- 9 Aralık 2021
- 866
- 803
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.261
Yok canım götürmedim acilde kan alırlar diye gitmek istemedim salı çocuk doktoruna götürücem mahvetti beni 1 e kadar nesi var anlamadım mama için kucagima yatriyorum çığlık çığlığa ağlıyor ne yapacağımı şaşırdımN’aptınız götürdünüz mü benim oğlanda neredeyse aynı
Dısardaysak bebek arabasında uyuyor ama evde genellikle ayağımda sallıyorum.Arkadaşlar şimdi benim oğlan 4,5 aylık uyutamıyorum delircem. Uykusu geliyor gözünü ovuşturuyor kucağımda sallıyorum ağla ağla içi çıkıyor pes ediyorum. Öncesinde bebek arabasında uyutuyordum artık orda da uyumuyor . Sinirim çok bozuldu. Siz nasıl uyutuyorsunuz. Bu arada gecede 2 saatte bi uyanıyor meme emmeden uyumuyor . E emince gaz oluyor delircem
Emzirirken uyuyor, uyumadığı zaman babasına veriyorum omzunda gezdiriyor yine uyumazsa meme deniyorum almazsa bi defa daha babası alıyor, balkona çıkarıyoruz, arabaların ışıklarını izliyor, ben de ninnisini söylüyorum. 10 15 dk sonra uyumuş oluyor. Yatırınca geri kalkıyor bu defa uykulu emiyor uyuyakalıyor yatırıyorum. Uyutma süresi 1 ya da 1.5 saat sürüyor. Bir kaç kere 4 5 kesintisiz uyudu. Normalimiz gece 2, 3 saatte bi kalkıp meme alıp yatması.Arkadaşlar şimdi benim oğlan 4,5 aylık uyutamıyorum delircem. Uykusu geliyor gözünü ovuşturuyor kucağımda sallıyorum ağla ağla içi çıkıyor pes ediyorum. Öncesinde bebek arabasında uyutuyordum artık orda da uyumuyor . Sinirim çok bozuldu. Siz nasıl uyutuyorsunuz. Bu arada gecede 2 saatte bi uyanıyor meme emmeden uyumuyor . E emince gaz oluyor delircem
Ben 3.ayında 3 defa 60 cm veriyordum.Doktor 3.ay kontrolünde 90 a çıkar dedi.Şuan 3 ay 20 günlük 3 defa 90cc veriyorum.Ama memelerim çok boşaldı.Önceden geceleri dolardı şimdi baya fos.Zaten gündüz her sese baktığı için çok az emiyor.Doyduğundan şüpheliyim yaniMeme artı Mama olarak ilerleyen kızlar.. Günde kaç defa kaç cc mama veriyorsunuz..
Ben ayağımda sallamak istemedim şimdi de o sallanmak istemiyorDısardaysak bebek arabasında uyuyor ama evde genellikle ayağımda sallıyorum.
Benim de uyutma sürem bu civarda anormal değil mi ya bide ağlıyor bu süreçte yatağa koyup ninni söyleyin uyusun diyor pedagoglar nerde bu bebeklerEmzirirken uyuyor, uyumadığı zaman babasına veriyorum omzunda gezdiriyor yine uyumazsa meme deniyorum almazsa bi defa daha babası alıyor, balkona çıkarıyoruz, arabaların ışıklarını izliyor, ben de ninnisini söylüyorum. 10 15 dk sonra uyumuş oluyor. Yatırınca geri kalkıyor bu defa uykulu emiyor uyuyakalıyor yatırıyorum. Uyutma süresi 1 ya da 1.5 saat sürüyor. Bir kaç kere 4 5 kesintisiz uyudu. Normalimiz gece 2, 3 saatte bi kalkıp meme alıp yatması.
Benim kızımda 3. Ayda çok az kilo aldı hatta baya yavaşladı kilo alımı, çişli bez sayısıda azaldı mamaya başladım.. bende günde 3 defa 90 cc veriyorum..fazlasını içemiyor çünkü.. benimde sütüm azaldı gibi, yada sulu fayda etmiyor bilmiyorum.. bi süre mama meme birlikte ilerlicemBen 3.ayında 3 defa 60 cm veriyordum.Doktor 3.ay kontrolünde 90 a çıkar dedi.Şuan 3 ay 20 günlük 3 defa 90cc veriyorum.Ama memelerim çok boşaldı.Önceden geceleri dolardı şimdi baya fos.Zaten gündüz her sese baktığı için çok az emiyor.Doyduğundan şüpheliyim yani
Uyanmak üzereyken emziriyorum memede daha uzun kalıyor böyle.belki bu şekilde sen de daha etkili emzirebilirsinBenim kızımda 3. Ayda çok az kilo aldı hatta baya yavaşladı kilo alımı, çişli bez sayısıda azaldı mamaya başladım.. bende günde 3 defa 90 cc veriyorum..fazlasını içemiyor çünkü.. benimde sütüm azaldı gibi, yada sulu fayda etmiyor bilmiyorum.. bi süre mama meme birlikte ilerlicem
Günde 4 yada 5 kez 90 veriyorumMeme artı Mama olarak ilerleyen kızlar.. Günde kaç defa kaç cc mama veriyorsunuz..
Ben işe başlayacağımdan babanne için kolaylık olsun diye alıstırdık. Zira oglum çarşafta bile sallanmıstı cook zorduBen ayağımda sallamak istemedim şimdi de o sallanmak istemiyor
Canim Allah kalbine ferahlık versin. İnşallah uzun süre emzirirsin. Hamilelik döneminde olmuş muydu? İlaçsız terapi vs acaba fayda eder mi?Kızlar dua edin banapanik atak cok yokluyor beni hafta ici doktora gidecegim ilac kullanmak hem istiyorum hem istemiyorum. Baslasak memeyi keselim diyecek 6 aya giris yapacagiz yavastan ama ben daha emziririm diye dusunuyordum nasip olacak mi ki ??
İlk 3 ay durmadan ağladı. Cok gazlıydı. Şimdi bu haline şükrediyorum. Burda gece uyumuyor diye yazanlar var. En azından 2 3 saatte bir emip uyuyor. Gerçi süt bol değil gibi. O yüzden erken uyanıyor sanırım. Eskiden çok içiyor diye fazlasını kusardı. Biberon almadığı için gece başka şansım yok, emmezse uyumaz da. Yani buna şükürBenim de uyutma sürem bu civarda anormal değil mi ya bide ağlıyor bu süreçte yatağa koyup ninni söyleyin uyusun diyor pedagoglar nerde bu bebekler
2 yada 3 kez 120 cc içiyor Perşembe 4 aylık olucazMeme artı Mama olarak ilerleyen kızlar.. Günde kaç defa kaç cc mama veriyorsunuz..
Meme de emiyor dimi, ne sıklıkla meme de pekiGünde 4 yada 5 kez 90 veriyorum
Ben işe başlayacağımdan babanne için kolaylık olsun diye alıstırdık. Zira oglum çarşafta bile sallanmıstı cook zordu
Benimki o kadar çok içemiyo kalıyor hep.. 3 defa 90 cc yapıyordum ama 4 e çıkarıcam2 yada 3 kez 120 cc içiyor Perşembe 4 aylık olucaz
Emiyor. Saat tutmuyorum ama bir uyku döngüsünde ikisini de emzirip mama veriyorum. Gündüz ortalama boyle oluyor. Gece sadece emziriyorum bazen 2 saat bazen saat bası bazen 3 saatte uyanıyor.Meme de emiyor dimi, ne sıklıkla meme de peki
Benimki o kadar çok içemiyo kalıyor hep.. 3 defa 90 cc yapıyordum ama 4 e çıkarıcam
Evet şükür yinede kendi huzurları için biraz fazla uyusalarİlk 3 ay durmadan ağladı. Cok gazlıydı. Şimdi bu haline şükrediyorum. Burda gece uyumuyor diye yazanlar var. En azından 2 3 saatte bir emip uyuyor. Gerçi süt bol değil gibi. O yüzden erken uyanıyor sanırım. Eskiden çok içiyor diye fazlasını kusardı. Biberon almadığı için gece başka şansım yok, emmezse uyumaz da. Yani buna şükür
Hangi aşıyı olmuştu bende iyice unutmuşum bizim aşı 30mayista. Yarın sünnet oalcak . Poposuna baktı mi doktor catlak vs var mi diye?Bir aşı dönemi daha ateş ile geçiyor hadi bakalım demekki bizim çocuk aşıları böyle geçirecek
Aşı 38 üzerine çıkarmaz demişti dr. Yani calpol ile geçer inşallah korkma. Geçmiş olsun.Bir aşı dönemi daha ateş ile geçiyor hadi bakalım demekki bizim çocuk aşıları böyle geçirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?