2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bebeginizin kesesini gorebiliyor musunuz ben bu sabah uyandim uzanırken göbeğime baktım sol tarafimda yumurta kadar bı şişlik vardı ay çok mutlu oldum tabi sonra gitti yerini geri değişti demekki
Ya ben hiç fark etmedim daha ama bizim hemşire arkadaş baktı karnıma dokundu baya senin ki kız dedi yaygın bir şekilde dedi. Top gibi olsa erkek olurdu dedi bilemedim belki de ondan hissetmemisimdir

Acil şifa diliyorum bu hastalık normalde çok zor senin durumunda baya etkilemiştir. Şimdi nasıl bebek sen nasilsin
Teşekkür ederim Serum,vitamin ve bulantı ilacı verdiler iyiki gelmişim surunurdum yoksa .çok rahat ettim halsiz kalmışım kusmaktan.kanamam kahveye döndü.bugun pazar olduğundan benimde bulantim kesildigunden doktor yarın gelecek bakmaya. Ben iyiyim ins bebeğim de iyidir

Saol canim hastanedeyim daha iyiyim . Bur kişi daha demişti patates ve Muz aldim. Yarım yarim anca yedim. Doktor daha onca kese düzensiz demişti. Şimdi baktı kese duzenli dediler. Çok mutlu oldum

O zaman tüp bebek yaptıranların cocukları hep öyle olmalı. Ben tüp bebek yaptırdım ve hep progestan fitil, iğne kullanıyorum. Çocugun davranışlarını kalıtsal genler ve çevre etkiler. Sorun etme :)
Bu da gelmişti aklıma ne yalan söyleyim tüp bebekte hatırı sayılır derecede progesteron kullanılıyor çünkü,rahatlayıp devam edeyim ilaçla en iyisi iki gündür kullanmadım

Ooo maşallah tek ikiz senin herhalde. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde babam ikiz babamın babası ikiz ama bizlerde çıkmadı daha benim 3.oldugu için korkmuştum ikiz olur diye değil buda tek
Teşekkür ederim, ben de göremedim ikiz yazan ama tabi tüm sayfaları okumaya da gücüm yetmedi

Sen iyisen oda iyidir merak etme onlar daha güçlü maşallah ne zorlu yollardan geliyorlar büyüyorlar

Ben dis eti agrisina dayanamıyorum artik kizlar dis agrisina döndü. Sabah doktora gidicem ama sabaha kadar napcam bilmiyorum. Tuzlu su, soguk kompres yapmadigim şey kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…