2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Halledersin takılma... Bebekler bütün hislerimizi anlıyor, gerginliğimiz onlara geçiyor keşke biraz daha sakin rahat olabilsek... Biraz rahat bir kisiligim olmasını isterdim
Ben normalde çok rahat bir insanım ya oralar da hastane olmaması buraya gidip gelmeyi düşünmek yordu galiba bu aralar beni

Aynen öyle valla ve şimdi hamilelikte ıkınma da zararlı ayy çok zor
Acilde bisey vermediler sadece su içbol dedi gonderdi saka gibi.. eve geldim dediklerinizi yaptim suya koydum bunu sabaha icicem.simdi de yiyorum ardina ilik suda icicem.daha yapamazsam beni vurun
Doktoruma yazmaya da utaniyorum artik 1 hftadir ishalimindem bikti zaten
Gülüyorum ama sinirlerim cok bozuk valla

Eklentiler

• 20220605_231547.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 32
Kız çok atmışsın

Merhaba size özel mesaj atmak istedim ama kapalıydı burdan sorayım dedim kusura bakmayın :) galiba Antalya'da tedavi görüyorsunuz acaba hangi hastane hangi doktor? memnun musunuz?

İstanbul, Allah razı olsun evet ben ilk defa İstanbul’dan dışarı çıkıp ailemden çok uzağa gideceğim..
Yaaa oda ister istemez stres yaptırıyor ama biz tayincilerin kaderi bu iyi yönünden bakın en azından ailenizin yanında azda olsa oturmuşsunuz mesela ben o duyguyu hiç tadamadım

Gerçekten çok zor başka doktora mı gitsem falan onu düşünüyodum ama bi hafta daha sabrediyim sizede bol sabır sağlıklı olsun inşallah bebiş

Sabah kalkar kalkmaz ac karnına sıcağa yakin su için, sonra zeytin yağı için 1 yemek kaşığı hemen olur inşallah

Ben transferden 3cu günde öğrendim ama her gün yapmak lazım yani koyulasiyor mu .Bu benim ovulasyon ve gebelik testi

Eklentiler

• 20220511_130107.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 32
Benim de aynı yaptı geçen hafta sadece gösterdi kalbı bu hafta 7+4 çağırdı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…