- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.221
Hangi meyveyi denetmişler alerjik tepki vermiş olabilirKızım ilk defa pişik oldu ıslak mendil bez değişmedim eşim ve görümcem meyve yalatmıș ondan osnraki gün başladı sırtına doğru çıkan kısım kızarıklık vardı ondan mı oldu anlamadık bu sabah da beline doğru olan yerde sivilceler var kızarıklık üstüde bu durumu yaşayan varmı
Bir defa kızarmıştı bezi büyük kullanıyorum sırtı ondan oldu diye düşündüm . Sudocremle geçtiKızım ilk defa pişik oldu ıslak mendil bez değişmedim eşim ve görümcem meyve yalatmıș ondan osnraki gün başladı sırtına doğru çıkan kısım kızarıklık vardı ondan mı oldu anlamadık bu sabah da beline doğru olan yerde sivilceler var kızarıklık üstüde bu durumu yaşayan varmı
Evet denedim ama yok illa gidecez kv arayıp durur gelin diye gitsek yardım eden de olmaz kv zaten yaşlı of iyice bunun stresine girdimO kadar yol . 2 yaş sendromlu ve bir ağlayan bebekle benim gözüm almadı annemlere bile gidemiyorum daha kısa. 24 saatte anca varırsın kocanı vazgeçir olmuyor mu
Hangi meyve vermişler ki benim kızın sırtı da mesela isilik gibi kızarıklık var ama bizim ki alerjisi varKızım ilk defa pişik oldu ıslak mendil bez değişmedim eşim ve görümcem meyve yalatmıș ondan osnraki gün başladı sırtına doğru çıkan kısım kızarıklık vardı ondan mı oldu anlamadık bu sabah da beline doğru olan yerde sivilceler var kızarıklık üstüde bu durumu yaşayan varmı
sudokrem hamazinc gibi cinko oksitli kremle gecer canım. Bi de gecene kadar ıslak mendille silsen de kurula sonrasındaKızım ilk defa pişik oldu ıslak mendil bez değişmedim eşim ve görümcem meyve yalatmıș ondan osnraki gün başladı sırtına doğru çıkan kısım kızarıklık vardı ondan mı oldu anlamadık bu sabah da beline doğru olan yerde sivilceler var kızarıklık üstüde bu durumu yaşayan varmı
Travazol krem de geçiriyor ama günde 1 yada iki kez sür üst üste sürme bi travazol bi sudocrem sür mesela bi akrabam çocuk doktorunun yanında çalışmıştı o söyledi 1 kere sürdüm hemen gözle görülür şekilde etki etti sağlık ocağındaki hemşireye sordum aynı şekilde kullanabilirsin dedi. Biz çok pişik olduk antibiyotik kullanmaktan ben yada kızım antibiyotik kullandığı zaman hemen pişik oluyor. Hamezing kullandım ama o çok etki etmemişti sudocrem de iyiKızım ilk defa pişik oldu ıslak mendil bez değişmedim eşim ve görümcem meyve yalatmıș ondan osnraki gün başladı sırtına doğru çıkan kısım kızarıklık vardı ondan mı oldu anlamadık bu sabah da beline doğru olan yerde sivilceler var kızarıklık üstüde bu durumu yaşayan varmı
Islak mendil kullanma bi süre pamuk kullan yada ıslak mendili yıka öyle kullan ve iyi kurulaKızım ilk defa pişik oldu ıslak mendil bez değişmedim eşim ve görümcem meyve yalatmıș ondan osnraki gün başladı sırtına doğru çıkan kısım kızarıklık vardı ondan mı oldu anlamadık bu sabah da beline doğru olan yerde sivilceler var kızarıklık üstüde bu durumu yaşayan varmı
karpuz kayısı ve muz dedilerHangi meyveyi denetmişler alerjik tepki vermiş olabilir
sudocrem işe yaramadı malesefBir defa kızarmıştı bezi büyük kullanıyorum sırtı ondan oldu diye düşündüm . Sudocremle geçti
ben hiç vermemiştim benim kiraz alerjim var büyük kızımın 2 yaşına kadar inek sütü alerjisivardı bunda korkumdan süt bile içmedim hiç kayısı karpuz muz dedilerHangi meyve vermişler ki benim kızın sırtı da mesela isilik gibi kızarıklık var ama bizim ki alerjisi var
hamazinc ve sudocrem var evde dünden beri gecmedisudokrem hamazinc gibi cinko oksitli kremle gecer canım. Bi de gecene kadar ıslak mendille silsen de kurula sonrasında
sudocrem hamazinc dönüşümlü surdüm hiç azalmadı malesefTravazol krem de geçiriyor ama günde 1 yada iki kez sür üst üste sürme bi travazol bi sudocrem sür mesela bi akrabam çocuk doktorunun yanında çalışmıştı o söyledi 1 kere sürdüm hemen gözle görülür şekilde etki etti sağlık ocağındaki hemşireye sordum aynı şekilde kullanabilirsin dedi. Biz çok pişik olduk antibiyotik kullanmaktan ben yada kızım antibiyotik kullandığı zaman hemen pişik oluyor. Hamezing kullandım ama o çok etki etmemişti sudocrem de iyi
Kayısı ve karpuz alerji yapmış olabilirben hiç vermemiştim benim kiraz alerjim var büyük kızımın 2 yaşına kadar inek sütü alerjisivardı bunda korkumdan süt bile içmedim hiç kayısı karpuz muz dediler
kurulama da yapayım inşallah cabuk gecer ya ben dayanamadım bakıncaIslak mendil kullanma bi süre pamuk kullan yada ıslak mendili yıka öyle kullan ve iyi kurula
ben korkumadan hiçbirşey vermemiştim 3 gün kuralı ile meyveleri en son verecektim bide zayıf iştahı açılsın dedik diyorlarKayısı ve karpuz alerji yapmış olabilir
Gündüz hiç sorunsuz 3 defa 1,5 er saat uyuyor . Gecede 3 defa uyanıyor. Akşam 8 sabah 7 arasUyku eğitimi veren arkadaşlar nasıl gidiyor uykular tamamen düzene girdi mi gece uyanmaları nasıl bebişlerin
İnşallah çabuk geçer bebeğimin kanamıştı hatta çok kötü oluyokurulama da yapayım inşallah cabuk gecer ya ben dayanamadım bakınca
Artık beşiğe koyunca hemen uyuyor mu ağlamadanGündüz hiç sorunsuz 3 defa 1,5 er saat uyuyor . Gecede 3 defa uyanıyor. Akşam 8 sabah 7 aras