2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Şimdi kaçta gördün tam olarak ohh sağlıkla büyüsün böyle
6+5 canim adet günümle basabas gidiyor bebegide gordum fıstık kabuguna benziyordu tipikalbini de dinledim harika bir duyguydugelişimi şuan hersey yolunda dedi doktorum cok şükür 2 hfta sonra gel yine bakalim dedi.sonra ayda cagiracak. Bir kaybim oldugu icin 2 hfta sonraya çağırıyor öyle anladim.normalde kalp atisi duyulduktan snra 1 ay snraya cagiriyorlar..
Rabbim hepimize guzel haberler vermeyi nasip etsin insallah

Fıstık kabuğu mu yerim yaa aynen kayıp olunca sık çağırıyor bence hep böyle ilerlesin inşallah

Mesela benim doktorum hiç anlatıyor bak bu bebek Bak şu kesesi falan sadece kendi bakıyor ölçüyor her şey yolunda diyor. Doktorumdan hiç memnun değilim ama çok fazla seçeneğim de yok
Benim doktorum 10 numara kizimi da o doktor takip etti sezeryanimi yaptırdı.hicbirsey sormaya bile gerek kalmadan cikiyorsun odadan.herseyi tek tek anlatıyor ilk gebelikmis gibi.ariyorum acıyor mesajima dönüyor.keske daha iyi bir doktor şansın olsaydi kuzum. Ama şartlar oyleyse ypcak bisey yok. Sen bebegin saglikla dogsun gerisine takilma artik

Kızlar bebeğimi gördüm, keyifliydi gayet kalp atışları iyiydi. Dün akşam temizlik falan kendimi yorduğum için olabileceğini söyledi doktor kasık ağrısının. İki gün istirahatteyim
İyi hadi canım sevindim. Dinlen ve bundan sonra da çok yorma kendini. Yavaş yavaş az az olur gider. Geçici dönem sonuçta bu. Sağlıkla doguralimda sonra yaparız herseyi

Aynen ben oğlumda temmuzda doğurmuştum ay son bir ay çok kötüydü
Antalya da mıydın ozamanda. Zor olmuştur çok. Ben bile bugün dışarda midem bulanıyor derin nefes alayım diyorum sıcak esiyor daha kötü mide bulantısı yapıyor. Dedim çıkmayacağım artık öğlen sıcağında

Mesela benim doktorum hiç anlatıyor bak bu bebek Bak şu kesesi falan sadece kendi bakıyor ölçüyor her şey yolunda diyor. Doktorumdan hiç memnun değilim ama çok fazla seçeneğim de yok
Birkaç cümle fazladan konusuverseler aslında anneler için nekadar heyecanlı birsey ama işte kimi doktor yapmıyor.

Rabbimin nimeti hemde ne büyük bir mucize bezelye kadar ama kalbi var düşün gözünüz aydin sizinde canım? Pregnom verdi bna takviye birde demir hapı ferrum.
Sağol canım Ben dahiliye doktoruma gidicem canım hatta endokrin uzmanı. Tiroid hastasiyim yükselmeye başladı yine onun için hapa başlarım muhtemelen. Birde ferritin düşük onuda yukseltiriz. Normalde de hep düşük güya kışın demir hapı kullaniyordum. Hatta hamilelikte kan serumu bile yiyorum doğuma yakın düşüyor çok

Anladim canim gebelikte demir in düşmesi normal diye biliyorum ben.
Benim bazi tahliller çıkmadi daha birdahaki gittigimde bakacak simdilik cikanlar iyi dedi insallah birsey cikmaz.
Analık zor herşey onlar için saglikla dogsunlar saglikla taşıyalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…