- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 29
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.841
Aynısını benim doktorumda dedi zaten bu tarz küçük şeylerden düşecekse çocuk sağlıklı değildir ondan düşer dedi. Tabi annenin başka bir rahatsızlığı varsa o ayrı bazen rahim aşağıda olabiliyor sanırım o tarz şeylerin dışında.Arkadaşlar ben bazen çok geriniyorum sorun olur mu bilemiyorum. Doktorum düşecek çocuk durmaz zaten sorunludur . Büyük bir şey olması lazım demişti
Daha dün geldim hastaneden. Kese biraz düzensiz görünüyor 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Ben çok kötü olmuştum ama başka doktora resmini atıp sordum. Kese düzensiz değil dedi.hala umudum var .bu günlerde geçicek inşallah canım.doktor ne sıklıkla görmek istedi seni?
Bulantı da bir kere oldu koku hassasiyetim çok yüksek tabi bir de sürekli uymak istiyorum bir de uykudan uyandıran çiş problemim var :)Cok şükür bizde gayet sorunsuz geldik bu zamanaçok az bulantı oluyor o kadar
Bana da verdi öyle bir ilaç bende de geçmedi. Dün kontrole gittiğimde 12 haftadan önce ilaç vermeyi tercih etmiyorum dedi.Enfeksiyon için tek şase bir ilaç kullandım sanki geçmedi gibi 6. Haftada kese görüp enfeksiyon öğrenildi bir sonraki kontrolüm salı günü
Bence içini ferah tut. İyi olacak herşeyHadi ya pazartesi doktor kontrolüm var korkuyorum açıkçası ya bisey olmuşsan diyorum daha öncede düşük yaptim yine olursa yıkılırım herhalde
Hadi bakalım inşallahÖnümüzdeki cuma doktora gideceğim tam 1 ay oldu en son gidişimden bu yana belki cinsiyet tahmini de yapar diye çok heyecanlıyım :)
İyi bari benim ilki çok kötüydü bu ona göre biraz daha iyi ama bazi günler yataktan başımı kaldırasim gelmiyor...İnşallah annem çok rahat geçirmiş hep bari bu diyorum ona benzese yoksa nerde cins huyu var hep onu almışım genele bakınca
galiba kesin belli olan kimse yok henüz en fazla tahmin yapılmıştırHadi bakalım inşallahben 2 gun önce katıldım gruba.henüz kimsenin cinsiyeti belli olmadı değil mi grupta.
Doğum tarihlerimiz aynı hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin AllahÖnümüzdeki cuma doktora gideceğim tam 1 ay oldu en son gidişimden bu yana belki cinsiyet tahmini de yapar diye çok heyecanlıyım :)
Benim de bir ara 4 gün sürekli uyku hali vardı put gidiyordum gündüzİyi bari benim ilki çok kötüydü bu ona göre biraz daha iyi ama bazi günler yataktan başımı kaldırasim gelmiyor...
Ben de ayakta uyucam bıraksalarBenim de bir ara 4 gün sürekli uyku hali vardı put gidiyordum gündüz
Ya bende gunde 2 aliyorum basim cok kötü dönüyor sanki tutunarak yürüyorum. Haptan kaynaklı mi? Vajinal alırsak olmaz demi?Dikkat et hap cok salliyo ben vajinal kullaniyorum..
Tabiki çıkar çıkmaz ederimInsallah canım bizi habersiz birakma emi