2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evolvia verdi bize doktor alerji maması ama içmedi bende hala kendim yukayamıyorum filede eşimle . Bizim de 4 numara bağlıyorsundur ya 599 defa bağladın neticede kakası tazyikli demek

Alerji yapan besin arttırıyor bez sayısını.. tarhana falan dikkat et ben bilmeden yemiştim sonradan aklıma geldi..
Hadi bakalım ne çıkacak biz de ailemin yanına gideceğiz o yüzden 5. Ay kontrolüne yarın gideceğiz..
Biz de filede yaptırıyorduk ama akşamları onu beklemekten sıkıldım

Günde 2 3 kez 90 veya 120 içiyor

Teşekkürler memeden sonra mı veriyorsunuz peki

Evolvia verdi bize doktor alerji maması ama içmedi bende hala kendim yukayamıyorum filede eşimle . Bizim de 4 numara bağlıyorsundur ya 599 defa bağladın neticede kakası tazyikli demek
Hımm bakalım bu akşam deneyeceğim mamayı.. iyi bari bir tek ben değilmiş kocayı bekleyen off nasıl tazyik hemde bezle birlikte üst değiştirmek ve çamaşır yıkamaktan bezdim

Şöyle diyim benim bazen öyle sıçıyorduki ben kesip atıyordum atleti

Ah ya bende süt ürünü tüketemiyorum. Süt yapan damlalardan mı alsan acaba
Solgar kullanıyordum şimdi korkuyorum o da mı sıkıntı acaba diye yediğim her şey düşündürür oldu, insanın canını sıkan bunlardan bazıları zararsız ama bilemeyince boşuna yiyemediğin ile kalıp çocuk da hala aynı sıkıntıları çekiyor olması, bugün daha da arttı bez sayısı dün yediğim de makarna bu kez gluten mi acaba diyorum inşallah dokyor yarın net bir süreç çizer

Yok yok bu iyi gerçekten tarifleri falanda güzel.ben tam uymadan 2 küsür verdim.öğünleri paylaşmak falan çok motive ediyo.ben burda bi diyetisyene gidicem diye bıraktım .bırakmasaydım keşke devam eden arkadaşım veriyo ben kilo alıyorum tariflerde genelde süt artırıcı şeyleri kullanıyo tahin falan o da iyi

Peki sadece ağlarsa mi alıp sakinlestiriyoruz , benim ki ağlamıyor ama bağırıyor , mizirdaniyor kuvvetlice , alıp sakinleştirmeli miyim yoksa gerçek ağlamayı mi bekleyeyim ?

Peki sadece ağlarsa mi alıp sakinlestiriyoruz , benim ki ağlamıyor ama bağırıyor , mizirdaniyor kuvvetlice , alıp sakinleştirmeli miyim yoksa gerçek ağlamayı mi bekleyeyim ?
Evet normalden Fazla ağlarsa yani önce 3 dk ağlayınca sonra 5 sonra 7 dk sonra alabilirsin kucağına . Benimkide bağırıyor bağırmasında sorun yok şöyle senin onu uyutmanı istiyor öyle yatarak uyumayı bilmediği için de bağırıyor . ( bu şekilde açıklama bulmuştum ) ilk gün yani 24 saat çelik gibi bir iradeye sahip olursanız devamı daha az ağlıyor dediğim gibi bugün hiç ağlamadı mesela .

Eklentiler

• IMG_9206.png
    175,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_9205.png
    170,9 KB · Görüntüleme: 49
Yanı hayır bu durumda almana gerek yok biliyorum zor ama benim çocuğum normalde ağladığından daha az ağlıyor artık çocuklar disiplin istiyor bizim onlara öğretmemiz lazım hiçbir şey bilmiyorlar

Çok sağol canım. Peki emzik verebilir miyiz ?

Ay Ha-ri benim kızda 10 gundur gunde 3.4 defa yapıyor normalde 4.5 günde bir yapan çocuktu 10 gün önce götürdüm ilac verdi düzelmedi bugun yine götürdüm doktor normal dedi 2 ay bile devam edebilir herkes bu ishalden kırılıyor dedi sadce probiyotik verdi ne yapacağımı bilemiyorum su gibi geliyor ishali dedim normal dedi bana böyle devam ederse kiloda almaz bu çocuk

Yanı hayır bu durumda almana gerek yok biliyorum zor ama benim çocuğum normalde ağladığından daha az ağlıyor artık çocuklar disiplin istiyor bizim onlara öğretmemiz lazım hiçbir şey bilmiyorlar

İlk deneme , yatağa koyduktan 25 dakika sonra uyudu . Ama son anda emzik tıktım ağzına kolunu emiyor diye, 1 dk sonra emzik ağzında gevşek sallanıyordu ,çıkardım . Bilmiyorum doğru mu yaptım . Emzik de hiç vermesem mi ? Zaten geçen ay almaya başladı emziği sadece uyuyacagi zaman veriyorum

ne güzel gündüz uykuları için bende denicem kaç aylık bebeğiniz

Ya bende vermek istiyorum bu uyku eğitimini ama daha erkenmiş gibi de geliyo .çok kararsızım

Bizim de 4 ay 12 günlük. Ben Molfix 5 numara kullanıyorum, kendi kilosundan bir numara büyük bez, daha rahat oluyor. Kaka çıkmıyor.
Banyoyu da, kendi kuvvetine battaniye serip yatırıyorum. Vücudunun ön tarafı yıkandıktan sonra elime alıp elimde yıkıyorum. Ama ağırlaştı bir kişi yardım ediyor saçlarını yıkıyor.

Alerji doktoruna bugün gittik, balık ve tavuk yedikten sonra kakada kan geldiğini söyledim. Haftaya tekrar deneyeceğiz bir gün tavuk ertesi gün kakayi ve cildi gozlemleyecegiz. Kan gelmezse sonraki gün tekrar deneyecegiz. Kan gelirse o gıdayı keseceğiz. Bugün badem de yedim. Yarın gözlemleyerek devam edeceğim. Sırayla ceviz, balık, tavuk eti, dana eti, peynirli poğaça, Haziran ortasi gibi de tereyagsiz yoğurt çorbası. Şimdilik yumurtanın ve susamın zamanı belli değil.

Verme emzik hiçbir destek vermemelisin o kendi uyuyacak. Uyanınca emzik düşmüş olursa uyanır . en fazla pişpişnve bir uyku arkadaşı peluş olabilir . Valla 25 dk çok iyi ben ilk gün 40artı 20 dk.sizin bebek ne kadarlık 4 aylık gibiyse işte bu aylarda çocuklar eğitime yatkın oluyor . Dediğim gibi ben şu kitaptan aldığım bilgiler - yeni annelere mucize çözümler - tracy hogg birde uyku rutinini unutma tavsiyem 5 dk bile olsa loş oda kucakta şarkı kitap gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…