2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhaba bende bugün 5+5 im yarın ilk defa gidicem hastaneye heyecanlıyım
İnşalşah görürüz bebişleri
Kızlar 5+5 te bebek görünüyor mı yoksa sadece kese mi görürüz
5+3 te zar zor bebeği görmüştük. Kanamam vardı. Alttan bakmıştık. Göremezsen korkma 6 + net görünür inşallah :)

Kızlar denize girme hakkında ne düşünüyorsunuz! Buranın deniz sezonu malum açıldı 🤣 ben ilk gebeligimde düşük riski ve kanamadan ötürü hiç girememistim... Bunda giresim var ama idrar yolu enfeksiyonu dan da korkuyorum. Bilemedim 😊
Bende tereddütteyim belki 3aydan sonra. Zaten denize girmeyi pek sevmiyorum artık maksat çocuklar eğlensin. Onuda genelde eşim götürüyor bende kafa dinliyorum o arada zaten ☺️ site de havuz var asıl o korkutuyor beni. Deniz yine kendini temizliyor sonucta

Kızlar denize girme hakkında ne düşünüyorsunuz! Buranın deniz sezonu malum açıldı 🤣 ben ilk gebeligimde düşük riski ve kanamadan ötürü hiç girememistim... Bunda giresim var ama idrar yolu enfeksiyonu dan da korkuyorum. Bilemedim 😊
Ayyy ben çok istiyorum bu sene denizin verdigi o ferahlık harika bir sey . Havuza girme kuzum orada enfeksiyon riski çok fazla ve de pis zaten. Bi aksilik olmazsa denize girerim ben 😊

Bende tereddütteyim belki 3aydan sonra. Zaten denize girmeyi pek sevmiyorum artık maksat çocuklar eğlensin. Onuda genelde eşim götürüyor bende kafa dinliyorum o arada zaten ☺️ site de havuz var asıl o korkutuyor beni. Deniz yine kendini temizliyor sonucta
Havuza girmeyin derim normalde bile bence havuz sıkıntı

Havuza bende girmem ama biz gidince üçümüz gidiyoruz mecbur giresim geliyor 🤣 evet üç aydan sonra daha mantıklı olabilir

X