2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Havuza bende girmem ama biz gidince üçümüz gidiyoruz mecbur giresim geliyor evet üç aydan sonra daha mantıklı olabilir
Sen bizden önce giriyorsun zaten 3.ayına atla denize doktor birşey demezse daha önce de girersin gerçi bende sormadım bugün 1ay sonra gideceğim bakalım artık. Ama dediğim gibi çok sevmiyorum zaten doyduk artık

Canim ben bugün bebegimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür
Darısı tüm bekleyen arkadslarima.

Sen bizden önce giriyorsun zaten 3.ayına atla denize doktor birşey demezse daha önce de girersin gerçi bende sormadım bugün 1ay sonra gideceğim bakalım artık. Ama dediğim gibi çok sevmiyorum zaten doyduk artık
Benim randevu ta 21 inde girmeden dayanabilirsem sorarım

Ewet havaalanı yanındayım varmı önerebileceğiniz doktor yada hastane
Aaa ben tam merkezdeyim Markantalya ordayim. Ben şey Akdeniz Universitesi tup bebek yaptım aynı doktora devam gidiyorum. O hem tup bebek yapıyor, hep gebelik takibi hem doğum. Mükemmel bir doktor .6 sene onu tanıyorum çok arkadaşım gebe kalmışlar onun sayesinde, çok da doğum yapmışlar. Havalimani yakın Medstar topçular var orda Murat Doruk var. Hiç gitmedim ama çok doydum . O eskiden Vitale de çalışıyordu. Ve Araştırma hastesinde Burcu Aykan Yüksel var bir bayan .o da çok iyi diyorlar. O Medikal parkta çalışmış. Çok ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…