- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.941
Bana zaten nasıl yarın olacak bilmiyorum senin kontrol ne zamanÜf ben bile uyuyamayacam gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana zaten nasıl yarın olacak bilmiyorum senin kontrol ne zamanÜf ben bile uyuyamayacam gece
PazartesiBana zaten nasıl yarın olacak bilmiyorum senin kontrol ne zaman
İnşallah canım5+3 te zar zor bebeği görmüştük. Kanamam vardı. Alttan bakmıştık. Göremezsen korkma 6 + net görünür inşallah :)
Sor bizi de bilgilendir canımYarın bir sorayım doktora bakalım ne diyecek
Ay bir cinsiyet tahmini gelir mi kiPazartesi
Biliyorumm fena oralar teyzemler varda klimalı hayat yaşanıyor vallaBende deniz mantigindayim valla çok sıcak Antalya yanıyor denize giresim var
Aynen sıcaklar basmaya başladı artıkBiliyorumm fena oralar teyzemler varda klimalı hayat yaşanıyor valla
Valla şansımı deneyecem bakalımAy bir cinsiyet tahmini gelir mi ki
Evet Antalya da yaz hamileliği zor olur cidden ben kusadasindayim burası bile bazen zorluyor Ağustos başı falan. Allah'tan son aylarimiz yaz degilBende deniz mantigindayim valla çok sıcak Antalya yanıyor denize giresim var
Allahhh hadi bakalım oğlansa zaten hu huuu derValla şansımı deneyecem bakalım
Sen bizden önce giriyorsun zaten 3.ayına atla denize doktor birşey demezse daha önce de girersin gerçi bende sormadım bugün 1ay sonra gideceğim bakalım artık. Ama dediğim gibi çok sevmiyorum zaten doyduk artıkHavuza bende girmem ama biz gidince üçümüz gidiyoruz mecbur giresim geliyor evet üç aydan sonra daha mantıklı olabilir
Bakalım ne çıkacak bahtımıza ahahAllahhh hadi bakalım oğlansa zaten hu huuu der
Kızlar bebeğimi gördüm, keyifliydi gayet kalp atışları iyiydi. Dün akşam temizlik falan kendimi yorduğum için olabileceğini söyledi doktor kasık ağrısının. İki gün istirahatteyimİçin rahatlar hem git görün tabi. Bize de yaz
Aynen ben oğlumda temmuzda doğurmuştum ay son bir ay çok kötüydüEvet Antalya da yaz hamileliği zor olur cidden ben kusadasindayim burası bile bazen zorluyor Ağustos başı falan. Allah'tan son aylarimiz yaz degil
Canim ben bugün bebegimi gördüm kalp atışını duydum çok şükürGözün aydın canım
Bende bugün duydum minik kalbin sesini nasıl heyecanlı birşey
Bekleyen tüm arkadaşlar inşallah hepiniz saglikla duyarsınız
Virgo women sende gidecektin canım bugün ne yaptın ?
Benim randevu ta 21 inde girmeden dayanabilirsem sorarımSen bizden önce giriyorsun zaten 3.ayına atla denize doktor birşey demezse daha önce de girersin gerçi bende sormadım bugün 1ay sonra gideceğim bakalım artık. Ama dediğim gibi çok sevmiyorum zaten doyduk artık
Çok şükür iyiyim canim, bugun randevum vardı bebekte gayet iyi cok şükür sen nasilsin?
Aaa ben tam merkezdeyim Markantalya ordayim. Ben şey Akdeniz Universitesi tup bebek yaptım aynı doktora devam gidiyorum. O hem tup bebek yapıyor, hep gebelik takibi hem doğum. Mükemmel bir doktor .6 sene onu tanıyorum çok arkadaşım gebe kalmışlar onun sayesinde, çok da doğum yapmışlar. Havalimani yakın Medstar topçular var orda Murat Doruk var. Hiç gitmedim ama çok doydum . O eskiden Vitale de çalışıyordu. Ve Araştırma hastesinde Burcu Aykan Yüksel var bir bayan .o da çok iyi diyorlar. O Medikal parkta çalışmış. Çok ilgileniyorEwet havaalanı yanındayım varmı önerebileceğiniz doktor yada hastane