- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.861
Haptan kaynaklı baska birsey kullnmiyorsan.dikkat et hapıaldiktan sonra sallanmaya baslarsın. Ben vajinal kullaniyorum doktor oyle önerdi. Ama kızımda yutuyordum hapu icinde uyuyordum düşerim fln diye.Doktoruna danisaral vajinal fitil gibi kullanabilirsinYa bende gunde 2 aliyorum basim cok kötü dönüyor sanki tutunarak yürüyorum. Haptan kaynaklı mi? Vajinal alırsak olmaz demi?
Wuhuuu! Var mi ailede ikiz. Normal gebelik mi?Pembis Hayaller
Beni de ekler misiniz? İkiz grubu olursa oraya kayabilirim ama ben
2. Ve 3. Çocuk (ikiz)
Tahmini doğum 25.01.2023
Ay uyuyabildigin kadar uyu canim bebek dogunca çok zor oluyorBenim de bir ara 4 gün sürekli uyku hali vardı put gidiyordum gündüz
İki haftadır diş eti iltihabi çekiyorumKızlar benim dis etlerim felaket ya. Apse tarzi degil ama tahris olmus gibiler sizde de var mı böyle bi sorun
Kiz korkutma prensesleriAy uyuyabildigin kadar uyu canim bebek dogunca çok zor oluyortabi inşallah bebeklerimiz uykuyu severler... Zira benim oğlan hiç sevmiyor
Nexium annem bastacı bi ilac. Lila dimi kutusu? Sifa olsun iyi gelsin insallahDevamli midesi yanan, midesinde siskinlik olan, bitmeyen bir bulanti yasayan, gunde en azindan buna sukur bir kere kusan biri olarak doktora bugun dedim ki, benim midem belediye coplugu gibiydi. Ne yesem ne kadar yesem dokunmazdi. Siddetli migren ataklarim haricinde de kusmak nedir bilmezdim. Su an midem berbat halde. Bunu bi toparla allah askina. Bana nexium verdi, gece ya da sabah erkenden al bi tane dedi. Zoferi gece yatarken al dedi. Yeneklerden sonra da rennie. Bugun ilk gun bu yardimci aktorlerle. Su ana kadar iyi geldim, bi iki saat daha dayanip yataga kusmadan gidersem benden mutlusu olmayacak.
10.haftadan sonra azalmasini bekleriz dedi. Bir de bunlar iyi seyler aslinda beta hcg artiyo iste ne guEl dedi. Dedim doktor konforum sifir. Keyfim yok. Hamilelik zaten boyle bisey diyo ya :)))
Eşimlerde daha yakın var ama bizde 3. Dereceden sonra var. Normal gebelik evet, hepiniz şoktayız, Allah sağlıkla kucağımıza almayı basip eder inşallah. Çok istiyordum ikizWuhuuu! Var mi ailede ikiz. Normal gebelik mi?
Bizim de ilk cocukta hayalimizdi. Saglikla kucağınıza alin insallahEşimlerde daha yakın var ama bizde 3. Dereceden sonra var. Normal gebelik evet, hepiniz şoktayız, Allah sağlıkla kucağımıza almayı basip eder inşallah. Çok istiyordum ikiz
Korkutma değil de ön hazırlık diyelim canımKiz korkutma prensesleri
Onca şey oldu ki galiba zorlasam da gık dememAy uyuyabildigin kadar uyu canim bebek dogunca çok zor oluyortabi inşallah bebeklerimiz uykuyu severler... Zira benim oğlan hiç sevmiyor
Amin teşekkür ederimBizim de ilk cocukta hayalimizdi. Saglikla kucağınıza alin insallah
Vajinalda agizdanda dedi tercih senin ben vajinal yapamıyorum itemiyorum. Ama deneyeceğim inşallah çünkü cok felaketti evde kimse yoktu resmen kalkamadım yerimdenHaptan kaynaklı baska birsey kullnmiyorsan.dikkat et hapıaldiktan sonra sallanmaya baslarsın. Ben vajinal kullaniyorum doktor oyle önerdi. Ama kızımda yutuyordum hapu icinde uyuyordum düşerim fln diye.Doktoruna danisaral vajinal fitil gibi kullanabilirsin
Doğrudur canım inşallah istediğin gibi olur her şeyOnca şey oldu ki galiba zorlasam da gık demem
Al benden de o kadar içerde napıyor acaba iyi mi diye düşünüyorum utanmasam eve ultrason alalım sürekli bakayım ben dicemHadi ya pazartesi doktor kontrolüm var korkuyorum açıkçası ya bisey olmuşsan diyorum daha öncede düşük yaptim yine olursa yıkılırım herhalde
Ya hadi bakalım haberin verin mutlaka Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDoğum tarihlerimiz aynı hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah
Bende salı günü gidicem doktora bakalım ne diyecek bir ay olacak gideli benimde :)
Tesekkur ederim, insallah sifa olsun. Su ana kadar bugun iyi geldim, sukurler olsun.Nexium annem bastacı bi ilac. Lila dimi kutusu? Sifa olsun iyi gelsin insallah
Ahaha bende valla yemek yedikten sonra midem bulanmasa falan acaba biseymi oldu diye sorguluyorumAl benden de o kadar içerde napıyor acaba iyi mi diye düşünüyorum utanmasam eve ultrason alalım sürekli bakayım ben dicem