Kaçında transferdi canım seninErken gebelik testim pozitif kan pozitif normal kaset test negatif
Erken gebelik testim pozitif kan pozitif normal kaset test negatifCanım bu arada erken gebelik testinde mi negatif çıktı
Ozaman dokktorun ne zaman dediyse o gün git canım haklısınKuzum dünden sonra bende çarşamba gidecek yürek yok
24 nisan canım aynı değil miydik senle?Kaçında transferdi canım senin
Aynen canım aynıyız24 nisan canım aynı değil miydik senle?
Aynen canım korkuyorum vallaErken gebelik testim pozitif kan pozitif normal kaset test negatif
Ozaman dokktorun ne zaman dediyse o gün git canım haklısın
Ne zman yaptın bunları bugün müErken gebelik testim pozitif kan pozitif normal kaset test negatif
Ozaman dokktorun ne zaman dediyse o gün git canım haklısın
Hadi hayırlısı canım benim öncekinde ter basmaları oluyordu ani şuanda da var belki ilaçlar yapıodur bilmem ama var yani belimde ağrı var adet sancısı çekiyorum birden terliyorum birden de üşümem gelioAynen canım aynıyız
İlk canım seninKaçında transferdi canım senin
Hadi hayıtlısı ama senin kanda çıkmış canım yani sen tamamdın benceHadi hayırlısı canım benim öncekinde ter basmaları oluyordu ani şuanda da var belki ilaçlar yapıodur bilmem ama var yani belimde ağrı var adet sancısı çekiyorum birden terliyorum birden de üşümem gelio
Erken gebeliği dün yapmıştım canım pozitif görünce kan verdim dün 16.7 çıktı bugğn de daha belirgin görürüm diye kaset test yaptım negatif çok moralim bozulduNe zman yaptın bunları bugün mü
Bunlar dünkiler erken gebelik ve kanHadi hayıtlısı ama senin kanda çıkmış canım yani sen tamamdın bence
Bence önemli olan kan bide bu kaset testler bu kadar erken sonuç vermez ki hiç bozma moralini hatta tebriklerErken gebeliği dün yapmıştım canım pozitif görünce kan verdim dün 16.7 çıktı bugğn de daha belirgin görürüm diye kaset test yaptım negatif çok moralim bozuldu
Bu da bugünki kaset moralimiz bozuldu vala hiç yoktan krşke yapmasaydım saolasın canım benim darsısı sana olsun inşallahBence önemli olan kan bide bu kaset testler bu kadar erken sonuç vermez ki hiç bozma moralini hatta tebrikler
Bende şuan sadece estrofem ve progeston fitil kullanıyorum ilk 2 hafta proluton iğne vuruldum kanamadan dolayı ecoprini kesti doktorumKızlar transfer sonrası, estoferm, progestan karından iğne, kalçadan iğne günde 5 adet fitil hap, coraspin, Oksapar iğne hergün alıyorum. Sizde de durum aynı mı? Gebelik sonrası da bunlar kullanılıyor mu?
Kaçıncı günün canımOnu hiç duymadım canım ya ben predictorle yaptım o da erken gebelik testiydi daha demin de kaset basit testim vardı evde onla yaptım o negatif çıktı moralim bozuldu ama kanda da 16.7 çıktı neye inanacağımı şaşırdım çok üzüldüm şuan
Bendede 3 tane olmasıYa hatıra olarak kalsın istedim aslındasonsuz şükürler olsun Rabbime
Bugün 7. Günümdü canımKaçıncı günün canım
Anlıyorum canım seni ama bi kere de olsa sansın var allahtan ümit kesilmez ben dene derim benim hiç şansım yoktu tüpler bağlanmıştı bu yüzden mecburdum benimde şansım olsa denerdim olmazsa da tüp bebeğe geçerdimSanki birilerinin beni teşvik etmesine ihtiyaç duyuyorum devam etmem gerekiyormu aşılamaya diye
Kan değerim 1bin üstünde hatıra kalsın diye son bikere daha kaset test yapayım dedim silik çıktı tam netleşmedi markasını hiç duymadığım bir testi belki ondan bilmiyorum ama kan en güveniliri bozma moraliniBugün 7. Günümdü canım