- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.861
Bu mevsim zaten tam hasta olmalık ilk ben oldum zaten benden bulaştı sanırımBurnunu sürekli temizledim serum fizyolojik ve aspiratörle. Ama sabahları hala bi tıkanıp öksürme oluyor. Abisi de öyleydi bu mevsimlerde hala öyle. Alerjik sanırım
Soğuk algınlıgı gibi olmus o zaman cıkardı canım merak etme. Bi de eminim bakıyorsundur ama terlemeye başladılar artık. Uykudan kalkınca falan sırtına bakarak olBu mevsim zaten tam hasta olmalık ilk ben oldum zaten benden bulaştı sanırımkan tahlili almadı idrar aldı ama bişey çıkmadı galiba enfeksiyon olsa idrarda da çıkar mıydı Allah korusun inşallah enfeksiyon yoktur
İsmi neydi ki.yarin gideceğiz doktoraAynen bizde damla kullanınca bi hafta da tamamen temizlenmişti
Üzülme gerekse yapacak bişey yok. Bende tomografiye soktum 15sn ama içim gidiyor ama yapacak bişey olmuyor bazendeFlagyl diye bir antibiyotik hiç içim istemese de yine antibiyotik işine girdik 4 aylık bile değil çocuk bu ikinci antibiyotik kullanışıbu 2 yaşına gelen çocuklara bile biz hiç vermedik diyenler nasıl yaptı acaba
İdrarda olan idrar tahliliyle cikar. Oğlum 2aylikken ateşlendi kan ve idrar tahlili yapildi.crp hafif yüksekti ama vermedi. Enfeksiyon değeri cok değil viral enfeksiyondur dedi. Ateş mi var?Bu mevsim zaten tam hasta olmalık ilk ben oldum zaten benden bulaştı sanırımkan tahlili almadı idrar aldı ama bişey çıkmadı galiba enfeksiyon olsa idrarda da çıkar mıydı Allah korusun inşallah enfeksiyon yoktur
Evet dün de hastaneye giderken hava çok sıcaktı arabada terledi daha önce solunum yolu enfeksiyonu olduğu için çok korkuyorum aynısı olur diyeSoğuk algınlıgı gibi olmus o zaman cıkardı canım merak etme. Bi de eminim bakıyorsundur ama terlemeye başladılar artık. Uykudan kalkınca falan sırtına bakarak ol
Ateş yok canım sabahları burnu tıkalı oluyo açmaya çalışıyorum dün gece öksürmeye başladıİdrarda olan idrar tahliliyle cikar. Oğlum 2aylikken ateşlendi kan ve idrar tahlili yapildi.crp hafif yüksekti ama vermedi. Enfeksiyon değeri cok değil viral enfeksiyondur dedi. Ateş mi var?
Korkma canım sen sürekli burnunu acık tut geçer inşsllahEvet dün de hastaneye giderken hava çok sıcaktı arabada terledi daha önce solunum yolu enfeksiyonu olduğu için çok korkuyorum aynısı olur diye
Ateş yoksa korkma burnunu açık tutmaya bakin. Benim oğlumda gece üstünü açmış çorabı çıkarmış birini gece emzirmeye kalkınca. Buz gibiydi eli ayağı sabah burnuda tikanikti bu mevsim geçişi böyleAteş yok canım sabahları burnu tıkalı oluyo açmaya çalışıyorum dün gece öksürmeye başladı
Korkma canım sen sürekli burnunu acık tut geçer inşsllah
Sağolun kızlar inşallah çabuk geçerAteş yoksa korkma burnunu açık tutmaya bakin. Benim oğlumda gece üstünü açmış çorabı çıkarmış birini gece emzirmeye kalkınca. Buz gibiydi eli ayağı sabah burnuda tikanikti bu mevsim geçişi böyle
Az önce özelde amipi doğrulamak için verdiğimiz ikinci tahlil sonucu çıktı amip antijen negatif yani yokmuş ama antibiyotik devam çünkü ilk tahlilde lökosit vardı onun için ve diyet işi garanti oldu ishal galiba alerjidenÜzülme gerekse yapacak bişey yok. Bende tomografiye soktum 15sn ama içim gidiyor ama yapacak bişey olmuyor bazende
Bizimde burda sular kirli diye, hazır su ile yıkıyoruz doğduğundan beriBade bu hafta yok bence bende randevu bulamadım kumlucada yasemine gittim orda da onu çok beğeniyorum nedense, amip için yarın net belli olacak avcıoğluna test yaptırdık bakalım ama bence sen garantiye al artık suyunu şebeke suyundan kullanma kaynatmadan bu bana ders oldu
İkinci testte amip çıkmadı galiba alerjiBizimde burda sular kirli diye, hazır su ile yıkıyoruz doğduğundan beri
Ben de yıllık izin aldım 15 mayısta başlayacağımKızlar 10 Nisan da iznim bitmişti, 3 hafta rapor aldım dün başlamamı yapmıştım okula ama bugün bebeğim hem süt içip hem ağlamış, halam gelmişti bakmak için, oda ağlamış bebeği öyle görüncezaten yaz tatiline az kaldı. İzne ayrılmaya karar verdim. Çok değişik duygular yaşadım şu 2 gün içinde. Çok zor ayrılmak..
Olabilir canım ya. Ama korkma ve üzülme inek sütü alerjisi en kolay atlatılan alerji türü.İkinci testte amip çıkmadı galiba alerji
Yavrum ya kiyamam bende ilk oglumda cok cektim. Biberonu kabul etmediği icin hep ac bekledi beni hem sagdigim sutu hem mamayi ikisini de denedim ama yok yani inat etti.o zmn ise donmem gerekiyordu mecburen surec bu sekilde devam etti. Simdi 6 ay ucretsiz izin aldim.Kızlar 10 Nisan da iznim bitmişti, 3 hafta rapor aldım dün başlamamı yapmıştım okula ama bugün bebeğim hem süt içip hem ağlamış, halam gelmişti bakmak için, oda ağlamış bebeği öyle görüncezaten yaz tatiline az kaldı. İzne ayrılmaya karar verdim. Çok değişik duygular yaşadım şu 2 gün içinde. Çok zor ayrılmak..
Merak etme canım bizimde 3. Antibiyotike başlamamız ne olursa olsun geçmeyince veriyor doktor yapacak bir şey olmuyor bende ilk vermemek için her şeyi yapıyordum şimdi iyileşsin yeter diyenlerdenimFlagyl diye bir antibiyotik hiç içim istemese de yine antibiyotik işine girdik 4 aylık bile değil çocuk bu ikinci antibiyotik kullanışıbu 2 yaşına gelen çocuklara bile biz hiç vermedik diyenler nasıl yaptı acaba
Hayır 2.topuk kanı alındığında ona da bakıyorlar topuk kanından yaniSma için ayrı kan mı veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?