Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım öyledir çarşamba kan vereceğim tekrar doktoruma gidip inşallah yükselmiştir

Kızlar merhaba yazışmalarınızın bazılarını okuyabildim ve size hem moral hemde destek olmak için yazmak istedim. 21 martta transfer oldum ve 3 nisan kan testi verme günümdü ilk 3 gün yattım ve sonrasında normal yaşantıma döndüm ama yinede dikkat ettim kendime hiç bir belirti aramadım kendimde asla test yapmayı bile düşünmedim çünkü ne zaman test yapsam hep tek çıkardı ve hep hüsrana uğrardım transferden sonra bol bol kabak çekirdeği yedim tavsiye ederim sizlerede. Test günüm geldi ve kan verdim sonucum 1140 çıktı iki gün sonra tekrarla dedi
Doktorum 2517 çıktı bebişim tutunmuş bana bu arada hiç lekelenmem ve herhangi bir belirtim asla olmadı kızlar umudum yoktu diyebilirim sonra doktoruma gittim 14 nisanda ve kalp atışını falan duyduk çok şükür sonra 18 nisanda inanılmaz derecede kanamam geldi kendimi tuvalete çok zor attım resmen bir idrar kadar kanamam başlamıştı dedim bebek kesin gitti hemen şehrimdeki en yakın doktora gittim bebişim hala bizimleydi kalp atışını falan dinledik ve bir gece hastanede yatırdılar düşüğe karşı kalçadan iğne 4 serum ve haplarla kanamam kesildi bu arada transferimden beri göbekten sabah akşam prolutex 25 mg kullanıyorum. Doktor bol bol yatıcaksın 3 aylık olana kadar dedi düşüğe karşı önlem amaçlı dedi. Şuan 8 hafta 4 günlük oldum ve sürekli yatıyorum ayrıyetten o kanamadan sonra hep lekelenmem başladı ve her gün lekelenmem geliyor azar azar akşam saatlerinden sonra kesiliyor yarın kontrolümüz var bakalım bebiş ne durumda göreceğiz Allah ın izniyle. Yani diyeceğim şu ki çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar her ne olursa olsun moralinizi hep yüksek tutun hiç bir zaman karamsar olmayın Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Yiyeceği ekmeği varsa bu dünyada bebişin her şekilde Rabbim koruyor kolluyor bol bol dua edin gerisi Allah ın taktiri bende 7 sene bekledim evladımı Rabbim bu zamana nasip etti çok şükür. Dualarda buluşmak dileğiyle inşallah kendinize çok iyi bakın kızlar

Rabbim evladinizi size bağışlasın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah işte pozitif görünce de bitmiyor hiç birşey Rabbim imtihanimizi kolaylaştırsin inşallah

Merhaba, gebelik boyunca sıcal ve uzun duştan uzak durum benim Dr öyle dedi hatta verdikleri kağıtta bile yazıyor,çıkınca sprey krem kullanın

K
Erken gebeliği dün yapmıştım canım pozitif görünce kan verdim dün 16.7 çıktı bugğn de daha belirgin görürüm diye kaset test yaptım negatif çok moralim bozuldu
aset çok yüksek değerlerde pozitif çıkıyor kan vermişsiniz zaten kaset test yapıp niye canınızı sıktınız ki

Merhaba, gebelik boyunca sıcal ve uzun duştan uzak durum benim Dr öyle dedi hatta verdikleri kağıtta bile yazıyor,çıkınca sprey krem kullanın
Sıcak duş zaten almıyorum canım ılık duş alıyorum sıcak dusta uzun süre kalınca tansıyonun düştüğünü cok uzun suredir biliyorum. Sana verilen kağıtta sanırım bundan söz edilmiş. Benim doktorumda deride kuruluk yapardan baska bişe demedi

Bence olabildiğince kısa tutun banyo işini,o kadar emek veriyoruz şüpheye düşmeye gerek yok yani ben öyle yapıyorum duştan sonra gliss in sprey kremini kullanıyorum a
Ben 5. Gün duşa girdim canım dayanabilsem dahada bekleyecektim ama duramadım artık sen kaçıncı gün duş aldın

Kızlar bu arada ben çayı ve kahveyi komple hauatımdan çıkardım transfer günüyle birlikte. Sıcak su içiyorum kahvaltıda filan

O Ozoz1907 bilinmeyen infertilite dendi bize ama ben %45 engelli kronik rahatsızlıklarım var sürekli ilaçlar hormonlar bünye olarak yıpratıyor ve sanki doktorların umrunda değil ne yapılması gerektiğini söylemiyorlar doğru düzgün eşim aşılamaya devam etme taraftarı gibi ama ben ne yapıcağımı hiç bilmiyorum

Ahh ahh bişey yemeden önce bakıyorum hemen bi zararı olur mu diye ne kadar pinpirikleniyoruö canım bilsem
Yapma kuzum yasadıgın stres yediğin yiyecekten daha zararlı dün aynı tereddütü yasadım 35 dakika dusta kalınca acaba dedim sonra toparladım pis olmam daha tehlikeli sıcak olmadıgı surece sıkıntı yok diye

Aşılama mı olmuştunuz bazılarında pozitif sonuç veriyor tabi kişisine göre değişiyor ben iki kez olmuştum ama doktorumu değiştirince bende aşılamanın mümkün değil tutmayacağını boş yere zaman ve para kaybı yaşadığımızı söylemişti tüp bebek önermişti dediği gbi yaptım ve bir oğlum var şuan ama bende pcos ve çikolata kisti var tabi dediğim gbi bazılarında da tutuyor başka bi doktora gidin bi kontol olun derşm şuan ikinciyi yaptırdık

Hatta aynı doktor gel 3. Aşılamayı yapalım demişti iyi ki değiştirmişim doktorumu diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…