2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Oh be 🤲🏻🤲🏻♥️ Harim çok emek verdin bu yolda çok mutlu oldum ayyy darısı başımıza sağlıkla ilerlesin seni hiç yormasın inşallah 😊
Amin amin hepimiz cidden çok emek veriyoruz bir ben değil ki hepimiz çok mutlu olalım gerçekten bak hepimize dua ediyorum 🥰bana bazen hala gerçek gelmiyor yine kürtaj sonrası rahim inceliği konuşacağız, histeroskopi günü alacağız sürekli rahim ölçtürüp aaa ince yine estrofem işe yaramadı laflarını duyacağım gibi geliyor 😅her gidişimde yönüm çatala dönüyor daha ona bile alışamadım 🙈

Amin amin hepimiz cidden çok emek veriyoruz bir ben değil ki hepimiz çok mutlu olalım gerçekten bak hepimize dua ediyorum 🥰bana bazen hala gerçek gelmiyor yine kürtaj sonrası rahim inceliği konuşacağız, histeroskopi günü alacağız sürekli rahim ölçtürüp aaa ince yine estrofem işe yaramadı laflarını duyacağım gibi geliyor 😅her gidişimde yönüm çatala dönüyor daha ona bile alışamadım 🙈
Hepsi geçti 😂 sakın yeni umut dolu zamanların zamanlarımız olsun 🌸 demek hadi ilerleyen zamanlarda böyle olacaksın 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻 ☺️♥️

Selam kızlar bugün nasılsınız?
Ben izinliyim bugün istiharattayım ama temizlik yapmamak için kendimi zor tutuyorum :KK70:
Yapma temizlik falan adı üstünde istirahat yani . Ben mutfak işi vs yapıyorum ama asla süpürge tutmuyorum az kaldı zaten bi ay sonra biraz daha rahat bi dönem olacak inşallah öyle umuyorum 😅🤗

Kızlar bugün kontrolden geldim🥰takvime göre 6+3 ama ultrasonda 6+1 çıktı, kalp atışını çok şükür duyduk haftaya daha da güçlü duyarsın dedi haftaya cumartesi tekrar randevu verdi önceki kaybım yüzünden her hafta giderek devam edecek belli bir süre 🥰
Bende sana bakmaya gelmiştim çok sevindim.Ya bana kalsa canım sıkıldıkça gidip kalbini dinlicem ama çok ultrasonda zararliymis diyorlar

Açlık 4.66 çıktı. Normalde daha dusuktu ilaç kullanmıyorum artık ama hamilelikle hormon dengesi bozulunca çıkıyor birden yükselmiş. Kışın 3.65di mesela ama genelde öyleydi artma olmuyordu. Hamilelikte 3.5ustu yüksek görülüyor. Önlem almazsam daha da çıkabilir. Hamilelik ve emzirme bitince tekrar normale döner inşallah.
Doktor birşey dedi mi sana?
Tabi ilaca başlattı 2.5 üstü riskli dedi bana 1 ay sonra tekrar gel kontrole dedi 2 haftam kaldı bakalım

Bende sana bakmaya gelmiştim çok sevindim.Ya bana kalsa canım sıkıldıkça gidip kalbini dinlicem ama çok ultrasonda zararliymis diyorlar
Sürekli ses olarak açmaz açsın da istemem ama ilk öncekinde 1 ay sonra gel dedi 9 da kalbi durup 3 hafta öyle gezdim, şimdi iğne işe yarıyor mu diye mecbur takip ediyor ilerde bu kadar sık çağırmaz gibi, valla çok şükür bu güne 🥰

Sürekli ses olarak açmaz açsın da istemem ama ilk öncekinde 1 ay sonra gel dedi 9 da kalbi durup 3 hafta öyle gezdim, şimdi iğne işe yarıyor mu diye mecbur takip ediyor ilerde bu kadar sık çağırmaz gibi, valla çok şükür bu güne 🥰
Kuzum benim Allah bidaha yaşatmasın inşallah

Aynen mantıkli🤣 biz genelde çocuktan ötürü Finike sahiline gidiyoruz orası derin olmadığından ya da adrasana ama Adrasan geçen hafta hiç hoşuma gitmedi...
Biz gecen yaz kumluca daydık adrasan cok.tasliydi ama guzel. Finike yolları beni mahvetti geri döndük cok virajliydi. Birde Eskisehir gibi serin memleketten gelince antalya sıcağı beni mahvetti . Gunes alerjimde var.Esim Antalya da gorev ypmis bekarken. Seviyor ama yaşamak için gercekten cok sıcak bir memleket ben 5 gun zor dayandim.Kumluca da olimpos tarafında butik bi oteldeydik cok guzel tam aile mekaniydi. Çok güzel yerler doğa temiz hava.

Kızlar bugün kontrolden geldim🥰takvime göre 6+3 ama ultrasonda 6+1 çıktı, kalp atışını çok şükür duyduk haftaya daha da güçlü duyarsın dedi haftaya cumartesi tekrar randevu verdi önceki kaybım yüzünden her hafta giderek devam edecek belli bir süre 🥰
Masallah kuzuma benim.Hep saglikli guzel haberlerle gel canım 🧡 sık kontrol etmesi iyi olmus. Benim de kaybim var diye 2 hfta sonraya cagirdi doktorum.

Merhaba kızlar bugün doktora gittim adet tarihime göre hesaplayınca 5+6 ama ultrasonda 5+1 çıktı sadece kese var bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı kese fotosu paylaşıcam anlayan varsa bakabilir mi
AF7C1094-CD27-434F-B599-68A6D87F8561.jpeg

Kızlar bugun dr a gittim henüz keseyi göremedik. Dr.um normal dedi ama ben çok tedirgin oldum. Beta verdik sonucu bekliyorum. Geçen c.tesi 96 di. Dr tahminimce 500civaridir dedi. Sizce normal mi kese gormemem henüz

Biz gecen yaz kumluca daydık adrasan cok.tasliydi ama guzel. Finike yolları beni mahvetti geri döndük cok virajliydi. Birde Eskisehir gibi serin memleketten gelince antalya sıcağı beni mahvetti . Gunes alerjimde var.Esim Antalya da gorev ypmis bekarken. Seviyor ama yaşamak için gercekten cok sıcak bir memleket ben 5 gun zor dayandim.Kumluca da olimpos tarafında butik bi oteldeydik cok guzel tam aile mekaniydi. Çok güzel yerler doğa temiz hava.
Temiz ama yazın gerçekten nefes alamıyoruz 🤣 bugün çocukla markete gittik ciktigimizda bir sıcak vurdu yüzüme hemen geri içeri giresim geldi 🤣

Kızlar herkese günaydın
Benim sürekli ayaklarım altı yanıyor. Aynı durumu yaşayan var mı?nasıl bir çözüm buldunuz?
Benim deee eller ve ayaklar. Çözüm bulamadım
Ayyyy şükürler olsunnnnnnnnnnnn 😍😍😍😍😍😍

Kızlar bugun dr a gittim henüz keseyi göremedik. Dr.um normal dedi ama ben çok tedirgin oldum. Beta verdik sonucu bekliyorum. Geçen c.tesi 96 di. Dr tahminimce 500civaridir dedi. Sizce normal mi kese gormemem henüz
Canim daha çok erken vajinaldan 2000 üstünde karından 5000 üstünde gözüküyor genelde ben gördügunde karında betadan 4000 küsürlerdeydi 😊

Çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucagimiza alacağız 🤲😍

X