2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım sadece ıslak mayoyla durma hemen değiştir yeterli denize, temiz olduğuna emin olduğun havuza girmekte ekstra başka bi tıbbi sıkıntı yoksa hamilelikte sorun değil ben ilk hamileliğimde hep girdim zaten hamileler için en güzel egzersiz yüzmek, sonra yürüyüş

Benim de hep düşüktür ferritin malesef. En son gecen kış acil demir serumu yedim.çocuklugumdan beri düşükmüş. O yuzden erken bsladik bizde demir takviyeye

Gönlünü ferah tut ona da iki güne bir vurdu resmen doktor hatta başka doktor bu ağır demiş ama kendi doktoru ısrar etmiş sonra seyreldi tabi inan 3 aya kadar hiç bitmeyecek sandı koca koca parçalar düşüyor kırmızı oluyor iğneler ile kahverengiye dönüp tekrar başa satıyordu ama şimdi geçti 4. Ayda emin ol seninki de geçecek hiç kötü düşünme

Sonucu bize de haber ver

Bende öyle düşünüyorum bakalım hasemayla girmek biraz daha problemli çıkarmak vs deneyeceğiz artik

Kızlar sonuçlardan anlayan var mı? Eşime de gönderdim bu arada

Eklentiler

• Screenshot_20220603_101602.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 122
  • Screenshot_20220603_101547.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20220603_101535.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 141
Peki canm sağol senin doktorun hangisi

Oh be Harim çok emek verdin bu yolda çok mutlu oldum ayyy darısı başımıza sağlıkla ilerlesin seni hiç yormasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…