- 27 Nisan 2022
- 169
- 135
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.301
günaydın kuzum nasıl geçti kontrolYarın benim de kontrolüm var 6+3 olacak inşallah güzel haberler ile geliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kuzum nasıl geçti kontrolYarın benim de kontrolüm var 6+3 olacak inşallah güzel haberler ile geliriz
Sizin yine bi hafta erken çağırmış bana iki hafta dedi ama ilacım bitecek belki cumaya onu bahane edip giderim.insan sağlıklı mı acaba herşey yolunda mı düşünmeden edemiyo .benim bi de tüp bebek olunca tabi sizin doğal mıBenim de aynı yaptı geçen hafta sadece gösterdi kalbı bu hafta 7+4 çağırdı tekrar
Güzel haberler ile geleceksin bak gör gönlünü ferah tutBenimde bugün kontrolüm var kızlar 11 de çok korkuyorum
Çok şükür kalp atışını duydum geldimgünaydın kuzum nasıl geçti kontrol
ya beta baktırnıız mı kaç betanız acaba?Çok şükür kalp atışını duydum geldim
Yok hayır ben en başta 2 kez baktırdım sonra boşuna baktırmadım duyuluncaya beta baktırnıız mı kaç betanız acaba?
HakkariNereye gidecektiniz canım peki?
Benim ki iyinin kötüsü herhaldeYaaa oda ister istemez stres yaptırıyor ama biz tayincilerin kaderi bu iyi yönünden bakın en azından ailenizin yanında azda olsa oturmuşsunuz mesela ben o duyguyu hiç tadamadım
Dün akşam erken gebelik testi de yaptım, negatif çıktı. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum artık. Zaten kırmızılar da geldi. İlk defa böyle gecikme yaşadım. Testlerin negatif çıkmasını da yerleşiyordur ondandır diye düşünmüştüm. Umut fakirin ekmeği... Nasipte olmayınca olmuyor.Ben transferden 3cu günde öğrendim ama her gün yapmak lazım yani koyulasiyor mu .Bu benim ovulasyon ve gebelik testi
Güzel düşün güzel olsun, gönlünü ferah tuttBenimde bugün kontrolüm var kızlar 11 de çok korkuyorum
Yaaa yerim senin gün bugün doğru bak olan aklım sende kalır çıkar çıkmaz haber ver olur mu gör bak güzel haberler ile geleceksin hiç kötü düşünme biliyorum stres seviyen tavan ama o da bu işin cilvesi bizim her gidiş böyle olacak mecburGünaydın kızlar, 11,30 da kontrolüm var çok stresliyim. Dualarınıza talibim
Dualarımız seninle Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar, 11,30 da kontrolüm var çok stresliyim. Dualarınıza talibim
Bir anda mı başladı inşallah kesilir hemen sağlıkla dönersin evineKızla ben acildeyim.sabah kanama başladı
Allah Allah ne kadar bir kanama peki bide iğne bişey yaptılar değil mi hemen, kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorsan demedilerse kanama bitinceye bırak arkadaşım tüp bebek geninde vs sıkıntı yok tedbir için vermişler kanama başlayınca demeyi unutmuşlar bırak diye bide o süreyi uzatıyor kanama içinKızla ben acildeyim.sabah kanama başladı
Canım inşallah her şey yolundadırKızla ben acildeyim.sabah kanama başladı
Kırmızı ve yoğun değilse korkma, sakin kalmaya çalış, ben de yaşadım aynısını, güzel haberler bekliyoruz inşallah. Dualarım seninle.Kızla ben acildeyim.sabah kanama başladı
Benim kanamam 5. Haftada(geç döllenme ye göre) olmuştu ama gecikmenin 5. Günü test yaptığımda silik çıkmıştı senin gibi. 2 gün sonra tekrar test yaptığımda koyu çıktı. Geç döllenme olmuştu bende.Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?
İşallah herşey yolundadır kuzum.Kızla ben acildeyim.sabah kanama başladı