- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 29
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.901
Gaz ki ne gazz taş oldu karnım vallahiGaz mi yapti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz ki ne gazz taş oldu karnım vallahiGaz mi yapti?
Ben kullanıyorum canım tedbir icinProgestan kullanan var mıtedbir amaçlı
Ya ben hiç fark etmedim daha ama bizim hemşire arkadaş baktı karnıma dokundu baya senin ki kız dedi yaygın bir şekilde dedi. Top gibi olsa erkek olurdu dedi bilemedim belki de ondan hissetmemisimdirKızlar bebeginizin kesesini gorebiliyor musunuz ben bu sabah uyandim uzanırken göbeğime baktım sol tarafimda yumurta kadar bı şişlik vardı ay çok mutlu oldum tabi sonra gitti yerini geri değişti demekki
Bı kaç haftaya elini atınca altta bı duvar olduğunu hissedersin zatenYa ben hiç fark etmedim daha ama bizim hemşire arkadaş baktı karnıma dokundu baya senin ki kız dedi yaygın bir şekilde dedi. Top gibi olsa erkek olurdu dedi bilemedim belki de ondan hissetmemisimdir
Evet bir kaç haftaya zaten kendilerini hissettirmeye başlarlarBı kaç haftaya elini atınca altta bı duvar olduğunu hissedersin zaten
Benimki gibi 9 10 haftalık düşündüm. İlk bir de. Maşallah 12 haftaya gelmek çok güzel. 12 yi geçince ben de rahatlarım birazcık.Yok kız ilk hamileligim değil ki tecrubeliyim oğlumda da 12 den sonra uzandigimda keseyi hissediyordum
Teşekkür ederim Serum,vitamin ve bulantı ilacı verdiler iyiki gelmişim surunurdum yoksa .çok rahat ettim halsiz kalmışım kusmaktan.kanamam kahveye döndü.bugun pazar olduğundan benimde bulantim kesildigunden doktor yarın gelecek bakmaya. Ben iyiyim ins bebeğim de iyidirAcil şifa diliyorum bu hastalık normalde çok zor senin durumunda baya etkilemiştir. Şimdi nasıl bebek sen nasilsin
Şuan 11 im kız daha 12 değil diğer gebeligimi söyledimH
Benimki gibi 9 10 haftalık düşündüm. İlk bir de. Maşallah 12 haftaya gelmek çok güzel. 12 yi geçince ben de rahatlarım birazcık.
Saol canim hastanedeyim daha iyiyim . Bur kişi daha demişti patates ve Muz aldim. Yarım yarim anca yedim. Doktor daha onca kese düzensiz demişti. Şimdi baktı kese duzenli dediler. Çok mutlu oldumAh canim yaa cok gecmis olsun.
Bende atlattim o salgını gecen hafta cook zordu iyi bilirim. Acillerde açtık gözümüzü hep. Cok sürmüyor ama korkma az daha sabret toparlanirsin bikac güne. Susuz birakmamaya calis kndini potasyum kaybettin cok muz ye patates haslama ye.
Biliyorum yemek zor ama dene.
Tekrar cok gecmis olsun.
Bu da gelmişti aklıma ne yalan söyleyim tüp bebekte hatırı sayılır derecede progesteron kullanılıyor çünkü,rahatlayıp devam edeyim ilaçla en iyisi iki gündür kullanmadımO zaman tüp bebek yaptıranların cocukları hep öyle olmalı. Ben tüp bebek yaptırdım ve hep progestan fitil, iğne kullanıyorum. Çocugun davranışlarını kalıtsal genler ve çevre etkiler. Sorun etme :)
Teşekkür ederimS susdirella hayirli olsun
Ayy o gaz zaten hic bitmiyor gebelikteGaz ki ne gazz taş oldu karnım vallahi
Masallah daha iyi olun insallah bebiş te sendeSaol canim hastanedeyim daha iyiyim . Bur kişi daha demişti patates ve Muz aldim. Yarım yarim anca yedim. Doktor daha onca kese düzensiz demişti. Şimdi baktı kese duzenli dediler. Çok mutlu oldum
Teşekkür ederim, ben de göremedim ikiz yazan ama tabi tüm sayfaları okumaya da gücüm yetmediOoo maşallah tek ikiz senin herhalde. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde babam ikiz babamın babası ikiz ama bizlerde çıkmadı daha benim 3.oldugu için korkmuştum ikiz olur diye değil buda tek
Ben kullanıyorum, fitil şeklindeProgestan kullanan var mıtedbir amaçlı
Sen iyisen oda iyidir merak etme onlar daha güçlü maşallah ne zorlu yollardan geliyorlar büyüyorlarTeşekkür ederim Serum,vitamin ve bulantı ilacı verdiler iyiki gelmişim surunurdum yoksa .çok rahat ettim halsiz kalmışım kusmaktan.kanamam kahveye döndü.bugun pazar olduğundan benimde bulantim kesildigunden doktor yarın gelecek bakmaya. Ben iyiyim ins bebeğim de iyidir
Sen iyisen oda iyidir merak etme onlar daha güçlü maşallah ne zorlu yollardan geliyorlar büyüyorlar
İyi dedi doktor çok şükürSen iyisen oda iyidir merak etme onlar daha güçlü maşallah ne zorlu yollardan geliyorlar büyüyorlar
Kızım 12hiç sorma yaptık bi çılgınlık.inşallah çok uslu olurlar da yormazlar bizi.seninkiler kaç yaşında?
Ben kullanıyorum progrstan 200*3 ve her gün progestan dex igneProgestan kullanan var mıtedbir amaçlı