2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben dis eti agrisina dayanamıyorum artik kizlar dis agrisina döndü. Sabah doktora gidicem ama sabaha kadar napcam bilmiyorum. Tuzlu su, soguk kompres yapmadigim şey kalmadi
Çok geçmiş olsun canım ya doktor da bişey yapmiyo ki hamileyken yoksa benimde bı dış çürümüş ama mecburen doğum sonrasini beklemem lazım

Günaydın. Folik asiti bıraktım bugün. Aranızda bırakan var mı. Gebelikten 3 ay önce başlamıştım. 12.haftaya kadar devam etmek gerekiyor diye biliyordum ama dr yeterli alma artık dedi.
Bence kullanmaya devam et. Benim de testimde folik asit yeterliydi ama doktorum alakası yok dedi kullanmaya devam et dedi.

günaydın kızlar, ilk defa rüyamda bebeğimin olduğunu gördüm. kız çocuktu ve çok yaramazdı, kucağıma alıp ona şarkı söylüyordum :)
Ben 3 kere rüyamda çocuğumu gördüm. İlk defa aklımda erkek çocuğum var be ben ona isim düşünüyordum, 2. Kez doğurmuştur ama bebegi görmedim erkek çocuk olduğunu söylediler ve en son 2 gün önce rüyada maşallah aynı babasına benzemiş diyordum. Bilemedim ben içimden merak ettiğim için mi yoksa bi anlamı mi var emin değilim.

Kızlar bebeginizin kesesini gorebiliyor musunuz ben bu sabah uyandim uzanırken göbeğime baktım sol tarafimda yumurta kadar bı şişlik vardı ay çok mutlu oldum tabi sonra gitti yerini geri değişti demekki
Benim de göbeğim yamuk canım ve sabit artık. Sol tarafta şişlik bebek de o tarafta. Patlak top gibi göbeğim

Bence kullanmaya devam et. Benim de testimde folik asit yeterliydi ama doktorum alakası yok dedi kullanmaya devam et dedi.
Bende pregnom kullaniyorum bicok vitamin de var içeriğinde folik asit dışında. Ayrica demir takviyeye de başladım doktorum fazla folik asiti vücut atar dedi.Demirde de varmis çünkü

cinsiyet öğrenenler var çok şaşkınım kızımda kız olacağı her anlamda belliydi Dr demeden kız demi demiştim hatta . Şimdi herşeyden tiksiniyorum kokulara tahumulum hiç kalmadı hep mide bulantısı . En sevdiğim yemeklerden tiksindim . kızımda hiç ağrı yasamadim bunda baş diş böbrek ağrımaya yer yok .doğum sancılarını bile hissetmemiştim bu kesin erkek gelmeden uyarıyor sanki benden çekeceğim var der gibi tabi bu bir ironi ciddiye almayın

Çok sevindim canım cinsiyet tahmini yaptı mı

Çok sevindim canım cinsiyet tahmini yaptı mı
Yok yapmadı ya ben kanamadan dolayı unuttum sormayı. ama eşimde bende erkek gördük rüyamızda bilmiyorum ben kız olmasını çok istiyorum sadce 2 3 gün önce rüyamda kız çocuğuma Alin ismini verdiğimi gördüm. bidahaki kontrolde belli olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…