2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya bende gunde 2 aliyorum basim cok kötü dönüyor sanki tutunarak yürüyorum. Haptan kaynaklı mi? Vajinal alırsak olmaz demi?
Haptan kaynaklı baska birsey kullnmiyorsan.dikkat et hapıaldiktan sonra sallanmaya baslarsın. Ben vajinal kullaniyorum doktor oyle önerdi. Ama kızımda yutuyordum hapu icinde uyuyordum düşerim fln diye.Doktoruna danisaral vajinal fitil gibi kullanabilirsin

Devamli midesi yanan, midesinde siskinlik olan, bitmeyen bir bulanti yasayan, gunde en azindan buna sukur bir kere kusan biri olarak doktora bugun dedim ki, benim midem belediye coplugu gibiydi. Ne yesem ne kadar yesem dokunmazdi. Siddetli migren ataklarim haricinde de kusmak nedir bilmezdim. Su an midem berbat halde. Bunu bi toparla allah askina. Bana nexium verdi, gece ya da sabah erkenden al bi tane dedi. Zoferi gece yatarken al dedi. Yeneklerden sonra da rennie. Bugun ilk gun bu yardimci aktorlerle. Su ana kadar iyi geldim, bi iki saat daha dayanip yataga kusmadan gidersem benden mutlusu olmayacak.
10.haftadan sonra azalmasini bekleriz dedi. Bir de bunlar iyi seyler aslinda beta hcg artiyo iste ne guEl dedi. Dedim doktor konforum sifir. Keyfim yok. Hamilelik zaten boyle bisey diyo ya :)))

Devamli midesi yanan, midesinde siskinlik olan, bitmeyen bir bulanti yasayan, gunde en azindan buna sukur bir kere kusan biri olarak doktora bugun dedim ki, benim midem belediye coplugu gibiydi. Ne yesem ne kadar yesem dokunmazdi. Siddetli migren ataklarim haricinde de kusmak nedir bilmezdim. Su an midem berbat halde. Bunu bi toparla allah askina. Bana nexium verdi, gece ya da sabah erkenden al bi tane dedi. Zoferi gece yatarken al dedi. Yeneklerden sonra da rennie. Bugun ilk gun bu yardimci aktorlerle. Su ana kadar iyi geldim, bi iki saat daha dayanip yataga kusmadan gidersem benden mutlusu olmayacak.
10.haftadan sonra azalmasini bekleriz dedi. Bir de bunlar iyi seyler aslinda beta hcg artiyo iste ne guEl dedi. Dedim doktor konforum sifir. Keyfim yok. Hamilelik zaten boyle bisey diyo ya :)))
Nexium annem bastacı bi ilac. Lila dimi kutusu? Sifa olsun iyi gelsin insallah

Kiz korkutma prensesleri 🤭
Korkutma değil de ön hazırlık diyelim canım 🤣 zira önden biri bana bunları dese ben hep uyurdum hamileyken 🙄🙄🙄🙄 üç yıldır en gec uyandigim saat dokuz 😱 ama oğlum için değer 😘 bir de benim ki kolik bebekti ay buralara hiç girmiyim bak hatırladıkça karnımda ki için korkmaya başladım 🤣🤣😍

Haptan kaynaklı baska birsey kullnmiyorsan.dikkat et hapıaldiktan sonra sallanmaya baslarsın. Ben vajinal kullaniyorum doktor oyle önerdi. Ama kızımda yutuyordum hapu icinde uyuyordum düşerim fln diye.Doktoruna danisaral vajinal fitil gibi kullanabilirsin
Vajinalda agizdanda dedi tercih senin ben vajinal yapamıyorum itemiyorum. Ama deneyeceğim inşallah çünkü cok felaketti evde kimse yoktu resmen kalkamadım yerimden

Nexium annem bastacı bi ilac. Lila dimi kutusu? Sifa olsun iyi gelsin insallah
Tesekkur ederim, insallah sifa olsun. Su ana kadar bugun iyi geldim, sukurler olsun.
Lila degil de mor aslinda ama lila yazilari olabilir emin olamiyorum.

Burada bu surecte cesitli dertlerden muzdarip butun hanimlara acil sifalar diliyorum ben de 🙏🏻☺️🙏🏻

X