- 13 Aralık 2015
- 837
- 684
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba maalesef kimyasal gebelik olduSonucunu
sonucunuz ne oldu acaba
Çok teşekkür ederimuzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım.Rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsunEvet hayırlı olsun
Şu an ne durumdasınız acaba? Kaçıncı gün kaç oldu sizinle çok benzer durumum tedirginim9.cu gün benim 40 cikti canim düsükmü sana göre?
Gözün aydin degerin cok güzel nie takacak bisi ariyosun?
Cnm bn az önce geldim dr dan benimde rahimde sızı var ama hersey yolunda dedi Dr cok şükürRahimde sızı iğne batması yaşayan var mı? Bebek büyüdüğü için mı bu tür ağrılar oluyor
Kalp atısından sonra kontrole giden var mı aranızda?
Dün benim de ağrılarım oldu oturup kalkarken, yatarken sağa sola dönerken bile ağrıyordu tedirgin oldum nedir bu diye , bugün sabah kalktım sıfır ağrı bu sefer de acaba niye ağrılarım kayboldu diye tedirgin oldum değişik bir şeyRahimde sızı iğne batması yaşayan var mı? Bebek büyüdüğü için mı bu tür ağrılar oluyor
Bende doktoruma sordum anca mesaj attı bebek büyüdüğü için yerleştiği için rahimde bu tarz ağrısı normal olduğunu söylediDün benim de ağrılarım oldu oturup kalkarken, yatarken sağa sola dönerken bile ağrıyordu tedirgin oldum nedir bu diye , bugün sabah kalktım sıfır ağrı bu sefer de acaba niye ağrılarım kayboldu diye tedirgin oldum değişik bir şey
Normaldir merak etme. Dayanılmayacak kadar keskin bir ağrı ve eşlik eden kanama olmadığı sürece korkma.Bende doktoruma sordum anca mesaj attı bebek büyüdüğü için yerleştiği için rahimde bu tarz ağrısı normal olduğunu söyledi
Bende enfeksiyon da var idrar yollarında doktor ilaç vermişti bulamamıştım iyi ki hatırlattınız bende bakayım bugün kullanayımCnm bn az önce geldim dr dan benimde rahimde sızı var ama hersey yolunda dedi Dr cok şükür
Idrarda yanma koku vs varmi diye sordu bende dedim yok o zaman dedi olabilir birde benim dünden beri adet ağrısı gibi agrim var sordum onuda normal dedi benim dedim adet günüm geldi hani oda yapar dedi
Dayanılmayacak kadar kötü ağrı çok çok şükür ara ara gelip gidiyorNormaldir merak etme. Dayanılmayacak kadar keskin bir ağrı ve eşlik eden kanama olmadığı sürece korkma.
Suan 7+5 deyim cok sükür canim. Seninki nasil ilerliyorki?Şu an ne durumdasınız acaba? Kaçıncı gün kaç oldu sizinle çok benzer durumum tedirginim
Evet canim bendede oluyor büyüdügü icin normal dedi doktorumRahimde sızı iğne batması yaşayan var mı? Bebek büyüdüğü için mı bu tür ağrılar oluyor
İnşallah hepimiz sağlıkli şekilde alırız kucağımızaBende enfeksiyon da var idrar yollarında doktor ilaç vermişti bulamamıştım iyi ki hatırlattınız bende bakayım bugün kullanayım
Doktorum da bebek yerleştiği için çok normal olduğunu söyledi sağlıkla büyüsünler inşallah
Çok güzel çok sevindim canım..sağlıcakla büyümeye devam etsin inşallahKızlar günaydın ben bebişimi gördüm bugün herşey yolunda çok şükür büyümüşüz
Amin canım inşallahDayanılmayacak kadar kötü ağrı çok çok şükür ara ara gelip gidiyor
Sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Benim 13.günüm 230 du..çok iyi canım..inşallah güzel güzel yükselirhanımlar selamlar.benim bu gün transfer sonrası 12. Günüm ve test verdim .beta hcg değerim 234,64 .bu değer iyi bi değer değil mi
Benim hassasiyetim devam ediyor hala canımHamileler göğüsleriniz acıyor mu hala daha
Benim kaybolmuştu yavaştan geri gelmeye basladi 2 gündürHamileler göğüsleriniz acıyor mu hala daha