- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.081
Ayy inşallah haftaya cumartesi gidince duyarım bende kalp atışlarını5+3 de keseyi gormustuk canim merak etme benim kese daha minikti 6+5 de kalp atışı ve bebisi gormustuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah haftaya cumartesi gidince duyarım bende kalp atışlarını5+3 de keseyi gormustuk canim merak etme benim kese daha minikti 6+5 de kalp atışı ve bebisi gormustuk
Benimde ayni canim ben de ilac kullandım ara ara peceteye sarı geliyor. Doktora soyleseyim diyorum hep unutuyorum. Az bi sey için tekrar ilac verirler mi bilmiyorum amaYa bana doktor ilaç verdi kan testlerinde enfeksiyon çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu tek dozluk bir ilaç verdi ama galiba geçmedi sarı bir akıntı geliyor ara ara, Bi de kremsi beyaz bir akıntı.Devam ediyor mudur hala?
Bende 9+3 üm benimde son 4-5 gündür inanılmaz belim ağrıyor yatarken kalkarken falanMerhaba arkadaşlar bugün 9 +4 olduk Elhamdülillah. 3 gündür belim ağrıyor benim gibi olan var. Varsa ne yapıyorsunuz iyi geliyor
Aynen canım bugünde kalman daha iyi olmuş gözetim altında ayy sağlıklı olsunlar da bebişlerValla bende ne zaman bitecek kanama diyorum taburcu oldum tekrar arttı tekrar geldim şimdi daha iyiyim ama icerde kanama hala var oyuzden bugünde kalicam hastanede ne olur ne olmaz. Yeter ki Bebek iyi olsunda ben bu sürece katlanırım valla
Bebeğin kalp atışını duyuyorsan o sana yeter ben çok şeyler okudum burda herşey mucizeInsallh canim ya dıştaki kanamam yok denecek kadar az oda kahverengine dönmüş durumda sadce içte kanama var biraz oyuzden bugünde hastanedeyim
Ayy öyle mi.cok sevindim canım ya. Çok korktum keseyi göremeyincekalınlaşma gördüyse zaten gittiğin zaman kese oluşmuş olur canım içini ferah tut, hatta şuan 1600 se değerin salı gününe bebeği ya da yolk kesesini bile görme ihtimalin olabilir
İnslh canım. Sabırsızlıkla bekliycem salı gününü.Evet canım iki katına çıkarsa her günde 7000 lerde falan olur değerin gözükür ins sıkma canını
Çin takvimine baktınız mıBen seni hep kız olarak hissediyorum yaa kendim de dün beyaz sevimli bir erkek çocuğu gördüm kendim için
İyi olacak yeterki gönlünü ferah tut sen bak gör biraz korkutsa da şükür miniğin hala kalbi atıyor şükürler olsunValla bende ne zaman bitecek kanama diyorum taburcu oldum tekrar arttı tekrar geldim şimdi daha iyiyim ama icerde kanama hala var oyuzden bugünde kalicam hastanede ne olur ne olmaz. Yeter ki Bebek iyi olsunda ben bu sürece katlanırım valla
Şimdi baktım erkek diyor ama ne kadar doğru bilmemÇin takvimine baktınız mı
Canım senin randevun ne zaman? Ben de Bi de mantar enfeksiyonu var galiba, beyaz koyu kıvamlı bir akıntı daha var sarının yanında.Benimde ayni canim ben de ilac kullandım ara ara peceteye sarı geliyor. Doktora soyleseyim diyorum hep unutuyorum. Az bi sey için tekrar ilac verirler mi bilmiyorum ama
O sarı akıntı bende de bazen oluyor ama ben günde 2.5 litre suyu içiyorum muhakkak yinede enfeksiyon olabilir mi acabaCanım senin randevun ne zaman? Ben de Bi de mantar enfeksiyonu var galiba, beyaz koyu kıvamlı bir akıntı daha var sarının yanında.
Cok saol canım malesef salgin varmis.Kal tabi tedbir en güzeli Rabbim korusun meleğini. Ben inaniyorum yüzünü güldürecek senin o minnoşYaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu ara çevremde hep ishal kusma şikayetleri vardı. Daha iyiyim şuan kanamam yok denecek kadar azaldı saxce içerdw biraz kanama var dedi ne olur olmaz kal bugün de dedi doktorum oyuzden bizde daha hastanedeyiz
Bence doktora mutlaka sor es geçme. Ne olur ne olmaz.Benim haftaya cuma randevum var o zamanı bekliycem o zaman sorarım.O sarı akıntı bende de bazen oluyor ama ben günde 2.5 litre suyu içiyorum muhakkak yinede enfeksiyon olabilir mi acaba
Ben saat sabahın 5de belimin ağrısıyla uyandım resmenBende 9+3 üm benimde son 4-5 gündür inanılmaz belim ağrıyor yatarken kalkarken falan
Beni beni hissediyorsan söyleBen seni hep kız olarak hissediyorum yaa kendim de dün beyaz sevimli bir erkek çocuğu gördüm kendim için
Beni de hissediyorsan söyleBen seni hep kız olarak hissediyorum yaa kendim de dün beyaz sevimli bir erkek çocuğu gördüm kendim için
Enfeksiyon veya sistit olabilir bence randevuyu beklemeyin bu sikayetler hamileliğin her donemi onemli şikayetler çünkü. Insallah birseyyojtur ama gitmekte fayda varKızlar 10. Haftayım inşallah bebeğim iyidir 2 hafta sonra ikili taste gidince görücem 4 haftada bir çağırıyor bir kaybım var enfeksiyonum var aynk zamanda su içemiyorum 1-1.5 litre anca ve dünden beri çiçim aşırı sarı aynı zaman da alt bölgem çıkıyor gibi sızlıyor acıyor allah korusun düşük gibi korkuyorum bende olan var mı