- 18 Mart 2022
- 727
- 534
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.281
Ben normalde çok rahat bir insanım yaHalledersin takılma... Bebekler bütün hislerimizi anlıyor, gerginliğimiz onlara geçiyorkeşke biraz daha sakin rahat olabilsek... Biraz rahat bir kisiligim olmasını isterdim
Allah yardımcınız olsun tayinci olmak zor hangi şehirden çıktı tayininizBen normalde çok rahat bir insanım yaoralar da hastane olmaması buraya gidip gelmeyi düşünmek yordu galiba bu aralar beni
Acilde bisey vermediler sadece su içbol dedi gonderdi saka gibi.. eve geldim dediklerinizi yaptim suya koydum bunu sabaha icicem.simdi de yiyorum ardina ilik suda icicem.daha yapamazsam beni vurunAynen öyle valla ve şimdi hamilelikte ıkınma da zararlı ayy çok zor
Kız çok atmışsınAcilde bisey vermediler sadece su içbol dedi gonderdi saka gibi.. eve geldim dediklerinizi yaptim suya koydum bunu sabaha icicem.simdi de yiyorum ardina ilik suda icicem.daha yapamazsam beni vurun
Doktoruma yazmaya da utaniyorum artik 1 hftadir ishalimindem bikti zaten
Gülüyorum ama sinirlerim cok bozuk valla
Anca yavrum 1 hftalik rötar var icerdeKız çok atmışsın
Bence biz bir ishal bir kabız kısır döngüye giricezAnca yavrum 1 hftalik rötar var icerde
Şekerden ölürüm en kötü
Ikiside zor valla Rabbim baska dert vermesin insallah ama buda baska bi zorBence biz bir ishal bir kabız kısır döngüye giricez
BendeeHalledersin takılma... Bebekler bütün hislerimizi anlıyor, gerginliğimiz onlara geçiyorkeşke biraz daha sakin rahat olabilsek... Biraz rahat bir kisiligim olmasını isterdim
Merhaba size özel mesaj atmak istedim ama kapalıydı burdan sorayım dedim kusura bakmayın :) galiba Antalya'da tedavi görüyorsunuz acaba hangi hastane hangi doktor? memnun musunuz?Selam kızlar size bişey sormak istiyorum.6+4 de doktor karından ultrasondan kalp atışını gördü ama bana dinletmedi.erken haftalarda bebeğe zarar verebiliyor dedi.öyle deyince bişey diyemedim tabi.ama şimdi iki hafta beklicem içim içimi yiyo sağlıklı mı acaba .normal mi sizce dinletmemesi
İstanbul, Allah razı olsun evet ben ilk defa İstanbul’dan dışarı çıkıp ailemden çok uzağa gideceğim..Allah yardımcınız olsun tayinci olmak zor hangi şehirden çıktı tayininiz
Nereye gidecektiniz canım peki?İstanbul, Allah razı olsun evet ben ilk defa İstanbul’dan dışarı çıkıp ailemden çok uzağa gideceğim..
Yaaa oda ister istemez stres yaptırıyor ama biz tayincilerin kaderi bu iyi yönünden bakın en azından ailenizin yanında azda olsa oturmuşsunuz mesela ben o duyguyu hiç tadamadımİstanbul, Allah razı olsun evet ben ilk defa İstanbul’dan dışarı çıkıp ailemden çok uzağa gideceğim..
Merhaba. Aynısını yaşadım. Dr aynı zamanda perinatoloji uzmanı. Bebek kendi sesini dinlemiş oluyor strese sokuyormuş. O zaman risk e gerek yok. Benim 2 haftam dolmak üzere. 4 gün sonra randevu im var. 8 + da dinleyeceğim inşallah. Beklemek zordu.
Gerçekten çok zor başka doktora mı gitsem falan onu düşünüyodum ama bi hafta daha sabrediyimMerhaba. Aynısını yaşadım. Dr aynı zamanda perinatoloji uzmanı. Bebek kendi sesini dinlemiş oluyor strese sokuyormuş. O zaman risk e gerek yok. Benim 2 haftam dolmak üzere. 4 gün sonra randevu im var. 8 + da dinleyeceğim inşallah. Beklemek zordu
Sabah kalkar kalkmaz ac karnına sıcağa yakin su için, sonra zeytin yağı için 1 yemek kaşığı hemen olur inşallahAcilde bisey vermediler sadece su içbol dedi gonderdi saka gibi.. eve geldim dediklerinizi yaptim suya koydum bunu sabaha icicem.simdi de yiyorum ardina ilik suda icicem.daha yapamazsam beni vurun
Doktoruma yazmaya da utaniyorum artik 1 hftadir ishalimindem bikti zaten
Gülüyorum ama sinirlerim cok bozuk valla
Bende Antalya dayım ve doktor tavsiyesi arıyorumMerhaba size özel mesaj atmak istedim ama kapalıydı burdan sorayım dedim kusura bakmayın :) galiba Antalya'da tedavi görüyorsunuz acaba hangi hastane hangi doktor? memnun musunuz?
Ben transferden 3cu günde öğrendim ama her gün yapmak lazım yani koyulasiyor mu .Bu benim ovulasyon ve gebelik testiOvulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?
Benim de aynı yaptı geçen hafta sadece gösterdi kalbı bu hafta 7+4 çağırdı tekrarSelam kızlar size bişey sormak istiyorum.6+4 de doktor karından ultrasondan kalp atışını gördü ama bana dinletmedi.erken haftalarda bebeğe zarar verebiliyor dedi.öyle deyince bişey diyemedim tabi.ama şimdi iki hafta beklicem içim içimi yiyo sağlıklı mı acaba .normal mi sizce dinletmemesi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımBen normalde çok rahat bir insanım yaoralar da hastane olmaması buraya gidip gelmeyi düşünmek yordu galiba bu aralar beni
Ben pinpirikliyim. İste de özel hayatta da... Ömrümü bitiriyorum resmenBendee
Aynen canım ilk gebelik. kese görüldü şükürler olsun. senin nasılUmarım canım ilk gebelik mi