- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 29
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.921
Şu deniz konusunu bilen biri hemen cevaplasın benimde çok gidesim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de gidesim var ve açıkçası gideceğim . Enfeksiyon kapan biriyim normalde ama denizden olacağını sanmıyorum . Islak mayoyla oturulmasın yeterŞu deniz konusunu bilen biri hemen cevaplasın benimde çok gidesim var
5+3 te zar zor bebeği görmüştük. Kanamam vardı. Alttan bakmıştık. Göremezsen korkma 6 + net görünür inşallah :)Merhaba bende bugün 5+5 im yarın ilk defa gidicem hastaneye heyecanlıyım
İnşalşah görürüz bebişleri
Kızlar 5+5 te bebek görünüyor mı yoksa sadece kese mi görürüz
Antalyada olsaydım kesin gitmiştim benŞu deniz konusunu bilen biri hemen cevaplasın benimde çok gidesim var
Bende tereddütteyim belki 3aydan sonra. Zaten denize girmeyi pek sevmiyorum artık maksat çocuklar eğlensin. Onuda genelde eşim götürüyor bende kafa dinliyorum o arada zaten site de havuz var asıl o korkutuyor beni. Deniz yine kendini temizliyor sonuctaKızlar denize girme hakkında ne düşünüyorsunuz! Buranın deniz sezonu malum açıldı ben ilk gebeligimde düşük riski ve kanamadan ötürü hiç girememistim... Bunda giresim var ama idrar yolu enfeksiyonu dan da korkuyorum. Bilemedim
Doktora sorarsınız aslında. Geçen yıl eltim denize havuza baya girdi. Onunda Aralık'ta oldu doğumu bizim gibi zamanıydı yani tam. Ama arada mantar oldu galiba. Onun bünyesi yatkın gerçi mantaraŞu deniz konusunu bilen biri hemen cevaplasın benimde çok gidesim var
Ay bende o anı dakikalarca dinlerim en güzel melodiSağol canım senin de gözün aydın
Hemde nasıl heyecanlı. Doktor çok kısa dinletecem dedi eşimin de benimde gözlerim doldu
Ayyy ben çok istiyorum bu sene denizin verdigi o ferahlık harika bir sey . Havuza girme kuzum orada enfeksiyon riski çok fazla ve de pis zaten. Bi aksilik olmazsa denize girerim benKızlar denize girme hakkında ne düşünüyorsunuz! Buranın deniz sezonu malum açıldı ben ilk gebeligimde düşük riski ve kanamadan ötürü hiç girememistim... Bunda giresim var ama idrar yolu enfeksiyonu dan da korkuyorum. Bilemedim
Bende bugün ayrıldımEvet zor olur hamile iken ya ben hiç çalışmıyorum full yatış bide düşük riskim var tam yatıyorum progesteran hap iciyorum oda tam sersem yapiyo
Havuza girmeyin derim normalde bile bence havuz sıkıntıBende tereddütteyim belki 3aydan sonra. Zaten denize girmeyi pek sevmiyorum artık maksat çocuklar eğlensin. Onuda genelde eşim götürüyor bende kafa dinliyorum o arada zaten site de havuz var asıl o korkutuyor beni. Deniz yine kendini temizliyor sonucta
Bende yüzme çok bilmem ama giresim varAha merak ettiğim soru bide ben yüzme bilmem tam kendime can yeleği tarzı bişey aldım işte budur dedim hamileyim tabi çok şükür hamileyim de o ayrı
Havuza bende girmem ama biz gidince üçümüz gidiyoruz mecbur giresim geliyor evet üç aydan sonra daha mantıklı olabilirBende tereddütteyim belki 3aydan sonra. Zaten denize girmeyi pek sevmiyorum artık maksat çocuklar eğlensin. Onuda genelde eşim götürüyor bende kafa dinliyorum o arada zaten site de havuz var asıl o korkutuyor beni. Deniz yine kendini temizliyor sonucta
Bende deniz mantigindayim valla çok sıcak Antalya yanıyor denize giresim varAyyy ben çok istiyorum bu sene denizin verdigi o ferahlık harika bir sey . Havuza girme kuzum orada enfeksiyon riski çok fazla ve de pis zaten. Bi aksilik olmazsa denize girerim ben
Ayyyy hadi bakalım saat kaçta?Yarın benim de kontrolüm var 6+3 olacak inşallah güzel haberler ile geliriz
11 de bu kez sıkışık gel dedi bir önceki gibi son dk unutup tuvalete gitmezsem daha kolay gözükür gibi azıcık birazcık gerginim yalan yokAyyyy hadi bakalım saat kaçta?
Yarın bir sorayım doktora bakalım ne diyecekBende yüzme çok bilmem ama giresim var
Kızım gerginlik hep var ve hiç bitmeyecek bence pıtpıtlarını duy da gel11 de bu kez sıkışık gel dedi bir önceki gibi son dk unutup tuvalete gitmezsem daha kolay gözükür gibi azıcık birazcık gerginim yalan yok
Korkulu rüyam 9. Haftaya kadar baya yüksek gerilim gibi gezeceğim galiba ay inşallah yaKızım gerginlik hep var ve hiç bitmeyecek bence pıtpıtlarını duy da gel
Üf ben bile uyuyamayacam geceKorkulu rüyam 9. Haftaya kadar baya yüksek gerilim gibi gezeceğim galiba ay inşallah ya