2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim de aynı yaptı geçen hafta sadece gösterdi kalbı bu hafta 7+4 çağırdı tekrar
Sizin yine bi hafta erken çağırmış bana iki hafta dedi ama ilacım bitecek belki cumaya onu bahane edip giderim.insan sağlıklı mı acaba herşey yolunda mı düşünmeden edemiyo .benim bi de tüp bebek olunca tabi sizin doğal mı

Ben transferden 3cu günde öğrendim ama her gün yapmak lazım yani koyulasiyor mu .Bu benim ovulasyon ve gebelik testi
Dün akşam erken gebelik testi de yaptım, negatif çıktı. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum artık. Zaten kırmızılar da geldi. İlk defa böyle gecikme yaşadım. Testlerin negatif çıkmasını da yerleşiyordur ondandır diye düşünmüştüm. Umut fakirin ekmeği... Nasipte olmayınca olmuyor.

Günaydın kızlar, 11,30 da kontrolüm var çok stresliyim. Dualarınıza talibim
Yaaa yerim senin gün bugün doğru bak olan aklım sende kalır çıkar çıkmaz haber ver olur mu 🥰gör bak güzel haberler ile geleceksin hiç kötü düşünme biliyorum stres seviyen tavan ama o da bu işin cilvesi bizim her gidiş böyle olacak mecbur 🤷‍♀️

Kızla ben acildeyim.sabah kanama başladı 😪
Allah Allah ne kadar bir kanama peki bide iğne bişey yaptılar değil mi hemen, kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorsan demedilerse kanama bitinceye bırak arkadaşım tüp bebek geninde vs sıkıntı yok tedbir için vermişler kanama başlayınca demeyi unutmuşlar bırak diye bide o süreyi uzatıyor kanama için

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?
Benim kanamam 5. Haftada(geç döllenme ye göre) olmuştu ama gecikmenin 5. Günü test yaptığımda silik çıkmıştı senin gibi. 2 gün sonra tekrar test yaptığımda koyu çıktı. Geç döllenme olmuştu bende.
Kızla ben acildeyim.sabah kanama başladı 😪
İşallah herşey yolundadır kuzum.

X