- 20 Ocak 2015
- 9.265
- 12.995
- 40
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.261
Ya bugün hep ağladı ağlamada degil çığlık atarak ağlama yere koydum dönmedi bile ay ne gündü uyudu şimdiBizim çıktı ya Birtane hemen yanindakide çıkacak gibi duruyor oyuzden çok huysuz sürekli ağlıyor. Nasıl yapılıyor o canım
Evet kendi arabamızlaArabayla mi gideceksiniz? Hadi uçakla belki olur da arabaysa işiniz zor
Benim bebeğin de ağzı hep elinde diş çıkarıcak gibi duruyor karanfil zeytinyağı nasıl veriliyor diş için miBizim çıktı ya Birtane hemen yanindakide çıkacak gibi duruyor oyuzden çok huysuz sürekli ağlıyor. Nasıl yapılıyor o canım
Canım nasıl yapılıyor tarif verir misin diş etlerine sürülecek değil miKaranfil zeytinyagini denedim canim rahatlattı benim kızi daha patlayan yok ama keyfi yerine geldi
Uyku eğitimi denedim ama bebeğim çok ağladı ya kıyamadım.. Beceremedim diş dönemi birde.. gece 4 defa kalkıyor sabahta erken kalkıyor ama emmek için sonra yine uyuyorUyku eğitimi veren arkadaşlar nasıl gidiyor uykular tamamen düzene girdi mi gece uyanmaları nasıl bebişlerin
Bende yapamadım bu sıralar uyku sorunumuz var bazı günler çok sık uyanıyo bazen de 3 te falan kalkıp uyumuyor ağlamıyor da uyumak istemiyoUyku eğitimi denedim ama bebeğim çok ağladı ya kıyamadım.. Beceremedim diş dönemi birde.. gece 4 defa kalkıyor sabahta erken kalkıyor ama emmek için sonra yine uyuyor
Bilmiyorum ki bende ama bizim ara ara atesi çıkıyor oyle çok yüksek değil iştahsızlığı ve ishali hala devam ediyor ya eli ya da ayağı ağzında diş kasiyici aldım ona ama çokta oralı değil. Benim sürekli kucagimda diş dönemide alıştı oyuzdwn o uyumadan hiçbir şey yapamıyorum.swninkinde iştahsızlık be ishal var mıYa bugün hep ağladı ağlamada degil çığlık atarak ağlama yere koydum dönmedi bile ay ne gündü uyudu şimdidünde oğlumun sınıfıyla Piknik tarzı bişey yapıldı orda da durmadı. Bizimde bir dişin ucu cikti yanindaki duruyor bu dişler ikisi birden çıkmıyor muydu ya, ateşine baktik yok yemeği zor yaptım
Bende bilmiyorum canım tam tarifini . Benimkide öyleydi şuan bir dişi çıkmış oyuzden seninkide çıkarabilir bu aralarBenim bebeğin de ağzı hep elinde diş çıkarıcak gibi duruyor karanfil zeytinyağı nasıl veriliyor diş için mi
Bizde öyleyiz bazen gece 5 e kadar uyumuyor.Bende yapamadım bu sıralar uyku sorunumuz var bazı günler çok sık uyanıyo bazen de 3 te falan kalkıp uyumuyor ağlamıyor da uyumak istemiyo
Kendimi tek sanıyordum uyku gerilemesi mi diş mi anlamadımBizde öyleyiz bazen gece 5 e kadar uyumuyor.
Biz Atak haftasına girmişiz hala uyanık ve uyumamak için direniyor 3 saattir uyku muyku yok gözlerimden uyku akıyorKendimi tek sanıyordum uyku gerilemesi mi diş mi anlamadım
Kıyamam inşallah çabuk geçerBiz Atak haftasına girmişiz hala uyanık ve uyumamak için direniyor 3 saattir uyku muyku yok gözlerimden uyku akıyorEki Görüntüle 3261139
Nee bi de 28 gün diyor yandıkk. Benimki de 3bucuktan beri uyanık. Hiç konusmadım ısık acmadım yine de kendi kendlnr eğlendi. Yeni uyuyotAtağın 1. Ci günü oldu mu ıslak burunlu kızım şimdi saat 3
Benim ki de öyle bön bön bakıyor etrafa uyusa dahi 15 dk sonra uyanıyor geri uyutmaya çalışıyorumNee bi de 28 gün diyor yandıkk. Benimki de 3bucuktan beri uyanık. Hiç konusmadım ısık acmadım yine de kendi kendlnr eğlendi. Yeni uyuyot
Burda da sıçrama 5 diyor bu uygulamadan pek bişi anlamadımNee bi de 28 gün diyor yandıkk. Benimki de 3bucuktan beri uyanık. Hiç konusmadım ısık acmadım yine de kendi kendlnr eğlendi. Yeni uyuyot
Yaklaşık 10 11 karanfilin havanda döv kavanoza.koy üstü geçene kadar zeytinyağ bir gece dolapta beklesim cikar sür.buyuk oğluma çok yapardımC
Canım nasıl yapılıyor tarif verir misin diş etlerine sürülecek değil mi
Bizim de 4 buçuk 5 gibi uyandı kendi kendine beşikte oyalandı mızlanmaya başlayınca aldım şimdi emziriyorum uyur inşallahNee bi de 28 gün diyor yandıkk. Benimki de 3bucuktan beri uyanık. Hiç konusmadım ısık acmadım yine de kendi kendlnr eğlendi. Yeni uyuyot
Zaten meme reddi var ara ara oluyot sag memeyi almıyor zorluyorum. İshal derken çok sivi değil ama dün çok sık yaptı. Epeydir zorla emziriyorum. Bezlerinki çiş miktarı azaldı cok dolu oluyordu. çığlık atmayi öğrenmiş ama hep çığlık atti ağlamayla karışık. 5.30 da uyanıyor ya her gun akşam baygın yatıyorumBilmiyorum ki bende ama bizim ara ara atesi çıkıyor oyle çok yüksek değil iştahsızlığı ve ishali hala devam ediyor ya eli ya da ayağı ağzında diş kasiyici aldım ona ama çokta oralı değil. Benim sürekli kucagimda diş dönemide alıştı oyuzdwn o uyumadan hiçbir şey yapamıyorum.swninkinde iştahsızlık be ishal var mı