- 19 Ekim 2019
- 246
- 419
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.581
Tamam emziği de atıyoruz o zaman . Ben de bu yöntemi internetten arastiriyordum son zamanlarda , senin mesajlarını görünce cesaret geldi. Kitabı e-kitap şeklinde aradım ama bulamadım , Meksika'da yım burda ancak İspanyolca sini alabilirim ama yeterince anlayabilecegimi sanmıyorum .Benim kızım 2 gün sonra 5 aylık olacak , sanırım tam zamanı . Kolay da bir bebek sayılır , ağlama vs huyu pek yok .ama şu 4 ay uyku gerilemesi beni resmen deldi geçti. Öncesinde 11-12 saatlik gece uykusunda 1 ,maksimum 2 kere uyanirdi. Şimdi sayamiyorum bile , yarım saat ,1 saat , 2 saat , karışık milyon kere uyanıyor . tükenmiş hissediyorum.Verme emzik hiçbir destek vermemelisin o kendi uyuyacak. Uyanınca emzik düşmüş olursa uyanır . en fazla pişpişnve bir uyku arkadaşı peluş olabilir . Valla 25 dk çok iyi ben ilk gün 40artı 20 dk.sizin bebek ne kadarlık 4 aylık gibiyse işte bu aylarda çocuklar eğitime yatkın oluyor . Dediğim gibi ben şu kitaptan aldığım bilgiler - yeni annelere mucize çözümler - tracy hogg birde uyku rutinini unutma tavsiyem 5 dk bile olsa loş oda kucakta şarkı kitap gibi .