- 15 Ekim 2007
- 1.854
- 1.970
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.561
Evolvia verdi bize doktor alerji maması ama içmediBebişti misafirdi giremedim buraya.. bu sürede süt arttırımı için doktorun verdiği ilacı kullandım ama ne çare memeler foss mama tavsiyesi istedim süt alerjimiz olduğu için doktor neocate önerdi fakat internette kokusunun çok kötü olduğu yazıyor. Bebeği alerjik olupta mama kullanan var mı bir de hem mama hem meme olarak ne kadar veriyorsunuz bebişlerinize..
Biz bebeğimizi oturtmaya başladık o da epey keyif alıyor fakat oturarak kakasını daha mı kolay yapıyor ne hemenbu seferde sırtlara kadar günde 2-3 gez üst baş gidiyor. Acaba ben mi bezi bağlayamıyorum yoksa bez mi küçük (Sleepy 4 numara) yoksa normal mi
Banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz kendiniz yaptırabiliyor musunuz? Küvette, filede nasıl yapıyorsunuz..
Biz de 4 ay 17 günlük olduk artık atak falan değil rutin oldu gündüz 20 dk uyuyor uyanıkken asla yalnız kalmak istemiyor siyam ikizi olduk.
Alerji yapan besin arttırıyor bez sayısını.. tarhana falan dikkat et ben bilmeden yemiştim sonradan aklıma geldi..Ben erken sevinmişim hala 7 bez ve kan devam ediyor bugün de gördüm ama ne yapıyor bir fikrim yok artık kaka hala mukuslu ama pütür var tam ishal değil, bizde mama kullanmıyoruz sütüm direniyor ama ne yiyeceğim de süt yapacakyarın şu deri testini olsun bakalım doktor ne diyecek onu bekliyorum, ben banyoyu hala eşimle filede yaptırıyorum
Günde 2 3 kez 90 veya 120 içiyor
Hımm bakalım bu akşam deneyeceğim mamayı.. iyi bari bir tek ben değilmiş kocayı bekleyenEvolvia verdi bize doktor alerji maması ama içmedibende hala kendim yukayamıyorum filede eşimle . Bizim de 4 numara bağlıyorsundur ya 599 defa bağladın neticede kakası tazyikli demek
Şöyle diyim benim bazen öyle sıçıyorduki ben kesip atıyordum atletiTeşekkürlermemeden sonra mı veriyorsunuz peki
Hımm bakalım bu akşam deneyeceğim mamayı.. iyi bari bir tek ben değilmiş kocayı bekleyenoff nasıl tazyik hemde bezle birlikte üst değiştirmek ve çamaşır yıkamaktan bezdim
Alerji yapan besin arttırıyor bez sayısını.. tarhana falan dikkat et ben bilmeden yemiştim sonradan aklıma geldi..
Hadi bakalım ne çıkacak biz de ailemin yanına gideceğiz o yüzden 5. Ay kontrolüne yarın gideceğiz..
Biz de filede yaptırıyorduk ama akşamları onu beklemekten sıkıldım
Solgar kullanıyordum şimdi korkuyorum o da mı sıkıntı acaba diye yediğim her şey düşündürür oldu, insanın canını sıkan bunlardan bazıları zararsız ama bilemeyince boşuna yiyemediğin ile kalıp çocuk da hala aynı sıkıntıları çekiyor olması, bugün daha da arttı bez sayısı dün yediğim de makarna bu kez gluten mi acaba diyorum inşallah dokyor yarın net bir süreç çizerAh ya bende süt ürünü tüketemiyorum. Süt yapan damlalardan mı alsan acaba
Anaa benim bez sayısı fazla ama içerik az bak hiç böyle olmuyor bariŞöyle diyim benim bazen öyle sıçıyorduki ben kesip atıyordum atleti
Yok yok bu iyi gerçekten tarifleri falanda güzel.ben tam uymadan 2 küsür verdim.öğünleri paylaşmak falan çok motive ediyo.ben burda bi diyetisyene gidicem diye bıraktım .bırakmasaydım keşke devam eden arkadaşım veriyo ben kilo alıyorumÇok sevindim kilo verdiniz mi peki süt artar gibi geldi biz yarin başlıyoruz. Ben önce biriyle başladım diyetisyen bile değilmiş hep aynı listeler herkese sütüm kesildi bıraktım. Şikayet varda bir sürü şikayet vardi. Tesadüfen sponsorlu reklam geldi baktım bir arkadaşım takip ediyor sordum, tanıdığıymis listeyi verince anladım fayda edecek gibi
Peki sadece ağlarsa mi alıp sakinlestiriyoruz , benim ki ağlamıyor ama bağırıyor , mizirdaniyor kuvvetlice , alıp sakinleştirmeli miyim yoksa gerçek ağlamayı mi bekleyeyim ?Yatır kaldır yöntemi evet. Benim de aynı 45 dk uyuyordu ve sık arkalıklarla . Sebebi uyuturken verdiğimiz destek emzirme sallama bebek arada uyandığında olmadığı için uyanıyormuş. Çok yorgun olup hep esniyordu . Şu an gündüz 2 defa 2 şer saat uyuyor . Mesela az önce kucağımda şarkı söyledim yatırdım 5 dk mızmızlandı ve uyudu
Evet normalden Fazla ağlarsa yani önce 3 dk ağlayınca sonra 5 sonra 7 dk sonra alabilirsin kucağına . Benimkide bağırıyor bağırmasında sorun yok şöyle senin onu uyutmanı istiyor öyle yatarak uyumayı bilmediği için de bağırıyor . ( bu şekilde açıklama bulmuştum ) ilk gün yani 24 saat çelik gibi bir iradeye sahip olursanız devamı daha az ağlıyor dediğim gibi bugün hiç ağlamadı mesela .Peki sadece ağlarsa mi alıp sakinlestiriyoruz , benim ki ağlamıyor ama bağırıyor , mizirdaniyor kuvvetlice , alıp sakinleştirmeli miyim yoksa gerçek ağlamayı mi bekleyeyim ?
Yanı hayır bu durumda almana gerek yok biliyorum zor ama benim çocuğum normalde ağladığından daha az ağlıyor artık çocuklar disiplin istiyor bizim onlara öğretmemiz lazım hiçbir şey bilmiyorlarPeki sadece ağlarsa mi alıp sakinlestiriyoruz , benim ki ağlamıyor ama bağırıyor , mizirdaniyor kuvvetlice , alıp sakinleştirmeli miyim yoksa gerçek ağlamayı mi bekleyeyim ?
Çok sağol canım. Peki emzik verebilir miyiz ?Evet normalden Fazla ağlarsa yani önce 3 dk ağlayınca sonra 5 sonra 7 dk sonra alabilirsin kucağına . Benimkide bağırıyor bağırmasında sorun yok şöyle senin onu uyutmanı istiyor öyle yatarak uyumayı bilmediği için de bağırıyor . ( bu şekilde açıklama bulmuştum ) ilk gün yani 24 saat çelik gibi bir iradeye sahip olursanız devamı daha az ağlıyor dediğim gibi bugün hiç ağlamadı mesela .
AyBen erken sevinmişim hala 7 bez ve kan devam ediyor bugün de gördüm ama ne yapıyor bir fikrim yok artık kaka hala mukuslu ama pütür var tam ishal değil, bizde mama kullanmıyoruz sütüm direniyor ama ne yiyeceğim de süt yapacakyarın şu deri testini olsun bakalım doktor ne diyecek onu bekliyorum, ben banyoyu hala eşimle filede yaptırıyorum
Yanı hayır bu durumda almana gerek yok biliyorum zor ama benim çocuğum normalde ağladığından daha az ağlıyor artık çocuklar disiplin istiyor bizim onlara öğretmemiz lazım hiçbir şey bilmiyorlar
ne güzel gündüz uykuları için bende denicem kaç aylık bebeğinizYatır kaldır yöntemi evet. Benim de aynı 45 dk uyuyordu ve sık arkalıklarla . Sebebi uyuturken verdiğimiz destek emzirme sallama bebek arada uyandığında olmadığı için uyanıyormuş. Çok yorgun olup hep esniyordu . Şu an gündüz 2 defa 2 şer saat uyuyor . Mesela az önce kucağımda şarkı söyledim yatırdım 5 dk mızmızlandı ve uyudu
Yatır kaldır yöntemi evet. Benim de aynı 45 dk uyuyordu ve sık arkalıklarla . Sebebi uyuturken verdiğimiz destek emzirme sallama bebek arada uyandığında olmadığı için uyanıyormuş. Çok yorgun olup hep esniyordu . Şu an gündüz 2 defa 2 şer saat uyuyor . Mesela az önce kucağımda şarkı söyledim yatırdım 5 dk mızmızlandı ve uyudu
Ya bende vermek istiyorum bu uyku eğitimini ama daha erkenmiş gibi de geliyo .çok kararsızımYanı hayır bu durumda almana gerek yok biliyorum zor ama benim çocuğum normalde ağladığından daha az ağlıyor artık çocuklar disiplin istiyor bizim onlara öğretmemiz lazım hiçbir şey bilmiyorlar
Bizim de 4 ay 12 günlük. Ben Molfix 5 numara kullanıyorum, kendi kilosundan bir numara büyük bez, daha rahat oluyor. Kaka çıkmıyor.Bebişti misafirdi giremedim buraya.. bu sürede süt arttırımı için doktorun verdiği ilacı kullandım ama ne çare memeler foss mama tavsiyesi istedim süt alerjimiz olduğu için doktor neocate önerdi fakat internette kokusunun çok kötü olduğu yazıyor. Bebeği alerjik olupta mama kullanan var mı bir de hem mama hem meme olarak ne kadar veriyorsunuz bebişlerinize..
Biz bebeğimizi oturtmaya başladık o da epey keyif alıyor fakat oturarak kakasını daha mı kolay yapıyor ne hemenbu seferde sırtlara kadar günde 2-3 gez üst baş gidiyor. Acaba ben mi bezi bağlayamıyorum yoksa bez mi küçük (Sleepy 4 numara) yoksa normal mi
Banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz kendiniz yaptırabiliyor musunuz? Küvette, filede nasıl yapıyorsunuz..
Biz de 4 ay 17 günlük olduk artık atak falan değil rutin oldu gündüz 20 dk uyuyor uyanıkken asla yalnız kalmak istemiyor siyam ikizi olduk.
Biraz araştırınca en iyi eğitimin 3-4 aylıkken verildiğini diyorlar . 7. Ayda da çok olumlu sonuçlar alanlar var önemli olan annenin hazır hissetmesiYa bende vermek istiyorum bu uyku eğitimini ama daha erkenmiş gibi de geliyo .çok kararsızım
Tam 4,5 dediğim gibi biraz süreç biraz irade yanş benim oğlum olduysa herkese olur gibi geliyor bilmiyorum ben hiç uyumuyordumne güzel gündüz uykuları için bende denicem kaç aylık bebeğiniz
Verme emzik hiçbir destek vermemelisin o kendi uyuyacak. Uyanınca emzik düşmüş olursa uyanır . en fazla pişpişnve bir uyku arkadaşı peluş olabilir . Valla 25 dk çok iyi ben ilk gün 40artı 20 dk.sizin bebek ne kadarlık 4 aylık gibiyse işte bu aylarda çocuklar eğitime yatkın oluyor . Dediğim gibi ben şu kitaptan aldığım bilgiler - yeni annelere mucize çözümler - tracy hogg birde uyku rutinini unutma tavsiyem 5 dk bile olsa loş oda kucakta şarkı kitap gibi .Eki Görüntüle 3252276
İlk deneme , yatağa koyduktan 25 dakika sonra uyudu . Ama son anda emzik tıktım ağzına kolunu emiyor diye, 1 dk sonra emzik ağzında gevşek sallanıyordu ,çıkardım . Bilmiyorum doğru mu yaptım . Emzik de hiç vermesem mi ? Zaten geçen ay almaya başladı emziği sadece uyuyacagi zaman veriyorum