- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.081
Bebeğim de o civarlarda diğer damlayı sevmedi bende ocean aldım8300du en son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim de o civarlarda diğer damlayı sevmedi bende ocean aldım8300du en son
İnşallah sever benimki açıyor agizini direktBebeğim de o civarlarda diğer damlayı sevmedi bende ocean aldım
Isırıyor günde bir kez kanatıyor kesin napcaz bilmiyorum 7. Diş yoldaIsırıyor mu eğer ısırıyorsa geçiyor ama kızınca emmek istemezse zorlarsan ısırıyor.
Geçiyor geçiyor benimde kaniyordu. Hayır de ses tonun ciddi gerci agliyor o zamanda hahahIsırıyor günde bir kez kanatıyor kesin napcaz bilmiyorum 7. Diş yolda
İnadına ısırıyo hain evlatGeçiyor geçiyor benimde kaniyordu. Hayır de ses tonun ciddi gerci agliyor o zamanda hahah
Ben alıştırma suluğu denedim ondan çok su geliyodu öksürüyodu sonra avente geçtim 1 aydır ben tutuyorum oda rahatça içiyorBebeklere suyu nasıl veriyorsunuz hangi alıştırma bardağını kullanıyorsunuz biz philips avent almıştık ama yok onunla ya oynuyor içirmek istediğimde de çok gidiyor bir türlü su işini çözemedim sizler ne kullanıyorsunuz kendi içebilen bebek var mı
Bundan almistim ben damlatmiyo ama icmedi bizimki cay bardagiyla deniyim dedim baya icti oyle devam ediyorumBebeklere suyu nasıl veriyorsunuz hangi alıştırma bardağını kullanıyorsunuz biz philips avent almıştık ama yok onunla ya oynuyor içirmek istediğimde de çok gidiyor bir türlü su işini çözemedim sizler ne kullanıyorsunuz kendi içebilen bebek var mı
Aventin bardağı mı pipetli suluğu mu? Ben chicco bardak aldım sanırım emerek geliyor bunlarda yok içmedi. Alıştırma bardakları evet fazla akıtıyor her yer su. Normal bardakla veriyorumBen alıştırma suluğu denedim ondan çok su geliyodu öksürüyodu sonra avente geçtim 1 aydır ben tutuyorum oda rahatça içiyor
Benim de buna benzer chicco nun asla düzgün içemediBundan almistim ben damlatmiyo ama icmedi bizimki cay bardagiyla deniyim dedim baya icti oyle devam ediyorum
Normal suluk canımAventin bardağı mı pipetli suluğu mu? Ben chicco bardak aldım sanırım emerek geliyor bunlarda yok içmedi. Alıştırma bardakları evet fazla akıtıyor her yer su. Normal bardakla veriyorum
E bebekte su kolisinin içinde 2 tane su ağızlığı var. Onunla içiyor. 3 delikli. Avent lansinoh wee.. Ne aldıysak kabul etmedi. Bir tek bununla içiyorBebeklere suyu nasıl veriyorsunuz hangi alıştırma bardağını kullanıyorsunuz biz philips avent almıştık ama yok onunla ya oynuyor içirmek istediğimde de çok gidiyor bir türlü su işini çözemedim sizler ne kullanıyorsunuz kendi içebilen bebek var mı
Dışarda onu da kullanıyorum ben evet çok kullanışlıE bebekte su kolisinin içinde 2 tane su ağızlığı var. Onunla içiyor. 3 delikli. Avent lansinoh wee.. Ne aldıysak kabul etmedi. Bir tek bununla içiyor
Bezi mi değiştirsen acaba bizim baby turco böyle bi sorun yokKızlar sleepy natural kullanıyoruz 5 numara aldık geniş geniş olsun sıcakta daralıyor diye ama hava almıyor bezi sizler nasıl bir çözüm buldunuz poposu çok terliyor yavrumun sürekli ağlıyor sıcaktan
Biz de molfix 6 kullanıyoruz. Sürekli serin yerde tutmaya çalışıyorum. Çoğu zaman klimalı yerde. Sık değiştirip sürekli kremlerim.Yine de 10 gündür pişik var. Diş çıkarırken olur dediler, ne kadar doğru bilmiyorum. Ben de çözüm arıyorumKızlar sleepy natural kullanıyoruz 5 numara aldık geniş geniş olsun sıcakta daralıyor diye ama hava almıyor bezi sizler nasıl bir çözüm buldunuz poposu çok terliyor yavrumun sürekli ağlıyor sıcaktan
Canim philips avent suluk ve munchkin pipetli olani kullaniyoruz. Akitmiyorlar. Ama tabi oyun oynadigi zaman ustu basi su cunku agzindakileri cikariyor :)Bebeklere suyu nasıl veriyorsunuz hangi alıştırma bardağını kullanıyorsunuz biz philips avent almıştık ama yok onunla ya oynuyor içirmek istediğimde de çok gidiyor bir türlü su işini çözemedim sizler ne kullanıyorsunuz kendi içebilen bebek var mı
Canim doktoruna sordun mu? Bazi pudralae varmis bebeklere ozel, guvenli onlardan belki deneyebilirsin. Bir de mantara donusuyorsa yani artik derin bir kirmizilik oluyorsa mantar kremi verir doktor.Kızlar sleepy natural kullanıyoruz 5 numara aldık geniş geniş olsun sıcakta daralıyor diye ama hava almıyor bezi sizler nasıl bir çözüm buldunuz poposu çok terliyor yavrumun sürekli ağlıyor sıcaktan