2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin

Başınız sağolsun . Sizinle mi kalacak ne büyük sevap

Canımm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 8.haftada kalbi durmuşsa hiç belirti yaşadın mı canım sancı, lekelenme vs. ?
Hiç bir belirti yaşamadım önceki bebeğimde de aynı haftalarda kalbi durduğu için şüphelendim ve kontrole gittim o şekilde öğrendim

Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin kalanlara çok üzücü bir durum erken yaşta kaybetmek birini.

Allah içine ferahlık versin canım İnşallah çabuk döner eşin

Kızlar randevum ikidir iptal ediliyor ayın 18 ine aldım şimdi o zaman sata.gore 11+4 oluyor ikili tarama testi yapılır mı sizce
11 ila 14 .hfta arasıydı sanırım yapılabilir diye düşünüyorum canim. Ense kalınlığı ve burun kemigine bakılıyordu usg den birde kan veriyorduk sanirim oyleydi dimi

Gurbette olmak çok zor canım... Benim Allah'tan kayınvalidemle yanımda ama yine de insanın annesi olsa daha iyi oluyor tabi

Kızlar ya benim karnımın sağ tarafında bazen ağrı oluyor yarın tam 8 haftalık olucak. Sizde de oluyor mu? Sağ yumurtalığımda çikolata kisti var acaba rahim büyüdükçe ona baskı yapıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…