2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Temiz ama yazın gerçekten nefes alamıyoruz 🤣 bugün çocukla markete gittik ciktigimizda bir sıcak vurdu yüzüme hemen geri içeri giresim geldi 🤣
Gerçekten ya asiri nemli sicak. Duş aliyordum 5 dk snra yine ter icinde kalıyordum. Hamilelikte daha zor gercekten orada yaşamak Allah yardimcinix olsun. Burasi püfür püfür esiyor 😊 kızım temmuzda doğdu son aylar sicakti zorlandim sadece ama orasi kadar olamaz

Gerçekten ya asiri nemli sicak. Duş aliyordum 5 dk snra yine ter icinde kalıyordum. Hamilelikte daha zor gercekten orada yaşamak Allah yardimcinix olsun. Burasi püfür püfür esiyor 😊 kızım temmuzda doğdu son aylar sicakti zorlandim sadece ama orasi kadar olamaz
Aynen banyodan çıkmadan ter içindesin zaten 🤣 benim oğlan temmuzda doğdu kafayı yiyrcektim çocuk isilik oldu ay çok kötüydü.Allahtan bu kış bebesi ama işte bunda da sorun... Sadece bir oda sıcak diğer odalar soğuk ne yapacağız bilmiyorum ☺️

Sürekli ses olarak açmaz açsın da istemem ama ilk öncekinde 1 ay sonra gel dedi 9 da kalbi durup 3 hafta öyle gezdim, şimdi iğne işe yarıyor mu diye mecbur takip ediyor ilerde bu kadar sık çağırmaz gibi, valla çok şükür bu güne 🥰
Ne iğnesi kuzu proluton mu? Ya bana araştırma falan yapılmadı, sana yapıldı mı? İstanbul'daki doktorum her sağlıklı bireyin olabiliyor dedi sadece kürtaj dan sonra patolojiye göndermişlerdi. Onda da bişey çıkmadı.Burada gittiğim doktor bişey vermedi bana ama Mersin'e ailemin yanına gitmiştim orada lekelenme ve pembe akıntı olunca bir doktora gittim o da proluton iğne verdi bana 4 tane, buradaki doktorum da 2. yi kullan Bi daha kullanma dedi.

Merhaba kızlar bugün doktora gittim adet tarihime göre hesaplayınca 5+6 ama ultrasonda 5+1 çıktı sadece kese var bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı kese fotosu paylaşıcam anlayan varsa bakabilir mi Eki Görüntüle 3078123
5+3 de keseyi gormustuk canim merak etme benim kese daha minikti 😊 6+5 de kalp atışı ve bebisi gormustuk 😊😊😊

Masallah kuzuma benim.Hep saglikli guzel haberlerle gel canım 🧡 sık kontrol etmesi iyi olmus. Benim de kaybim var diye 2 hfta sonraya cagirdi doktorum.
Cidden çok şükür aklımdan bir soru işareti daha kalktı hepimiz böyle güzel haberler ile gelelim 🥰

Ne iğnesi kuzu proluton mu? Ya bana araştırma falan yapılmadı, sana yapıldı mı? İstanbul'daki doktorum her sağlıklı bireyin olabiliyor dedi sadece kürtaj dan sonra patolojiye göndermişlerdi. Onda da bişey çıkmadı.Burada gittiğim doktor bişey vermedi bana ama Mersin'e ailemin yanına gitmiştim orada lekelenme ve pembe akıntı olunca bir doktora gittim o da proluton iğne verdi bana 4 tane, buradaki doktorum da 2. yi kullan Bi daha kullanma dedi.
Benim kan pıhtılaşması çıktı oksapar kullanıyorum o yüzden

Kızlar bugun dr a gittim henüz keseyi göremedik. Dr.um normal dedi ama ben çok tedirgin oldum. Beta verdik sonucu bekliyorum. Geçen c.tesi 96 di. Dr tahminimce 500civaridir dedi. Sizce normal mi kese gormemem henüz
bende ilk gittiğimde betahcg 317 çıkmıştı öyle gitmiştim rahimde kalınlaşma başlamış kese oluşmamış henüz demişti, 4 gün sonra gittiğimde kese oluşmuştu canım, bekle bir kaç gün sonra kese de oluşur inşallah

Benimde kaybım var canım. Beni de 3 hafta sonra çağırdı. Geldiğinde kan testlerini de yapacağız dedi. Bizi neden çağırmadi ki acaba
Benimde yapildi kan testleri 2 hfta snra gttigimde bakilacak.kimisi çıkmıştı bakti.ama lutfen kiyaslama yapip uzulmeyin her doktorun uygulama tedavi yontemi farklı. Her hasta farkli riskte. Rabbim korusun hepsini. Ben mesela hem devlete hem özele gidiyorum ikiside 2 hfta sonra ya cagirdi. Sonra ayda1 dediler.

X