başladı yine. Hastaneye yattım damarlarım çekilmiş kusmaktan dediler 5. İgnede buldular damarımı. Bünyem psikolojim bitti artık
Hayırli olsun. Kacinci cocuk canim tahmini dogum tarihi ile yazipMerhabalar ben de yerimi alayım topik çoktan açılmış bile34 yaşındayım 8 haftalık gebeyim
Ben fitil olarak kullaniyorum. Ne oldu üzülme tedbir için yutuyorsan cok sallar amaProgestan kullanan var mıtedbir amaçlı
Kese şuan göbekte değil. Rahime çok yakın. 16.haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyor sanırım. 20.haftadan sonra yukarıda olacak inşallah. Duruş şeklinden dolayı şişkinlik görmüşsündür.Kızlar bebeginizin kesesini gorebiliyor musunuz ben bu sabah uyandim uzanırken göbeğime baktım sol tarafimda yumurta kadar bı şişlik vardı ay çok mutlu oldumtabi sonra gitti yerini geri değişti demekki
Ooo maşallah tek ikiz senin herhalde. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde babam ikiz babamın babası ikiz ama bizlerde çıkmadı daha benim 3.oldugu için korkmuştum ikiz olur diye değil buda tekPembis Hayaller
Beni de ekler misiniz? İkiz grubu olursa oraya kayabilirim ama ben
2. Ve 3. Çocuk (ikiz)
Tahmini doğum 25.01.2023
O zaman tüp bebek yaptıranların cocukları hep öyle olmalı. Ben tüp bebek yaptırdım ve hep progestan fitil, iğne kullanıyorum.Canım üzülmem ama Amerika’da yapılan araştırmada progesteron kullanan annelerin bebeklerinin biseksüel ve homoseksüel olma ihtimali kullanmayanlara göre kat kat daha fazlaymış dün okudum sıkıntı sardı dünden beri beni
Acil şifa diliyorum bu hastalık normalde çok zor senin durumunda baya etkilemiştir. Şimdi nasıl bebek sen nasilsinKızlar ben ölüp gitcem herhalde artık. Kanamam durdu hastaneden çıktım diye sevinirken.krese giden oğlumdan ishal kusma salgını bulaştı. Alttan üstten çıkartırken kanamam gelmeye başladı yine. Hastaneye yattım damarlarım çekilmiş kusmaktan dediler 5. İgnede buldular damarımı. Bünyem psikolojim bitti artık
Yok kız ilk hamileligim değil ki tecrubeliyim oğlumda da 12 den sonra uzandigimda keseyi hissediyordumKese şuan göbekte değil. Rahime çok yakın. 16.haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyor sanırım. 20.haftadan sonra yukarıda olacak inşallah. Duruş şeklinden dolayı şişkinlik görmüşsündür.