- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 29
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.541
Yaaa çok geçmiş olsun canımKızlar ben yine acildeydimkahverengi lekelenme oldu hemen gittim kese dışında küçük bı kanama alanı varmış prulotoj iğne yaptı duphaston hap verdi düşük tehlikesi var bunları kullan istiraat et dedi ben çok tedirginim
Canim çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış... Çünkü stres daha fazla arttırıyor... Dualarım seninle ve bebisinle. İnşallah sağlıkla gelecekKızlar ben yine acildeydimkahverengi lekelenme oldu hemen gittim kese dışında küçük bı kanama alanı varmış prulotoj iğne yaptı duphaston hap verdi düşük tehlikesi var bunları kullan istiraat et dedi ben çok tedirginim
Geçmiş olsun canım birden mi oldu aynı haftadayiz seninle benimde içeride kanama alanı vardi iğne vuruldumKızlar ben yine acildeydimkahverengi lekelenme oldu hemen gittim kese dışında küçük bı kanama alanı varmış prulotoj iğne yaptı duphaston hap verdi düşük tehlikesi var bunları kullan istiraat et dedi ben çok tedirginim
Yok zaten taziyedeydim bugün eşimin nenesi vefat etti hiç yerimden kalkmadim bileYaaa çok geçmiş olsun canımağır falan mı kaldırdın da oldu durdum yere mi
Allah razı olsun canım benimCanim çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış... Çünkü stres daha fazla arttırıyor... Dualarım seninle ve bebisinle. İnşallah sağlıkla gelecek
Bana da iğne yaptılar bakalım bu gebeliğim çok stresli ilk gebeligimde çok rahattim aydan aya kontrole gider sıkıntı yasamazdim şimdi haftalık doktorlardayimGeçmiş olsun canım birden mi oldu aynı haftadayiz seninle benimde içeride kanama alanı vardi iğne vuruldum
Geçmiş olsun canım. Erkenden müdahale etmişler zaten bence içini ferah tut ve bol bol dinlen, kısa sürede geçecektir.Yok zaten taziyedeydim bugün eşimin nenesi vefat etti hiç yerimden kalkmadim bile
Allah razı olsun canım benim
Bana da iğne yaptılar bakalım bu gebeliğim çok stresli ilk gebeligimde çok rahattim aydan aya kontrole gider sıkıntı yasamazdim şimdi haftalık doktorlardayim
Çok geçmiş olsun canımYok zaten taziyedeydim bugün eşimin nenesi vefat etti hiç yerimden kalkmadim bile
Allah razı olsun canım benim
Bana da iğne yaptılar bakalım bu gebeliğim çok stresli ilk gebeligimde çok rahattim aydan aya kontrole gider sıkıntı yasamazdim şimdi haftalık doktorlardayim
Sorun çıkmadı ama daha güvenilir gibime geldiBir sıkıntı mi çıktı da gen testi yaptırmayı düşünüyorsunuz?
O kadar detaylı hatirlamiyorum canim yanlis bilgi vermeyeyim.doktoruna sor unutmazsanArkadaşlar bu ilk test yüzde kaç sonuç veriyor gen testi yaptırmayı düşünüyorum emin olamadığım için
Bende devlet ve özel ayni anda ilerliyorum canım.Evet canım devletten de randevu aldım olmadı orada yaptırırım... Sağolasın
Rabbim buyuk icini ferah tut ve dinlen kuzum ve bol dua keske elimizden fazlasi gelse.Kızlar ben yine acildeydimkahverengi lekelenme oldu hemen gittim kese dışında küçük bı kanama alanı varmış prulotoj iğne yaptı duphaston hap verdi düşük tehlikesi var bunları kullan istiraat et dedi ben çok tedirginim
Canım şimdi nasılsın iyisindir inşallah.bende hastanedeyim kanamadan dolayı. yarın keseye bakarak karar vericekler kürtajaKızlar sabah kanamayla hastaneye geldim düşük yapmışsın kürtaja alalım seni dediler istemedim doktoruma gidicem dedim ona geldim baktı bebek orda kalp atışını var ama kanamam çok oyuzden hastaneye yatırım yapıldı dua edermiş benim için lütfen kanamam ara ara geliyor her an kürtaja alabiliriz seni diyorlar çok korkuyorum rahim ağzım şuan kapalı oyuzden bekliyorlar bide kalp atışı var ama korkuyorum çok
Geç döllenme olabilir doktor birşey diyene kadar sabırla beklemeye çalışınKızlar selam, 4 gün önce beta hcg 1675 , bugün de 4470 di. Adete göre 6+1 gün oldu, bugün vajinal ultrasondan bakıldı kese görülmedi, nokta gb bişey var belki o olabilir dedi, haftaya salı yeniden gel dedi, dış gebelik olabilir mi, kesenin görünmemesi normal mi , çok mutsuzum kızlar
Bebek görüldükten sonra hatta genelde kese görüldükten sonra doktorlar beta hcg yi önemsemiyorlar. Gelişimi ultrason üzerinden takip ediyorlar. Olması gerektiği gibiyse sıkıntı yoktur.Kızlar bi sorum var 4+3 te beta hcg 2500 e yakın bi değer çıkmıştı 4+6 da keseyi 5+6 da kalp atışını duyduk şükür simdi 6+4 olduk normal mi beta değeri doktor bidaha yaptırmadı zaten
Merhaba canım nasıl oldun benimde pazartesi ve bugün kanamam oldu adet kanı gibi 6+3 um yarın keseye bakıp kara vereceklerAynı canim ya kanamam hala devam ediyor ama bebek hala kalbi atmaya devam ediyor yani içerde de kanama alanı var yatıyorum sürekli kanamanın kesilmesini bekliyoruz
Daha iyiyim canım benim yaaa insallh bisey olmaz bebeğine benim ultrasondan bakmadilar alttan elle baktılar orada çok izin vermedim zaten ben bu yüzden orda kürtaj olmak istemedim belki yaşıyordur diye senin ilkine ultrasondan baktılar mi. Bide şuan kaç haftalik oldunCanım şimdi nasılsın iyisindir inşallah.bende hastanedeyim kanamadan dolayı. yarın keseye bakarak karar vericekler kürtajaYa aklım almiyor biri düşük deyip diğeri nasıl yaşıyor diyor 1. 5 ay önce bankada öyle dediler başkasına sormadan kürtaj oldum bu yorum karı okudukça vicdan yapıyorum farklı birine daha sorsaydim diye
Daha iyiyim pazartesi kontrolüm var benim hala icerde kanama alanım vardı oyuzden son durum nedir diye bakicak doktorum benim okadar çok kanamam oldu ki anlatamam eşim 5 dakika içerisinde geldi o gelene kadar kanamam ayağıma kadar geldi büyük büyük parçalar bile düşürdüm ama çok şükür bisey olmamıştı bebeğime. Benim 8 haftalikti kanamam olduğu zamanMerhaba canım nasıl oldun benimde pazartesi ve bugün kanamam oldu adet kanı gibi 6+3 um yarın keseye bakıp kara verecekler
Alttan cihazla baktılar canım. Şimdi 6+3 um.Daha iyiyim canım benim yaaa insallh bisey olmaz bebeğine benim ultrasondan bakmadilar alttan elle baktılar orada çok izin vermedim zaten ben bu yüzden orda kürtaj olmak istemedim belki yaşıyordur diye senin ilkine ultrasondan baktılar mi. Bide şuan kaç haftalik oldun
Alttan cihazla bakmislardi canım bebek bozulmuş geldim 8.haftada durmuş demişlerdi kalp atışı da duyulmadı. Şimdi 6+3um. Bu kanamalar ürküttü beni.Daha iyiyim canım benim yaaa insallh bisey olmaz bebeğine benim ultrasondan bakmadilar alttan elle baktılar orada çok izin vermedim zaten ben bu yüzden orda kürtaj olmak istemedim belki yaşıyordur diye senin ilkine ultrasondan baktılar mi. Bide şuan kaç haftalik oldun