- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.001
Canım sadece ıslak mayoyla durma hemen değiştir yeterliKızlar denize girme hakkında ne düşünüyorsunuz! Buranın deniz sezonu malum açıldıben ilk gebeligimde düşük riski ve kanamadan ötürü hiç girememistim... Bunda giresim var ama idrar yolu enfeksiyonu dan da korkuyorum. Bilemedim
Benim de hep düşüktür ferritin malesef. En son gecen kış acil demir serumu yedim.çocuklugumdan beri düşükmüş. O yuzden erken bsladik bizde demir takviyeyeNormal tabi düşmesi bebek besleniyor ama benim normalde de düşük baya hayat kalitemi etkiliyor. Hatta hamilelikte çok sıkıntı veriyor çok düştüğü zaman oyuzden erken önlem almaya çalışıyoruz. Ferritin düştü mü daha sıkıntı oluyor galiba
Gönlünü ferah tut ona da iki güne bir vurdu resmen doktor hatta başka doktor bu ağır demiş ama kendi doktoru ısrar etmiş sonra seyreldi tabi inan 3 aya kadar hiç bitmeyecek sandı koca koca parçalar düşüyor kırmızı oluyor iğneler ile kahverengiye dönüp tekrar başa satıyordu ama şimdi geçti 4. Ayda emin ol seninki de geçecek hiç kötü düşünmeInsallh canim ya evet bende 2 defa vurdum ama hiç donmedi kahverengine hep parlak kırmızıydı bugün daha da artınca geldim bende ozeldeki doktoruma oda kese etrafında iç kanaman devam ediyor zaten ona adet olacakmışım gibi ağrı hissediyordum daha yeni kahverengine döndü kanama progestanin dozunu arttırdı doktorum sabah ultrasona alicak insallh iç kanamam bitmiştir ya valla psikolojim bozuldu resmen
Benim eşim de gül çetin mezunuBen de liseyi Kumluca’da okumuştumGül çetinde
Bende öyle düşünüyorum bakalım hasemayla girmek biraz daha problemli çıkarmak vsCanım sadece ıslak mayoyla durma hemen değiştir yeterlidenize, temiz olduğuna emin olduğun havuza girmekte ekstra başka bi tıbbi sıkıntı yoksa hamilelikte sorun değil ben ilk hamileliğimde hep girdim zaten hamileler için en güzel egzersiz yüzmek, sonra yürüyüş
Kıyafet çıkarmaya müsait yer yoksa ben gittiğim yere çadır kuruyorum basit bir çadır aldık o işler için içinde üst değişmeyeBende öyle düşünüyorum bakalım hasemayla girmek biraz daha problemli çıkarmak vsdeneyeceğiz artik
Mantıklı aslında bakKıyafet çıkarmaya müsait yer yoksa ben gittiğim yere çadır kuruyorum basit bir çadır aldık o işler için içinde üst değişmeye
Ay aynı yerlerdeyiz çadırlı haşemali birini görürsen bu mu diye düşünürsün artıkMantıklı aslında bak
Aynen mantıkliAy aynı yerlerdeyiz çadırlı haşemali birini görürsen bu mu diye düşünürsün artık
canım şuan bir enfeksiyon durumu ya da kullandığın ilaç var mı. karaciğer enzimlerin artmıs birazKızlar sonuçlardan anlayan var mı? Eşime de gönderdim bu arada
Peki canm sağol senin doktorun hangisiAaa ben tam merkezdeyim Markantalya ordayim. Ben şey Akdeniz Universitesi tup bebek yaptım aynı doktora devam gidiyorum. O hem tup bebek yapıyor, hep gebelik takibi hem doğum. Mükemmel bir doktor .6 sene onu tanıyorum çok arkadaşım gebe kalmışlar onun sayesinde, çok da doğum yapmışlar. Havalimani yakın Medstar topçular var orda Murat Doruk var. Hiç gitmedim ama çok doydum . O eskiden Vitale de çalışıyordu. Ve Araştırma hastesinde Burcu Aykan Yüksel var bir bayan .o da çok iyi diyorlar. O Medikal parkta çalışmış. Çok ilgileniyor
Hayır canım ilaç sadece tiroid ilacı kullanıyorumcanım şuan bir enfeksiyon durumu ya da kullandığın ilaç var mı. karaciğer enzimlerin artmıs biraz
doktorun daha iyi yorumlar o zaman canım. ama bir enfeksiyon var belki antibiyotik verir duruma göreHayır canım ilaç sadece tiroid ilacı kullanıyorum
Evet canım enfeksiyon varmışdoktorun daha iyi yorumlar o zaman canım. ama bir enfeksiyon var belki antibiyotik verir duruma göre
Oh beKızlar bugün kontrolden geldimtakvime göre 6+3 ama ultrasonda 6+1 çıktı, kalp atışını çok şükür duyduk haftaya daha da güçlü duyarsın dedi haftaya cumartesi tekrar randevu verdi önceki kaybım yüzünden her hafta giderek devam edecek belli bir süre