2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya bana doktor ilaç verdi kan testlerinde enfeksiyon çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu tek dozluk bir ilaç verdi ama galiba geçmedi sarı bir akıntı geliyor ara ara, Bi de kremsi beyaz bir akıntı.Devam ediyor mudur hala?
Benimde ayni canim ben de ilac kullandım ara ara peceteye sarı geliyor. Doktora soyleseyim diyorum hep unutuyorum. Az bi sey için tekrar ilac verirler mi bilmiyorum ama

Cicek63 Cicek63 canım her şey güzel olacak bak ne güzel lekelenmeye dönmeye başlamış içerdeki kanama alanı da geçecek ben inanıyorum senin minnoş seni yorarak gelecek anlaşılan 😊 ama geçince bi şeyccik kalmaz 🤲🏻 Tedbir için kalman iyi olmuş bence evde olsan evham yaparsın içine sine sine çık hastane koridorlarından 🤲🏻
P parl canım bence zamanını beklemeden doktora git hem için rahatlar hem alınması gereken önlem durumu varsa erken müdahale olur ağrın sızın kalmaz 🤲

Valla bende ne zaman bitecek kanama diyorum taburcu oldum tekrar arttı tekrar geldim şimdi daha iyiyim ama icerde kanama hala var oyuzden bugünde kalicam hastanede ne olur ne olmaz. Yeter ki Bebek iyi olsunda ben bu sürece katlanırım valla
Aynen canım bugünde kalman daha iyi olmuş gözetim altında ayy sağlıklı olsunlar da bebişler 🙏🙏

Insallh canim ya dıştaki kanamam yok denecek kadar az oda kahverengine dönmüş durumda sadce içte kanama var biraz oyuzden bugünde hastanedeyim
Bebeğin kalp atışını duyuyorsan o sana yeter ben çok şeyler okudum burda herşey mucize 🙏🌸

Valla bende ne zaman bitecek kanama diyorum taburcu oldum tekrar arttı tekrar geldim şimdi daha iyiyim ama icerde kanama hala var oyuzden bugünde kalicam hastanede ne olur ne olmaz. Yeter ki Bebek iyi olsunda ben bu sürece katlanırım valla
İyi olacak yeterki gönlünü ferah tut sen bak gör biraz korkutsa da şükür miniğin hala kalbi atıyor şükürler olsun

Yaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu ara çevremde hep ishal kusma şikayetleri vardı. Daha iyiyim şuan kanamam yok denecek kadar azaldı saxce içerdw biraz kanama var dedi ne olur olmaz kal bugün de dedi doktorum oyuzden bizde daha hastanedeyiz
Cok saol canım malesef salgin varmis.Kal tabi tedbir en güzeli Rabbim korusun meleğini. Ben inaniyorum yüzünü güldürecek senin o minnoş 🤲

Kızlar 10. Haftayım inşallah bebeğim iyidir 2 hafta sonra ikili taste gidince görücem 4 haftada bir çağırıyor bir kaybım var enfeksiyonum var aynk zamanda su içemiyorum 1-1.5 litre anca ve dünden beri çiçim aşırı sarı aynı zaman da alt bölgem çıkıyor gibi sızlıyor acıyor allah korusun düşük gibi korkuyorum bende olan var mı
Enfeksiyon veya sistit olabilir bence randevuyu beklemeyin bu sikayetler hamileliğin her donemi onemli şikayetler çünkü. Insallah birseyyojtur ama gitmekte fayda var

X