- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.921
Çok geçmiş olsun canım ya doktor da bişey yapmiyo ki hamileyken yoksa benimde bı dış çürümüş ama mecburen doğum sonrasini beklemem lazımBen dis eti agrisina dayanamıyorum artik kizlar dis agrisina döndü. Sabah doktora gidicem ama sabaha kadar napcam bilmiyorum. Tuzlu su, soguk kompres yapmadigim şey kalmadi
İyotlu su işe gargara yapmayı denedin mi canım bir de parça tuzu ağrıyan yere koysanBen dis eti agrisina dayanamıyorum artik kizlar dis agrisina döndü. Sabah doktora gidicem ama sabaha kadar napcam bilmiyorum. Tuzlu su, soguk kompres yapmadigim şey kalmadi
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlarçok mutlu bir gün olsun inşallah
Günaydınnnnn amin inşallahGünaydın kızlarçok mutlu bir gün olsun inşallah
Bence kullanmaya devam et. Benim de testimde folik asit yeterliydi ama doktorum alakası yok dedi kullanmaya devam et dedi.Günaydın. Folik asiti bıraktım bugün. Aranızda bırakan var mı. Gebelikten 3 ay önce başlamıştım. 12.haftaya kadar devam etmek gerekiyor diye biliyordum ama dr yeterli alma artık dedi.
Ben 3 kere rüyamda çocuğumu gördüm. İlk defa aklımda erkek çocuğum var be ben ona isim düşünüyordum, 2. Kez doğurmuştur ama bebegi görmedim erkek çocuk olduğunu söylediler ve en son 2 gün önce rüyada maşallah aynı babasına benzemiş diyordum. Bilemedim ben içimden merak ettiğim için mi yoksa bi anlamı mi var emin değilim.günaydın kızlar, ilk defa rüyamda bebeğimin olduğunu gördüm. kız çocuktu ve çok yaramazdı, kucağıma alıp ona şarkı söylüyordum :)
Benim de göbeğim yamuk canım ve sabit artık. Sol tarafta şişlik bebek de o tarafta. Patlak top gibi göbeğimKızlar bebeginizin kesesini gorebiliyor musunuz ben bu sabah uyandim uzanırken göbeğime baktım sol tarafimda yumurta kadar bı şişlik vardı ay çok mutlu oldumtabi sonra gitti yerini geri değişti demekki
Bende pregnom kullaniyorum bicok vitamin de var içeriğinde folik asit dışında. Ayrica demir takviyeye de başladım doktorum fazla folik asiti vücut atar dedi.Demirde de varmis çünküBence kullanmaya devam et. Benim de testimde folik asit yeterliydi ama doktorum alakası yok dedi kullanmaya devam et dedi.
Sol kız diyolar doktor cinsiyet tahmini yapmismiydiBenim de göbeğim yamuk canım ve sabit artık. Sol tarafta şişlik bebek de o tarafta. Patlak top gibi göbeğim
Kız bence dediSol kız diyolar doktor cinsiyet tahmini yapmismiydi
Ya maşallah çin takvimine baktin mi pekiKız bence dedi
Evet o da kız çıktı, bir de makasa oturdum o da kız çıkmıştıYa maşallah çin takvimine baktin mi peki
Ay bende bu akşam yaptıracağım eşime makas işini bakalım bende ne çıkacakEvet o da kız çıktı, bir de makasa oturdum o da kız çıkmıştı
Çok şükür canımKızlar çıktım az önce doktordan icerdeki kanama alanım hala var dedi ama büyümemiş aynı duruyor sadce ilaçlara ve yatmaya devam 10+1 çıktı ultrasondan başı kolları falan oluşmuştu çok tuhaf oldumşimdilik yolunda hersey
Çok sevindim canım cinsiyet tahmini yaptı mıKızlar çıktım az önce doktordan icerdeki kanama alanım hala var dedi ama büyümemiş aynı duruyor sadce ilaçlara ve yatmaya devam 10+1 çıktı ultrasondan başı kolları falan oluşmuştu çok tuhaf oldumşimdilik yolunda hersey
Yok yapmadı ya ben kanamadan dolayı unuttum sormayı. ama eşimde bende erkek gördük rüyamızda bilmiyorum ben kız olmasını çok istiyorum sadce 2 3 gün önce rüyamda kız çocuğuma Alin ismini verdiğimi gördümÇok sevindim canım cinsiyet tahmini yaptı mı