- 20 Ocak 2015
- 9.260
- 12.983
- 40
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.761
Hayırlı olsunNimerix daha az etkiliyor dediler. Hayırlı olsun. 14 haftalık oldu erkek. Memeyi 11.haftada kesmiştim aramıyor şükür. Kanamalar devam ediyor. Zor geçiyor hamilelik belki de o yüzden aşılar dayanılmaz geliyordur
Amin inşallah. Teşekkür ederimHayırlı olsunGeçmiş olsun inşallah kanamalar kesilir
Benim ki de yürüyor ama öyle öyle alışıyorlarKızlaaar bizim kız emekleyip kendi başına oda dolaşmanın keyfini anlayınca hop arkasına koltuklara tutunup kalkma güncellemesi geldi bir baktım bir iki adım da atar olmuş yan yan ne hızlı oldu herşeyyürümüyor emeklemiyor diye yusuflayan ben şok
5 gün verdim benKaç gün kullanılabilir, Dr söyledi mi? Ben de 5 gündür kullanıyorum. 1 2 kere uyanıyor. Daha fazla kullanmak istemiyorum. Alışmıştır inşallah
Dolgu yptirdim canım ama doktoruna danış yinede. Bebek ne kadarlık?Kızlar emzirirken diş dolgusu ya da kanal yaptırılır mı?
Bebeğim küvezden yeni çıktı canım 34 hafta doğdu şuan 13. Günü daha aslında 36 haftalık yeni olduDolgu yptirdim canım ama doktoruna danış yinede. Bebek ne kadarlık?
Kesinlikle sor doktora çocuk doktoruna diş doktoruna. Aciliyeti yoksa biraz ertele olmazsaBebeğim küvezden yeni çıktı canım 34 hafta doğdu şuan 13. Günü daha aslında 36 haftalık yeni oldu
Maşallah
Ohhh maşallah bal küpüMaşallahsaçları ne güzel uzun benim oğlan kel oğlan resmen
15aya kadar devam ettirin diyorlar ama tabi çocuk belirliyor. Öğlen uyutsaniz daha iyi olur. Tek uykuyu öğlen 2gibi yatsaKizlar selam tek uykuya gectiniz mi? Bizimki artik cok kisa tutsam bile iki uyku uyumak istemiyor uyursa da sabah 3te uyanip iki saat oturuyordu., Mecbur gectik o yuzden. Gecince gece uykusu duzeldi hemen ama gunduz 5.5 - 6 saat ayakta kalinca cok huysuzlaniyor. Ogle uykusunu 1.5 saatten fazla uyumuyor bi de. Siz ne durumdasiniz?
İki uyku devam. Sabah 8.30 uyanıyor 11.30 ta 1 saat uyuyor. 16.00 da 1 saat daha uyuyor. Akşam 22.30 gibi gece uykusuna geçiyor. Geceleri en az 3 defa kalkıyor su içip pış pış omuzda, geri uyuyor. Tek uykuya geçmek için kendini belli etmiş senin minik. Gece uykusu da düzelmiş ne güzel, zaten 15 aylık olmasına da az kalmış. Ben de nisan ayını bekliyorum tek uykuya geçirmek için.Kizlar selam tek uykuya gectiniz mi? Bizimki artik cok kisa tutsam bile iki uyku uyumak istemiyor uyursa da sabah 3te uyanip iki saat oturuyordu., Mecbur gectik o yuzden. Gecince gece uykusu duzeldi hemen ama gunduz 5.5 - 6 saat ayakta kalinca cok huysuzlaniyor. Ogle uykusunu 1.5 saatten fazla uyumuyor bi de. Siz ne durumdasiniz?
Keske 2de uyusa ama 7:30 gibi kalkiyor 12:30’a kadar zor dayaniyor. Yarin hic degilse 1’e kadar bekletmeye caliscam bakalim15aya kadar devam ettirin diyorlar ama tabi çocuk belirliyor. Öğlen uyutsaniz daha iyi olur. Tek uykuyu öğlen 2gibi yatsa
Valla bedeni hazir ama ruhu hazir degilmis galibaİki uyku devam. Sabah 8.30 uyanıyor 11.30 ta 1 saat uyuyor. 16.00 da 1 saat daha uyuyor. Akşam 22.30 gibi gece uykusuna geçiyor. Geceleri en az 3 defa kalkıyor su içip pış pış omuzda, geri uyuyor. Tek uykuya geçmek için kendini belli etmiş senin minik. Gece uykusu da düzelmiş ne güzel, zaten 15 aylık olmasına da az kalmış. Ben de nisan ayını bekliyorum tek uykuya geçirmek için.
Benim oğlum 6.30-7 de kalkıyor 10-10.30arasi uyutuyorum. 12gibi kalkıyor bazen 12.30da ben kaldırıyorum 2.de dışarı cikiyoruz,3- 3.30 gibi geliyoruz iste uyutmaya başlıyorum bazen hemen uyuyor bazen 4u geçiyor birs şekilde uyuyor 1-2 saat uyuyor. Alsamda 9 da götürüyorum yatağına 10u buluyor nuyumasi. Bence 10.30 11 ,gibi uyutun,1 saat bile yatsa geri 3.30 -4 de yatırın. Diğer turlude dayanamıyor sanırımKeske 2de uyusa ama 7:30 gibi kalkiyor 12:30’a kadar zor dayaniyor. Yarin hic degilse 1’e kadar bekletmeye caliscam bakalim
Siz kendiniz mi istemiyor musnuz iki uyku uyumasini?Valla bedeni hazir ama ruhu hazir degilmis galibasarhos gibi oluyor bir yerden sonra. biz tek uykuya gecmeden once cok benzermis sizinle saatlerimiz. Su an iki uyku cok tek uyku az geliyor oyle tuhaf bir yerdeyiz, 1 aya falan daha iyi olur insallah
Yok ben direndim birakmasin diye. Soyle ki daha once 11de 1 uyku 16’da ikinci uykuyu yapardi. Artik 11de yatirinca uyumuyor 1 saat donuyor sonra agliyor. Birkac kere zorla uyuttum, ikinciyi de uyuttum bir sekilde ama bu sefer gece sabah olmus gibi uyanmalar basladi. Kalkip iki saat oturuyordu sabah yine 7 bucukta kalkiyordu.Siz kendiniz mi istemiyor musnuz iki uyku uyumasini?
Çocuk kendi saatini belirlemiş. Mesela ben de sabah 9.30da uyutayim 45 dk uyuyor.10-10.30 arasi uyursa 2 saat bazen 2.30 saat uyuyorYok ben direndim birakmasin diye. Soyle ki daha once 11de 1 uyku 16’da ikinci uykuyu yapardi. Artik 11de yatirinca uyumuyor 1 saat donuyor sonra agliyor. Birkac kere zorla uyuttum, ikinciyi de uyuttum bir sekilde ama bu sefer gece sabah olmus gibi uyanmalar basladi. Kalkip iki saat oturuyordu sabah yine 7 bucukta kalkiyordu.
Tuhaf yani iste simdi 11de uyumuyor ama 12yi de geciremiyor, iki uyku yapip 45’er dakika bile uyusa gece kalkiyor falanhalbuki cok guzeldi gunduz uykulari iki kere 90 dakika civari uyurdu. Gece uykusunu 10 saatten 11 saate uzatti kendiliginden ondan sonra boyle oldu.