-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.961
5+4 gittim sadece kese. Dün 6+4 gittim gördüm ve duydumMerhaba bende bugün 5+5 im yarın ilk defa gidicem hastaneye heyecanlıyım
İnşalşah görürüz bebişleri
Kızlar 5+5 te bebek görünüyor mı yoksa sadece kese mi görürüz
Şimdi kaçta gördün tam olarakÇok şükür iyiyim canim, bugun randevum vardı bebekte gayet iyi cok şükürsen nasilsin?
Elhamdülillah canim daha iyiyiz annemde iyi ama hiç halimiz istahimiz yok hep yatmak istiyoruz.kizimda kilo verdi hicbirsey yemiyorVirgo women nasıl oldunuz canım? Annen nasıl oldu?
6+5 canim adet günümle basabas gidiyor bebegide gordum fıstık kabuguna benziyordu tipiŞimdi kaçta gördün tam olarakohh sağlıkla büyüsün böyle
Teşekkürler kuzuummBebeğini görenlere, kalp atışını duyanlara kocamaaaaaaaan bir hayırlı olsun diyorum
Fıstık kabuğu mu yerim yaa6+5 canim adet günümle basabas gidiyor bebegide gordum fıstık kabuguna benziyordu tipikalbini de dinledim harika bir duyguydu gelişimi şuan hersey yolunda dedi doktorum cok şükür 2 hfta sonra gel yine bakalim dedi.sonra ayda cagiracak. Bir kaybim oldugu icin 2 hfta sonraya çağırıyor öyle anladim.normalde kalp atisi duyulduktan snra 1 ay snraya cagiriyorlar..
Rabbim hepimize guzel haberler vermeyi nasip etsin insallah
Ben de 6+5 de duymuştum. 1 ay sonra gel dedi. Yarın tam 4. Hafta doluyor ama pazartesi gidicem yarın çok yoğunum. İnşallah her şey yolundadırTeşekkürler kuzuumm
Aynen şekli ayni fıstık kabuğu gibiydiFıstık kabuğu mu yerim yaaaynen kayıp olunca sık çağırıyor bence hep böyle ilerlesin inşallah
Yolundadir Allahin izniyle canim.Ben de 6+5 de duymuştum. 1 ay sonra gel dedi. Yarın tam 4. Hafta doluyor ama pazartesi gidicem yarın çok yoğunum. İnşallah her şey yolundadır
Mesela benim doktorum hiç anlatıyor bak bu bebek Bak şu kesesi falan sadece kendi bakıyor ölçüyor her şey yolunda diyor. Doktorumdan hiç memnun değilim ama çok fazla seçeneğim de yokAynen şekli ayni fıstık kabuğu gibiydi
Aminn insallah, cümlemizin canim saglikla ilerlesin
Benim doktorum 10 numara kizimi da o doktor takip etti sezeryanimi yaptırdı.hicbirsey sormaya bile gerek kalmadan cikiyorsun odadan.herseyi tek tek anlatıyor ilk gebelikmis gibi.ariyorum acıyor mesajima dönüyor.keske daha iyi bir doktor şansın olsaydi kuzum. Ama şartlar oyleyse ypcak bisey yok. Sen bebegin saglikla dogsun gerisine takilma artikMesela benim doktorum hiç anlatıyor bak bu bebek Bak şu kesesi falan sadece kendi bakıyor ölçüyor her şey yolunda diyor. Doktorumdan hiç memnun değilim ama çok fazla seçeneğim de yok
İyi hadi canım sevindim. Dinlen ve bundan sonra da çok yorma kendini. Yavaş yavaş az az olur gider. Geçici dönem sonuçta bu. Sağlıkla doguralimda sonra yaparız herseyiKızlar bebeğimi gördüm, keyifliydi gayet kalp atışları iyiydi. Dün akşam temizlik falan kendimi yorduğum için olabileceğini söyledi doktor kasık ağrısının. İki gün istirahatteyim
Antalya da mıydın ozamanda. Zor olmuştur çok. Ben bile bugün dışarda midem bulanıyor derin nefes alayım diyorum sıcak esiyor daha kötü mide bulantısı yapıyor. Dedim çıkmayacağım artık öğlen sıcağındaAynen ben oğlumda temmuzda doğurmuştumay son bir ay çok kötüydü
Gözün aydın canımCanim ben bugün bebegimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür
Darısı tüm bekleyen arkadslarima.
Benim 2oğlumda 12.haftada gösterdilerBakalım ne çıkacak bahtımıza ahah
Rabbimin nimeti hemde ne büyük bir mucize bezelye kadar ama kalbi var düşünGözün aydın canım
Bizde gördük ultrasona bakıp eşime diyorum tam fasulye kadar ve organları oluşmaya başladı nasıl bir mucize
Birkaç cümle fazladan konusuverseler aslında anneler için nekadar heyecanlı birsey ama işte kimi doktor yapmıyor.Mesela benim doktorum hiç anlatıyor bak bu bebek Bak şu kesesi falan sadece kendi bakıyor ölçüyor her şey yolunda diyor. Doktorumdan hiç memnun değilim ama çok fazla seçeneğim de yok
Sağol canımRabbimin nimeti hemde ne büyük bir mucize bezelye kadar ama kalbi var düşüngözünüz aydin sizinde canım? Pregnom verdi bna takviye birde demir hapı ferrum.
Anladim canim gebelikte demir in düşmesi normal diye biliyorum ben.Sağol canımBen dahiliye doktoruma gidicem canım hatta endokrin uzmanı. Tiroid hastasiyim yükselmeye başladı yine onun için hapa başlarım muhtemelen. Birde ferritin düşük onuda yukseltiriz. Normalde de hep düşük güya kışın demir hapı kullaniyordum. Hatta hamilelikte kan serumu bile yiyorum doğuma yakın düşüyor çok
İyiyim canım, bence kan sonuçlarımı aldım yarın doktora gideceğim tekrar. Kalp atışını duydun mu? İyileştiniz mi birde..Çok şükür iyiyim canim, bugun randevum vardı bebekte gayet iyi cok şükürsen nasilsin?