2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kaç gündür misafirim var bakamıuorum
Benim daha önce bakılmamıştı tiroidime ama bu hamilelikte bakılınca yüksek çıktı tok karna 4.15 aç karna 3.30 çıktı sizin kaç acaba?

Ahh ne güzel keşke benim doktorumda öyle olsa ama ağzından cımbızla laf alıyoruz bir şey soruyoruz telefonu çalıyorsa açıyor onu bekliyoruz

Aynen Antalyadaydin ve ben o dönem yeni tasinmistim son bir ay evden markete bile çıkmamıştın

Ben hep yüzüstü uyurdum öğrendiğimde beri soluma yatıyorum.Daha erken ama kendimi ona alistirdim sizde alistirin bence biraz ağrılı oluyo ama alisirsiniz:)
Ben de alışmaya çalışacağım o zaman okudum şimdi daha faydalıymış.
Bu arada bebeğini gören, kalp atışını duyan tüm annişlere hayırlı olsun
Ha-ri senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Tekrar geldim ben canim bu sefer özeldeki doktoruma kanamam yine arttı ultrasondan baktı hala iç kanamam devam ediyormuş tekrardan yatış verdi şimdi kanamam kahverengiye döndü sabah tekrar bakicak iç kanama devam ediyorsa kalicam burda birazdaha Virgo women sana ne oldu canım

İnşallah şu kanama bir an önce biter ya bu arada arkadaşıma sordum ona da pruloton mu nasıl yazılıyor bilmiyorum ama o iğneyi vermiş kanaması olunca ve hemen kanama kahverengiye dönüyormuş aklında olsun

İnşallah şu kanama bir an önce biter ya bu arada arkadaşıma sordum ona da pruloton mu nasıl yazılıyor bilmiyorum ama o iğneyi vermiş kanaması olunca ve hemen kanama kahverengiye dönüyormuş aklında olsun
Insallh canim ya evet bende 2 defa vurdum ama hiç donmedi kahverengine hep parlak kırmızıydı bugün daha da artınca geldim bende ozeldeki doktoruma oda kese etrafında iç kanaman devam ediyor zaten ona adet olacakmışım gibi ağrı hissediyordum daha yeni kahverengine döndü kanama progestanin dozunu arttırdı doktorum sabah ultrasona alicak insallh iç kanamam bitmiştir ya valla psikolojim bozuldu resmen

Çok geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Allah yardimcin olsun kuzum insallah Rabbim yüzünüzü güldürsün. Icini ferah tut.
Biz salgina yakalanmıştık kusma ishal daha iyiyiz şükür

İnşallah kanaman bi an önce biter de sağlığınıza kavuşursunuz

Normal tabi düşmesi bebek besleniyor ama benim normalde de düşük baya hayat kalitemi etkiliyor. Hatta hamilelikte çok sıkıntı veriyor çok düştüğü zaman oyuzden erken önlem almaya çalışıyoruz. Ferritin düştü mü daha sıkıntı oluyor galiba

Kaç gündür misafirim var bakamıuorum

Benim daha önce bakılmamıştı tiroidime ama bu hamilelikte bakılınca yüksek çıktı tok karna 4.15 aç karna 3.30 çıktı sizin kaç acaba?
Açlık 4.66 çıktı. Normalde daha dusuktu ilaç kullanmıyorum artık ama hamilelikle hormon dengesi bozulunca çıkıyor birden yükselmiş. Kışın 3.65di mesela ama genelde öyleydi artma olmuyordu. Hamilelikte 3.5ustu yüksek görülüyor. Önlem almazsam daha da çıkabilir. Hamilelik ve emzirme bitince tekrar normale döner inşallah.
Doktor birşey dedi mi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…