- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.521
Aminn kuzum zamansızdıBaşınız sağ olsun canım Allah sabır versin... O yavruya da Allah'ım sabır versin çok zor
Başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versinTünaydın kızlar telefonu yeni elime aldım sayılır cenazemiz vardı eşimin teyzesini kaybettik . Çok gençti 13 yaşında bir kız cocugu emanet edip gitti bize bi anneannesi var babası başka sehirde yaşıyor annekigi tadıyorum ben 2 gündürbizimki daha gelmeden ablası oldu bile
Allah kolaylık versin canım çok zorAminn kuzum zamansızdıŞimdi anne diye liman arıyor kendine bütün gün birlikteyiz simdiden anne gibi hissettim
Başınız sağolsun . Sizinle mi kalacak ne büyük sevapTünaydın kızlar telefonu yeni elime aldım sayılır cenazemiz vardı eşimin teyzesini kaybettik . Çok gençti 13 yaşında bir kız cocugu emanet edip gitti bize bi anneannesi var babası başka sehirde yaşıyor annekigi tadıyorum ben 2 gündürbizimki daha gelmeden ablası oldu bile
Bizimle sayilir canım biz birlikte yaşıyoruz esimin ailesiyleBaşınız sağolsun . Sizinle mi kalacak ne büyük sevap
Yavrunuza da abla olur düşündüm de ne zor onun iÇin . Size de Allah kolaylık versin .Bizimle sayilir canım biz birlikte yaşıyoruz esimin ailesiyle
Hiç bir belirti yaşamadım önceki bebeğimde de aynı haftalarda kalbi durduğu için şüphelendim ve kontrole gittim o şekilde öğrendimCanımm çok geçmiş olsunRabbim bir daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 8.haftada kalbi durmuşsa hiç belirti yaşadın mı canım sancı, lekelenme vs. ?
Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin kalanlara çok üzücü bir durum erken yaşta kaybetmek birini.Tünaydın kızlar telefonu yeni elime aldım sayılır cenazemiz vardı eşimin teyzesini kaybettik . Çok gençti 13 yaşında bir kız cocugu emanet edip gitti bize bi anneannesi var babası başka sehirde yaşıyor annekigi tadıyorum ben 2 gündürbizimki daha gelmeden ablası oldu bile
Allah içine ferahlık versin canımCanim sıkkın kızlar ya esim aniden goreve gitti süresi de belli degil. Gorumcem geldi bana destek olmak icin ama çalışıyor o da yakinda gidecek kendi kardesim geleyim diyo ama biletler 1000 küsur. Esim ne zaman gelecek belli degil. Gurbetin zorluklarını hamilelikte anlamaya başladım
Evet bebegimin ablası hazır bileYavrunuza da abla olur düşündüm de ne zor onun iÇin . Size de Allah kolaylık versin .
Basiniz saolsun Allah rahmet eylesin inşallahBizimle sayilir canım biz birlikte yaşıyoruz esimin ailesiyle
11 ila 14 .hfta arasıydı sanırım yapılabilir diye düşünüyorum canim. Ense kalınlığı ve burun kemigine bakılıyordu usg den birde kan veriyorduk sanirim oyleydi dimiKızlar randevum ikidir iptal ediliyor ayın 18 ine aldım şimdi o zaman sata.gore 11+4 oluyor ikili tarama testi yapılır mı sizce
Arkadaşlar bu ilk test yüzde kaç sonuç veriyor gen testi yaptırmayı düşünüyorum emin olamadığım için11 ila 14 .hfta arasıydı sanırım yapılabilir diye düşünüyorum canim. Ense kalınlığı ve burun kemigine bakılıyordu usg den birde kan veriyorduk sanirim oyleydi dimi
Evet canım devletten de randevu aldım olmadı orada yaptırırım... Sağolasın11 ila 14 .hfta arasıydı sanırım yapılabilir diye düşünüyorum canim. Ense kalınlığı ve burun kemigine bakılıyordu usg den birde kan veriyorduk sanirim oyleydi dimi
Gurbette olmak çok zor canım... Benim Allah'tan kayınvalidemle yanımda ama yine de insanın annesi olsa daha iyi oluyor tabiCanim sıkkın kızlar ya esim aniden goreve gitti süresi de belli degil. Gorumcem geldi bana destek olmak icin ama çalışıyor o da yakinda gidecek kendi kardesim geleyim diyo ama biletler 1000 küsur. Esim ne zaman gelecek belli degil. Gurbetin zorluklarını hamilelikte anlamaya başladım
Bir sıkıntı mi çıktı da gen testi yaptırmayı düşünüyorsunuz?Arkadaşlar bu ilk test yüzde kaç sonuç veriyor gen testi yaptırmayı düşünüyorum emin olamadığım için