Ben de herşeyi yetiştiremiyorum. Kolay a kaçıyorum. Gün içinde kendime 1 saat zaman ayırıyorum. Mesela haftada bi yemek bir pilav ve çorba yapıyorum yanına dışarıdan közde pişmiş tüm tavuk alıyorum
bazen pişmiş balık alıyorum yanına salata bile yok, yeşillik yıkıyoruk o kadar. Yazdan buzluğa attığım hazır yıkanıp doğranmış şeyler var. Yeşil fasulye, bamya, kabak, patlıcan.. Domates konservesi ile birleşince yemek 15 20 dk lık bir iş demek. Bazen de zaman olmayınca buzlukta ki hazır içli köfte, lahmacun, dolma çıkarıp ısıtıp yanına bi ayran yapıyorum. Annen gelip buzluğunu doldurup gitse rahat edersin. Mutfakta anakucağında duruyor artık. Oyuncak asıyorum onunla konusuyor. Çamaşır kurutma makinesi büyük nimet. Sadece katlama, yerleştirme işi var. Onu da gece uyuyunca yapıyorum. Bazen ben emzirirken eşim yapıyor. Toz alma, süpürme vs gibi diğer işleri haftada bi yapıyorum. Birkaç gündür eşim işten gelince 1 saat bebemle oynuyor bende uyuyorum. Eşimle bebeği yalnız bıraktım dışarı çıktım, Allah kolaylık versin işe gitmekten zor dedi. Anladı daha çok yardımcı oluyor şükür.
Süt ün indiğini anlarsın. Bebek emerken meme ucu hafif sızlıyor, diğer meme de beraber akıyor. Sıksan çıkıyorsa zaten emerek daha çok gelmesini sağlıyor. Yutkunma sesini duyunca anlıyorum ben. Süt olmayınca sürekli çekiyordu yoruluyordu. Süt olunca 2 3 çekip yutuyor. Emince uyuyakalıyor. Çiş kaka takibi yapmadım hiç.