2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim daha çok erken vajinaldan 2000 üstünde karından 5000 üstünde gözüküyor genelde ben gördügunde karında betadan 4000 küsürlerdeydi 😊
Yaa öyle mi diyorsun. Şimdi tahlil sonucum cikti değerim 1600. Dr.a sordum gorunmemesi normal mi evet dedi yine. Salı günü gel dedi. Sali günü görünür mu sence canım

bende ilk gittiğimde betahcg 317 çıkmıştı öyle gitmiştim rahimde kalınlaşma başlamış kese oluşmamış henüz demişti, 4 gün sonra gittiğimde kese oluşmuştu canım, bekle bir kaç gün sonra kese de oluşur inşallah
Değerim 1600 du. Dr rahmin güzel kalınlaşmış dedi. Kese için salı günü gel dedi. Sence salı görünür mu canım

Değerim 1600 du. Dr rahmin güzel kalınlaşmış dedi. Kese için salı günü gel dedi. Sence salı görünür mu canım
kalınlaşma gördüyse zaten gittiğin zaman kese oluşmuş olur canım içini ferah tut, hatta şuan 1600 se değerin salı gününe bebeği ya da yolk kesesini bile görme ihtimalin olabilir:KK200:

Benimde yapildi kan testleri 2 hfta snra gttigimde bakilacak.kimisi çıkmıştı bakti.ama lutfen kiyaslama yapip uzulmeyin her doktorun uygulama tedavi yontemi farklı. Her hasta farkli riskte. Rabbim korusun hepsini. Ben mesela hem devlete hem özele gidiyorum ikiside 2 hfta sonra ya cagirdi. Sonra ayda1 dediler.
Bende özel muayenehanesine gidiyorum. Direk 3 hafta sonra gel tahlillerini de yapalım dedi. Mutlaka vardır bir bildiği herhalde

Allah yardimcin olsun kuzum 🤲 insallah Rabbim yüzünüzü güldürsün. Icini ferah tut.
Biz salgina yakalanmıştık kusma ishal😞 daha iyiyiz şükür 🤲
Yaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu ara çevremde hep ishal kusma şikayetleri vardı. Daha iyiyim şuan kanamam yok denecek kadar azaldı saxce içerdw biraz kanama var dedi ne olur olmaz kal bugün de dedi doktorum oyuzden bizde daha hastanedeyiz

Kızlar 10. Haftayım inşallah bebeğim iyidir 2 hafta sonra ikili taste gidince görücem 4 haftada bir çağırıyor bir kaybım var enfeksiyonum var aynk zamanda su içemiyorum 1-1.5 litre anca ve dünden beri çiçim aşırı sarı aynı zaman da alt bölgem çıkıyor gibi sızlıyor acıyor allah korusun düşük gibi korkuyorum bende olan var mı

Yaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu ara çevremde hep ishal kusma şikayetleri vardı. Daha iyiyim şuan kanamam yok denecek kadar azaldı saxce içerdw biraz kanama var dedi ne olur olmaz kal bugün de dedi doktorum oyuzden bizde daha hastanedeyiz
İnşallah hayirlisiyla cikicaksin canım❤️

Kızlar 10. Haftayım inşallah bebeğim iyidir 2 hafta sonra ikili taste gidince görücem 4 haftada bir çağırıyor bir kaybım var enfeksiyonum var aynk zamanda su içemiyorum 1-1.5 litre anca ve dünden beri çiçim aşırı sarı aynı zaman da alt bölgem çıkıyor gibi sızlıyor acıyor allah korusun düşük gibi korkuyorum bende olan var mı
Kotuyseniz bence bı gidin illa 12. Haftayı beklemeyin

Gönlünü ferah tut ona da iki güne bir vurdu resmen doktor hatta başka doktor bu ağır demiş ama kendi doktoru ısrar etmiş sonra seyreldi tabi inan 3 aya kadar hiç bitmeyecek sandı koca koca parçalar düşüyor kırmızı oluyor iğneler ile kahverengiye dönüp tekrar başa satıyordu ama şimdi geçti 4. Ayda emin ol seninki de geçecek hiç kötü düşünme

Sonucu bize de haber ver
Valla bende ne zaman bitecek kanama diyorum taburcu oldum tekrar arttı tekrar geldim şimdi daha iyiyim ama icerde kanama hala var oyuzden bugünde kalicam hastanede ne olur ne olmaz. Yeter ki Bebek iyi olsunda ben bu sürece katlanırım valla

Bence git görün enfeksiyon ilerlerse Allah korusun düşüğe bile sebep olabilir. En azından enfeksiyon için ilaç verir.

Ya bana doktor ilaç verdi kan testlerinde enfeksiyon çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu tek dozluk bir ilaç verdi ama galiba geçmedi sarı bir akıntı geliyor ara ara, Bi de kremsi beyaz bir akıntı.Devam ediyor mudur hala?

X